Superkänslig :D Vad har hänt?!

Åkte moppe till stallet nästan direkt efter skolan idag. Hann komma halvvägs innan moppen pajjade. IGEN. På exakt samma ställe som förra gången (förra tisdagen). Jäkligt irriterande... Pappa kom iallfall på en gång och skjutsade mig till stallet. 
 
Cooper var jättefin idag! Från början när jag red till ridhuset så var han jättepigg och studsade på stället för att han ville iväg. Då fick han springa lite ute föst och vi galopperade upp för en ganska brant backe som är utanför ridhuset. Vände efter den och gick till ridhuset. Där la jag fram två bommar på medellinjen så jag kunde göra serpentiner och rida över dom. Var inte för att han skulle träna på gå över en bom eller så utan för att det ska hjälpa oss i galoppombytena.
 
Travade först och jobbade honom kortare i formen utan att han protesterade. Försökte få honom att inte dra iväg över bommen utan trava på som vanligt över den och efter ett tag gick det riktigt bra. När vi började galoppera så gjorde han klockrena byten hela tiden och han var så fruktansvärt fin! Ville aldrig slutade rida för hade en sån bra känsla. Han lyssnade och väntade på signaler från mig hela tiden och satt jag tillbaka så kortade han galoppen på en gång medans lättade jag lite ökade han. Han var jättekänslig och så himla härlig att rida! Hoppas det fortsätter såhär :D
 
 
Min fina häst! Måste fota honom någongång nu i vårvädret!

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: