Första hoppträningen för i år

Idag var det första hoppträningen för i år och det gick faktiskt väldigt bra. Cooper var pigg, glad och smågalen då han drog iväg ett par gånger och lite sånt men till skillnad från förut så får jag stopp nu.
 
Med mina otroliga ritkunskaper så har jag försökt rita övningen lite snyggt. Blir så förvirrande att beskriva med ord så tror det är lättare om jag ritar. 
 
Började med att bara rulla på studsen (de i hörnet, glömde rita "sockerbitar") på en volt i först trav och sedan galopp. Sedan gjorde vi det "röda", "blåa" sedan "oranga" och "gröna". Det började lite småhackigt för Cooper tyckte att studsen var lite läskiga och sedan snubblade han över allt och så men när vi kom igång så gick han väldigt bra. När vi hoppade det blåa och röda gick han bäst. Han dog av lite först när vi travhoppade krysset men han hoppade ändå bra. När vi hoppade det oranga och gröna så blev han väldigt trött så han blev lite slö då och det blev lite slarv men istället då så fick han mycket finare språng. Så smidig som han är så höll han också på att gå omkull över dom två sista travbommarna. Han gick liksom inte mellan dom utan på dom och ja sedan behöver jag nog inte förklara mer ;) 
 
Så pluspoäng på lillhästen idag.
 
Juste, tränset och förbygeln kom idag också. Visst blev han snygg? :D 

Kommentarer
c

Varför förbygel?

Tid: 21:48:39
Datum: 2014-01-16

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: