I lördags

Ni märker kanske på bilderna vad vi gjorde för något? Morfar fyller snart 70år och det firades genom att åka Ådalen III. En båttur på ca 4 timmar som gick från Härnösand till Högakustenbron och vände där. Det var trevlans! 
 
Först åt vi skärgårdsbuffé och som vanligt tröck man i sig alldeles för mycket. Typical släkten Nordqvist. Vi "barn" (10st) drack cola för ca 700kr och vi var nog en stor del i att den kalla colan tog slut.. Efter maten hängde vi uppe på däck där det var några som spelade lite musik. När vi hade vänt under bron drog vi ner och satt oss igen. Då började jakten på efterrätten. Jag och Linnéa fick order att ta beställningarna vilket var väldigt enkelt när ingen kunde bestämma sig. Roligare vart det då vi stod i kön bra länge även fast vi bara hade ca 5 framför oss. Kakorna kunde vi ta själva fast man fick beställa pannacottan och då vi väntade kom en kille, som verkade vara ledaren av alla i köket, och säger åt oss att börja äta kakorna och betala sedan. Vi sa då att vi skulle beställa pannacotta för ett helt kompani och då försvann han in i köket och ut kom en annan kille och sa att han kunde ta emot våran beställning. Lite kul då vi stod längst bak i kön ;) 
 
Jag tycker synd om mormor och morfar som betalade för hela kalaset. Båtpersonalen ville nog säga att vi skulle komma tillbaka varje helg för de gick så mycket plus ;)  

Kommentarer
▲Sarah

Ååh vilka härliga bilder!
Sv: Ja det är så härligt!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 16:56:26
Datum: 2014-08-06
Hemsida: http://sarahss.blogg.se
Julia

Åh, vilket roligt inlägg! Garvade till åt detaljen om priset på colan...

Svar: Haha ja herregud var flaskor över hela bordet XD
My Nordqvist

Tid: 21:28:49
Datum: 2014-08-06
Hemsida: http://juliaoflund.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: