Back on track - får jag hoppas

Sådär ja, äntligen lite tid för bloggning! Med hjälp av mina superkrafter började min mobil att funka igen imorse. Den fick ligga utan batteri hela natten samtidigt som jag laddade batteriet i min andra mobil. Vaknade 5 imorse och då laddade den inte så jag bytte laddare. När jag gick upp hade den gått back 4% på två timmar även fast det stod att den laddade.. Tog ett annat batteri då istället i min "vanliga" mobil och då funkade den normalt igen. Skönt!
 
Gjorde nästan ingenting på jobbet idag. Fixade lite namnskyltar och spån inför helgens kvalitetsbedömningar och red Respit och Flamenco. Händelserik dag. Respit är ju som hon är. Hon kunde inte gå på spåret och allt vad det nu var. Försökte ett tag att trycka ut henne men får kämpa som en tok för att lyckas. Orkar inte bry mig eftersom hon är som hon är i kroppen. När jag jobbade på volter gick det mycket bättre så höll mig till det istället. Bara hon får röra på sig så blir ridskolan nöjd. Mest att hon ska få upp lite bättre kondis. Flamenco skrittade jag ut i skogen på själv. Han var väldigt pigg och det känns som om han blir mjukare och mjukare. Fortfarande väldigt stel men det går åt rätt håll. Mest bakkärran som måste komma igång nu. 
Direkt efter jobbet åkte jag till Cooper och red ut i skogen. Mysigt var det. Red lite olika skogsvägar och vände här och där och sprang där det gick. På slutet när vi skulle hem fick han galoppera i skogen på småstigarna och det tyckte han var roligt! På ett ställe är det en ganska stor sten mitt på stigen och den är platt eller vad man ska säga så det blir som ett "stup", fast typ 40cm. Den fick han iallfall hoppa upp på, öronen spetsade framåt och jättelycklig. Helt underbart att se honom så glad <3
 
Nu när jag har varit hemma har jag strulat på med att tömma min mobil på allt onödigt och alla dubbla kopior jag har. Kontakten mellan datorn och mobilen går inte superfort så det tar sin lilla tid. Har nyss även suttit och dött framför TVn och Allsång på Skansen. Älskade Takida <3333 John De Sohn var även med och fick världens flashbacks från Bråvalla 2013. Ville bara lägga mig ner och dö på golvet, haha! 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: