Galet väder

Var ute till min morbror för att han och min moster fyller år idag. Åt mat och fikade och hade trevligt, även fast jag blev attackerad av getingar hela tiden. När klockan blev runt 9 eller något började det blixtra och det kom mer och mer. Det var en bit bort över vårat hus och mot stan typ. Jag blev orolig för Cooper men smsade Kicki och hon sa att det inte alls var farligt där. Vi satt kvar på altanen och kollade på blixtrarna vilket jag tycker är ganska mysigt. När vi åkte hem började det regna lite och vi hann bara in i huset innan det började tok blixtra och spöregna. Ringde till Carro och telefonen slogs ut och lamporna blinkade. Även fast mamma ringde Kicki och frågade hur det var med hästarna och hon sa att det var lugnt ville jag åka och se med egna ögon. Åkte och hämtade Carro och desto närmare vi kom stallet desto mindre regnade det. Väl i stallet regnade det ingenting och man såg att blixtrarna var närmare kusten och vårat hus. Hästarna var inte jättefarligt blöta och de såg helt nöjd ut. Cooper hade dock fått av sig flughuvan men hade ingen lust att leta den i mörkret.
 
Nu kan jag sova inatt! Tycker att det är mysigt med blixtar och åska men när jag vet att Cooper går ute blir jag såklart orolig. Nu har det iallfall dragit förbi och man hör åskan på håll, och då inte hållet stallet är ;)
 
Bildkälla

Kommentarer
LINN

Nu har du chansen att vinna ett super fint linne på min blogg, in och kika!! :) kram http://linnsees.forme.se/2014/augusti/tavling.html

Tid: 09:50:05
Datum: 2014-08-09
Hemsida: http://linnsees.forme.se
ɑ n n i k ɑ

SV: tack så mycket :)

Tid: 11:16:12
Datum: 2014-08-09
Hemsida: http://blogofphoto.webblogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: