Hoppträningen igår

Datum: 2014-07-31 Tid: 21:22:53 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Jag fortsätter med mina otroligt vackra ritningar men då slipper jag förklara allt med ord. Träning på hoppning ur sväng och en linje med blandade höjder på hindrena. Det var bra för jag fick tänka på att sträcka på mig efter varje hinder. Direkt när han hoppade lite stort och jag tappade balansen blev det sick-sack genom hela linjen, fast han var taggad vilket gjorde det enklare att parera honom. Det var ett par gånger som han lika gärna kunnat ta chansen att springa på sidan men istället styrde jag på hindret och drev och då flög han över!
 
Tänkte inte gå in på det jättemycket men han var hur duktig som helst. Han tyckte att det var skitkul och sög verkligen mot hindrena. Allt blir verkligen mycket roligare när han är glad och bara hoppar. Hans självförtroende var på topp vilket gjorde att jag inte behövde vara orolig att han skulle nita. En gång stannade han och det var på tredje hindret i linjen. Han kom knasigt på ettan och jag drev inte tillräckligt mycket mellan hindrena. Sockerbitshindret kom vi över fast tredje som var ca 1m stannade han på och det var väldigt bra tycker jag. Hade han hoppat hade han kraschat in i det och då hade vi varit tillbaka på ruta ett igen. 
 
Världens bästa ❤

Top 6

Datum: 2014-07-31 Tid: 16:23:46 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 0

Superfin

Datum: 2014-07-30 Tid: 22:48:03 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Cooper var superduktig idag! Blir så himla glad!! Han tyckte även att det var kul och blev taggad vilket gör det ännu roligare :) Avslutade med några hinder på ca 1m så första gången på över en månad vi hoppa lite högre :D 
 
Nu ska jag sova så berättar mer imorgon :)

Galna Respan

Datum: 2014-07-30 Tid: 16:43:37 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
Idag gjorde vi samma sak på jobbet. Tog hand och hjälpte barnen på ridlägret och medans de red inne red vi ute. Det är fem hästar på fyra personer så idag tog jag Respit istället för Flamenco. Inte den roligaste hästen enligt mig då hon är som en springade tunna ;) Fast gick ändå bra nu när vi bara red en kortis ute i skogen och paddocken och tog bara ett par varv i trav. Lär bli kul och se om hon dampar lös när hon ska galopperas ;)
 
Ikväll ska Cooper få hoppa igen. Kuuul :D Carro åker bort i 2,5 vecka sedan så jag vill passa på att träna riktigt nu när hon är hemma. Får hoppa lite själv sedan men blir ändå inte samma sak.

Broiler

Datum: 2014-07-30 Tid: 16:14:48 Kategori: Bråvalla festival 2014 Kommentarer: 0
Sitter och lyssnar på Broilers spelning ifrån Brännbollsyran. Får världens flashbacks från Bråvalla och vill bara dampa lös samtidigt som jag blir jätteledsen för det är 330 dagar kvar till nästa år, haha. Broiler är verkligen några som är fruktansvärt värda att se. Sjukt grymma live!
 
ÖL, ÖL, ÖL, PÅ AFTERSKI
VI TAR EN BON, BON, BON, BON, BONSKI

Away we'll drive into a town called paradise

Datum: 2014-07-30 Tid: 10:57:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
 

En vit och en brun

Datum: 2014-07-29 Tid: 21:57:28 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Jobb mellan 8-3 och idag började ett ridläger som vi hjälpte till på. Det är ganska duktiga nybörjarbarn så de klarar att rida själv. Första passet var ute i skogen och det andra inne. Medans de red inne passade vi på att ta en skrittsväng och då red jag Flamenco. Alla hästar ska ridas igång inför ridskolan nästa vecka och de flesta är uthyrda men de som inte är de får vi ta. Var lite ovant att rida storhäst nu haha. Förut var det vardag men nu när jag är van lill Cooper blir det lite skillnad. Flamenco är ganska stor också, strax under 170 skulle jag gissa på, så blev lite annat att sadla och hoppa upp ;) 
 
Kom hem vid halv 4 och då åkte jag direkt till Cooper. Red en halvtimme i paddocken men det räckte för att det skulle rinna svett om honom. Han fick trava mest och gjorde tempoväxlingar och övergångar till skritt. Ett par bak- och framdelsvändningar fick han också göra. Tycker att det är väldigt bra för att få koll på sidorna. Gjorde även tempoväxlingar i galoppen och försökte samla upp honom ena långsidan och öka andra. Paddocken lutar lite och det känns tydligt i ridningen, för att då göra det som svårast samlade jag i "nedförsbacken" och ökade i uppför. Han ville gärna rinna iväg när jag försökte samla men tycker han skötte sig bra. Avslutade med att göra lite galoppombyten och det går riktigt bra. Kan göra flera byten på en långsida. Dock blir det gärna ett halvt travsteg mellan men helldre de än att det blir korsgalopp och han rinner iväg. 
 

I can't go on when I don't know where to start or to end

Datum: 2014-07-29 Tid: 10:34:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR II
Fotograf: Mamma

Första jobbdagen

Datum: 2014-07-28 Tid: 17:17:11 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag var det bara att gå upp kvart över 7 och fixa inför jobbet. Hela dagen gick åt att ta hem hästarna från betet och det var ganska drygt. Jag var kvar där fram tills näst sista vändan då jag åkte med tillbaka för klockan var nästan 2 och vi hade inte ätit lunch. Blev på betet i ca 4 timmar. Eftersom vi inte hade fått lunch kunde vi sluta en timme tidigare och då åkte jag till Cooper. Red bort till travbanan och tänkte ta det lite lugnt. Fast precis när jag kom dit började det åska längre bort och världens gråa moln började närma sig. Jag hade ingen lust att rida i regn + att jag hade mobilladdaren på moppen och inte speciellt bra om den blir blöt. Cooper fick alltså springa lite mer istället ;) Dock verkade han inte ha något emot det för när vi gick hem var han väldigt pigg. 
 
Klarade oss från regnet och även när jag körde hem. Nu är det grått över hela himlen och det lär nog börja regna snart. 
 

In this oh so twisted world, you will always be the best

Datum: 2014-07-28 Tid: 10:01:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR II
Fotograf: Mamma

Lördag och Söndag

Datum: 2014-07-27 Tid: 21:59:50 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hallådär! 
 
Igår hann jag vakna innan vi skulle iväg till gymmet. Tränade i en timme och jag överdriver nästan inte om att det var 100 grader där inne. Har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, det rann om benen till och med. Fräscht! Åkte och badade direkt efter vilket var skönt. Åkte hem till 5 då jag duschade och fixade mig lite snabbt innan jag skulle iväg till en kompis som fyllde år. Vi hade asroligt! Runt 12 fick vi idén att bada så vi gick till älven och hoppade i. Självklart i underkläder så när vi skulle hem efteråt knöt jag en kofta som en kjol för hade ingen lust att ta på mig mina vita jeans. Gick hem runt 1 och då droppade Nanny och Rebecka av på vägen hem. Malin och Johanna vågade inte lämna mig ensam för de trodde att jag skulle bli våldtagna så de följde med mig halva biten, bara det att där blev vi kvar i över en timme och pratade. Kom hem runt 3 och däckade på en gång. 
 
Idag klockan 9 var det dax att vakna. Härligt med mycket sömn! Åkte iväg och badade hela dan ungefär. När jag kom hem drog jag till stallet och red Cooper. Blev en sväng i ridhuset där det var 50 grader varmt. Hästen var genomblöt, stackarn. 
 
Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon börjar jag jobba. Tur det är på stallet annars hade jag väl avlidit. 
 

On my way I saw the places I once loved begin to fade

Datum: 2014-07-27 Tid: 21:11:41 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR II
Fotograf: Mamma

Alicewell

Datum: 2014-07-25 Tid: 18:44:00 Kategori: Musik Kommentarer: 1
För ett tag sedan började dessa följa mig på insta och för någon dag sedan fick jag för mig att lyssna på vad de gjorde för musik. Alltså dom är ju gryyyym! Gick in på youtube för att kolla vad som fanns där och då hittade jag denna akustiska version och blev bara mer kär. Ååååh vad bra! 

I inhaled the summer breeze and I felt free

Datum: 2014-07-25 Tid: 17:41:05 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR II
Fotograf: Mamma

It's our turn to put our footprints all over the world

Datum: 2014-07-25 Tid: 14:42:57 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR II
Fotograf: Mamma

Hoppträning

Datum: 2014-07-24 Tid: 23:40:53 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Detta var övningen vi hade idag. Det blev lite gymnastikhoppning och lydnad.
 
Började med att gå in på stora mittvolten och hoppa oxer-bom-bom-oxer osv. Därefter hoppade vi igenom hela linjen med fyra galoppsprång mellan varje hinder, (normalt skulle det vara tre så skulle samla). Ökade på med att hoppa linjen och volten ett par gånger. 
 
Hoppade också bom-räcke-bom för att han skulle hoppa upp sig plus att han blir väldigt mjuk utav det (vilket behövdes då han varit lite stel eller vad man ska kalla det för). 
 
Överlag tycker jag att han var väldigt duktig. Han samlade sig väldigt bra mellan hindrena och gjorde det han skulle. Det är bra även för mig att ta tillbaka och vänta på hindret istället för att driva och trycka av honom lite tidigare. Vi hade inga höjder men det var alldeles lagomt ändå med tanke på övningen vi gjorde och Cooper var sjöblöt efteråt! 
 
Enda gångerna han stannade var på bom-räcke-bom. Han stannade första gången för att jag slappande av lite för mycket och det var nytt. Sedan stannade han en gång för att mamma och Carro stod halvt i vägen och då blev han nog lite förvirrad. Men efter de hoppade han och då fick det räcka med den övningen. 
 
På slutet red vi på tre galoppsprång istället för fyra och då fick jag driva väldigt mycket. Han var ju van att det skulle gå sakta men nu skulle vi öka på. Tycker ändå att det gick bra. Blev lite knasiga hopp under hela ridpasset men både han men framförallt jag känner mig lite ostabil. Känns som att man tappar vissa saker ganska fort! 
 
Är väldigt nöjd över honom! När vi travade av var han jättemjuk och det känns skönt. Han behövde detta! Hoppas vi hoppar snart igen, nästa vecka eller något :)
 

Roligt, konstigt och äckligt på Bråvalla

Datum: 2014-07-24 Tid: 12:08:50 Kategori: Bråvalla festival 2014 Kommentarer: 1
- Innan Bring Me The Horizon stod Erik vid staketet och jag bakom. Bredvid honom var det en jättepackad gubbe som satt/stod och sov. När det var ca en kvart kvar fick jag ställa mig längst fram och precis då sätter sig gubben ner och spyr så jag kände hur de skvätte på benen och skorna. Mumma!
- På Klingande var det två killar (vid olika tillfällen) som tänkte sno mina partyglajjer. Båda två stannade upp när de såg mig och glodde jättemycket inann de jättelångsamt började närma sig med sina händer mot dom. Tro inte att man kan sno mina fina glajjer!!!!
 
- När vi hakade på sambatåget, även det på Klingande, och jag höll på att ramla flera gånger på upphöjningen som brukar vara i mitten av scenerna där kablarna ligger under. 
- Innan The Offspring var det en stor vattenpöl mellan kanske tredje och tionde raden. Jag kände inte riktigt för att stå i en djup vattenpöl med Converse så jag dagdrömde lite om att det skulle komma nått och suga upp det. Två sekunder senare kommer en stor tankbil och tog bort det oerhört fräscha vattnet. Gud hörde min bön!
 
- Under The Offspring hade jag en gubbe med jätteäckligt hår framför mig och det kändes som om han gjorde allt för att ha det i mitt ansikte. En gång fick han massa vatten i håret och då tok skakade han på huvudet så jag fick det vattnet på mig då. Julia och Rebecka trodde att jag skulle spy då för jag hade sett väldigt spyfärdig ut haha.. Förövrigt så luktade han kattmat också.
 
- Efter The Offspring försökte vi ta oss längst fram och då var det två tjejer som stod vid staketet (deras platser vi tog senare) och ena tjejen sa att hon kände igen mig jättemycket. När jag sa vad jag hette kände hon igen det också men jag har ingen aning om vem det var. 
 
- Precis när Axwell /\ Ingrosso började var det en fotograf som tog kort på oss tre jättelänge. Först allihopa sedan på Rebecka ett bra tag och han avslutade med kameran uppe i mitt ansikte.. Undra vart dom bilderna tog vägen.
 
- Under Axwell /\ Ingrosso var det ganska stort tryck så stundvis låg jag över staketet. Jag hade en skåning bakom mig och rätt som det var bad han om ursäkt för att han "ollar mig i rumpan" som han uttryckte det. 
 
- När en vakt skulle ställa sig upp och ge vatten till dom där bak och han tog tag i staketet. Bara det att mellan hans hand och staketet var min tröja. Han lyckades på något vis få in sin hand halvt innanför min tröja.
- När allt var slut så skulle jag träffa Erik en sista gång. Medans jag väntade, på knappt 5 minuter kom det först en kille som skulle pussa mig (antaglingen en challenge eller nått), sedan ett par killar som skulle bjuda mig på en karusell och avslutningsvis en kille som jag hade ett väldigt intressant samtal med. Den sista lyckades även göra något så jag tappade mobilen i leran. Kommer inte ihåg vad han gjorde bara att det var hans fel och han torkade av all lera på sina kläder och var jätteledsen, haha. När jag hade träffat Erik och väntade på Rebecka och Julia utanför festivalområdet så kom det även en till kille som började prata om att han borde ta en taxi hem. Fulla människor <3
Nästan bara 11 månader kvar till BRÅVALLA 2015!!!!!

Småfisk-attack

Datum: 2014-07-23 Tid: 21:49:41 Kategori: Today Kommentarer: 0
Idag var jag, mamma och pappa ut på en sväng till ett ställe och badade. Jag plockade fram min undervattenskamera som jag inte använt på snart 2 år. Tyckte att den kunde behöva dammas av. Provade att fota lite och blir väl inga superbilder men tror att jag ska ha med den på takida för blir världelöst med min mobil. Men får se om jag orkar bära ;) 
 
Iallafall var det stenbotten där och väldigt mycket sjögräs. När vi stod på en sten täckt med sjögräs och "rev" upp det med fötterna så kom det jättemycket småfiskar. De började halvt småäta på våra fötter och det var inte jättemysigt enligt mig, haha. Försökte fota när dom simmade runt fötterna men det blev ingen bra bild. Den på lillfisken får duga. 
 
Åkte direkt till Cooper efteråt och longerade. Känner inte att jag kommer få ut något av ridningen nu då han känns stel och bara vill komma undan, då är det bättre att han får jobba själv. La fram tre bommar som han fick trava över och på slutet såg han väldigt mjuk ut. Imorgon ska vi hoppa och då ska vi ha bom-räcke-bom och eller studs inblandat som förhoppningsvis gör att han blir "som vanligt" igen då han brukar bli väldig mjuk efter det.

Vad glor du på? /Cooper

Datum: 2014-07-23 Tid: 12:44:27 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Kikade igenom lite bilder från Coopers födelsedag den 29 april. De flesta fina bilderna kom upp på här ganska fort medans dom andra bara har legat i en mapp osedda. Nu fick jag iallafall se de otroligt vackra bilderna som var mellan dedär som jag redan lagt upp. Men kan inte alltid vara fin!

Top 6

Datum: 2014-07-23 Tid: 12:36:27 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 0
Im in love with Tiestos nya album! Det märks inte va? Känner att vädret speglar av sig i musiken. Party party ;) 

Takida om en månad! ❤

Datum: 2014-07-22 Tid: 21:52:00 Kategori: tAKiDA Kommentarer: 3
Om allt går som det ska ser jag Takida om exakt en månad på Gröna Lund. Fatta om jag är taggad. Inte alls typ lyckligast i världen. Jag har varit inställd på att jag inte skulle kunna se dom iår men nu är det 99% säkert att det blir av. ÅÅÅÅÅÅHH vad bra det kommer vara! Är snart ett år sedan jag såg dom senast och ja det är länge sen. Bästa killarna 

Kläder, ringar och en Justin Bieber tandborste

Datum: 2014-07-22 Tid: 21:08:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Lite kläder inhandlat. Pengarna försvinner men nu är jag ett steg närmare lite mer kläder i höst. Fick med mig riktigt dyra ringar också för hela 20kr. Jag tycker om rea ;) Den skitsnygga Justin Bieber sjungande tandborsten var nog dagens bästa köp. Var bara tvungen, askul att borta tänderna samtidigt som man lyssnar på Baby eller U Smile. Den spelar också i 2 minuter så då vet man att man borstat rätt tid ;) Baby är nog bästa låten som någonsin gjorts. Eller?!??! Hahhaha.. 
 
Cooper fick gå på en skön barbacka uteritt. Red med Carro och vi skrittade mest utom en kort travbit. Mysigt mysigt! 
 
Nu tror jag att jag ska duscha och sedan glo på TV!

Stranden

Datum: 2014-07-22 Tid: 02:01:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Imorse åkte jag och longerade Cooper. Han slappnade inte av som han brukar göra vid longering, då han kan springa med huvudet nästan i backen. Istället sprang han lite upp med huvudet. När jag satt på inspäningarna jobbade han på bra och jag vet inte om jag ska longera eller rida imorgon. Får se!
 
Vid 10 åkte jag och några kompisar till stranden och där spenderade vi ca 4 timmar. När jag kom hem åkte vi till min morbror och åt middag där. 
 
Uppdateringen blir som den blir. På torsdag ska jag nog hoppa så då blir det kanske nya bilder iallfall!

Mina föräldrar i ett nötskal

Datum: 2014-07-20 Tid: 17:16:14 Kategori: Today Kommentarer: 1
 Svansreflex
 
Jag sitter vid datorn på mitt rum och hör pappa kommer in
Pappa: Sjunger *Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar....*
Jag: Tänker "wtf men ja han har väl hittat/köpt något och kände för att sjunga som alltid"
Pappa: *ger mig en svansreflex till Cooper*
Jag: Okeeeeeeej?
Mamma: Det är en sen julklapp, vi tappade bort den för den hade tydligen ramlat ner bakom någon sak och vi hittade den nu. 
 
Ja så kan man också göra. Snälla föräldrar som tappar bort ens julklappar.

Helgen

Datum: 2014-07-20 Tid: 17:12:51 Kategori: C träning Kommentarer: 0
I fredagskväll kom Erik hit och han åkte vid lunch idag, därav att jag inte bloggat. Igår kom ett par kompisar hit och även bror och Anna. Spelade frisbeegolf på kvällen och det gick som det gick, haha! Annars har det inte hänt något speciellt intressant. 
 
Igår red jag Cooper i paddocken och han kändes normal igen. Han stretade inte alls emot lika mycket när jag böjde honom utan accepterade det mer och gjorde som han skulle. Ville mest bara känna hur han var i sidorna och om stelheten i halsen hade försvunnit. Gjorde även lite galoppombyten och det gick väldigt bra. Han bytte oftast i princip samtidigt med fram och bak utom någon enstaka gång. Det kommer minsann :D Idag får han vila och sedan ska jag prata med Carro om vi kan ha hoppträning snart. Lääängtar!
 

It's always something

Datum: 2014-07-18 Tid: 20:31:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
 

Tufft pass igår och skogsmulle idag

Datum: 2014-07-18 Tid: 20:21:00 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Igår blev det ett väldigt tufft pass för både mig och Cooper, även fast jag inte fick igenom allt jag ville. Han var ganska stum i munnen nästan hela tiden och ville liksom inte. Hade två bommar på medellinjen så jag kunde ligga på stora mittvolten eller rida serpentiner över. Han ville knappt böja sig åt höger i galoppen utan att jag fick ta jättemycket med innertygeln (vill rida honom på ytter). Började om från skritt och då gick det bra och sedan la jag det lite bakom och började med galoppombyten istället. Han var inte med helt hela tiden men han börjar förstå och ibland går det riktigt bra. Över bommarna blev det rätt nästan hela tiden och på slutet gjorde jag lite utan bommarna och det gick helt okej. Nu kan jag samla honom och göra bytet ur det istället som förut då han var tvungen att rusa för att orka. Lite mer träning så sitter det nog snart.
 
När jag avslutade var jag spyfärdig och det rann svett av hästen. Han fick en kalldusch som han nog tyckte var skön.
 
Idag red jag ut och blev mest skritt och trav/galopp några korta bitar. Hade inte jättemycket krav utan böjde honom åt båda hållen och i början tjaffsade han men när han gav upp blev han som vanligt igen. Efteråt stretchade jag honom och när han skulle böja sig åt höger med huvudet vid rumpan/svansen, så knäcktes det till i halsen på honom så han kanske hade någon lite låsning där. Får se hur han är imorgon! 
 

Nya vita Converse

Datum: 2014-07-17 Tid: 15:12:24 Kategori: Today Kommentarer: 0
Jag har haft de höga i en månad kanske och de låga kom för ett par dagar sedan. Jag har dock varit lat och inte orkat fota dom. Men nu så! Skönt med nya fina och framförallt efter att min kära mor slängde mina vita efter Bråvalla. Man kan inte slänga ett par otroliga kämpar som överlevt två år med Bråvalla båda åren och massor av annat. Fast de hade bara stora hål i tyget i sulkanterna och var helt slut, men ändå! 

Galna tandläkare

Datum: 2014-07-17 Tid: 15:10:06 Kategori: Today Kommentarer: 1
Nu har jag nyss kommit hem från tandläkaren och jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag har aldrig brytt mig om tandläkaren speciellt mycket förut för jag har oftast haft snälla, plus att jag haft bra tänder och aldrig behövt göra något. Fram tills lite mer än ett halvår sedan då skulle jag på en vanlig undersökning:
 
Kaffefia som jag kallar henne för kunde knappt svenska och var lite speciell om man säger så. Hon var även en sådan tandläkare som ska prata med en heeeeela tiden när man ligger där och gapar. Kan inte dra hela historien men iallfall hade jag en grop på framsidan av en framtand. Då förklarade hon i 10 minuter att det inte var "karies" utan ett hål, men inte "karies" osv...  Hon sa seriöst sådär jättelänge. Tillslut hämtade hon en riktig tandläkare vid namn Dick och hans utseende fick mig att tro att allt var dolda kameran eller något. Jag fick kämpa för att inte börja tokskratta för allt var bara jättekonstigt. Han fixade den där gropen och sedan var det bra med det. 
 
Det kanske inte låter så konstigt men jag som var där vet, haha. Överlevde detta iallfall och en månad senare fick jag ett brev att jag skulle dit igen. Gruvade mig en hel del för jag ville verkligen inte ha samma tandläkare som förra gången. Som tur var fick jag en jätteschysst och det gick jättebra. Hade ett minihål mellan två tänder så jag skulle tillbaka om ett halvår och kolla hur det såg ut. 
 
Nu har det halvåret gått och jag var där idag. Självklart hade den snälla slutat där och jag fick en tant. När hon skulle ta bilden började hon med att kötta in saken i munnen för att sedan börja fixa med maskinerna (och jag som får spykänslor av den ville bara sparka ner henne). Som tur var skulle jag bara ta en bild och sedan var det bra. När hon skulle he på flour missade hon munnen med alla redskap och träffade istället runt om. Hon tappade också någon sak och när jag hittade den bakom min rygg blev hon typ arg. Och självklart skulle hon säga att jag bara skulle äta lördagsgodis om jag ville ha kvar mina tänder för resten av livet osv.. Jag är väldigt glad över att jag slapp laga det där lilla hålet för jag hade inte överlevt med henne. Hon lär ju ha hett bedövningssprutan i ögat eller något. 
 
Nu blev det ett långt inlägg men kände bara att jag behövde skriva av mig om mina tandläkarbesök. Haha herregud. Varför är det nästan bara sura och konstiga människor som vill bli tandläkare? 
 

Show the world a burning light that never shined so bright

Datum: 2014-07-17 Tid: 10:24:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0

:DDDD

Datum: 2014-07-16 Tid: 20:43:44 Kategori: Today Kommentarer: 0
 
Så jäkla bra!!! :DDD
 

Top 6

Datum: 2014-07-16 Tid: 19:54:47 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 0
Var ett tag sedan nu. Var därför svårt att välja ut bara 6 stycken. Sommaren speglar av sig i musiken <3

Ny ryttare på ryggen

Datum: 2014-07-16 Tid: 19:29:13 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Idag följde Jennifer med till stallet och red Cooper. I uppsittningen ställde jag mig först med foten i stigbygeln och sedan hoppade hon upp när jag fortfarande stod med benet uppe. (Det sättet jag gör när andra ska hoppa upp). Och han rörde sig inte en millimeter!!! Han stod helt blixtstilla och brydde sig inte! Att en sådan liten sak kan få en så glad! :D (För er som inte vet är han rädd av sig och blir orolig när nya ryttare ska hoppa upp).
 
Gick först en sväng och när vi tänkte gå till paddocken kom det världens skur så vi tog ridhuset istället. Ställde upp två hinder som en linje och sedan fick Jennifer hoppa lite. Båda skötte sig superbra och Cooper såg ut att ha roligt. På slutet ställde jag upp sockerbitarna på det högsta och han hoppade glatt över. Tror att han kanske fått lite hoppsug nu när han mest hoppat småhinder. 
 
Grym kvalité ;) 

Seg dag

Datum: 2014-07-15 Tid: 22:24:48 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 0
Vad ska jag berätta om en dag som denna. Låg i sängen skrämmande länge och enda gångerna jag gick upp var för att äta. Kollade på nästan tre filmer och var bara död. Jag blir verkligen såhär när det inte är soligt ute.. 
 
Tänkte vara elak och inte åka till Cooper men kände att han behövde få röra lite på sig. Åkte till han vid 7-8 någongång och skrittade ut barbacka på hacket. Han var jättepigg och glad så de var skönt. Han verkar inte alls speciellt trött efter lägret. Klumpig som han är har han lyckats fått ett sår på insidan bakbenet nästan nere vid hoven. Inte stort alls utan han har väl sparkat sig själv, fast det var som en liten knöl. Tvättade bara bort allt blod för det var en del men sedan fick det vara. Är pyttelitet så vad ska man göra. 
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på Supernatural. Var nästan en månad sedan jag kollade senast. Ojojoj.. 
 
Hans man </3. Förlåt för att jag förstörde den. Och att den alltid växer så fort, varför inte nu när jag vill? Haha!

Storstädning i stallet

Datum: 2014-07-14 Tid: 20:39:51 Kategori: Today Kommentarer: 3
Åkte till stallet vid 10 och då började vi skura hela stallet. Mockade ur allt och skurade gallren, väggarna, golvet och alltihop. Var där i ca 6 timmar fast då tog vi en paus i mitten och åt lunch. Nu är det en aning renare och även blötare. Hästarna får gå ute och kanske imorgon eller på onsdag har det torkat upp. 
 
När jag kom hem hann jag bara byta om sedan sätta sig mig på motorcykeln och åka iväg. Åkte till västanåfallet och åt mat innan vi tog en omväg hem. Blev en runda på ca 10 mil. Kan säga att jag längtar tills nästa år då jag kan ta mellanklass och ha en lite starkare motorcykel. Får planera och inte köra om i uppförsbackar och liknande haha.. 
 
Imorgon får vi se om antingen jag rider Cooper eller om en tjej som heter Jennifer sitter upp. Är en kompis tjej som är här och hon är lite sugen så vi får se :D

Ridlägret 2014

Datum: 2014-07-13 Tid: 18:19:00 Kategori: C träning Kommentarer: 5
Torsdag: 
Hade hoppning/markarbete på eftermiddagen. Vi hade lite olika övningar som bommar, en linje med två räcken, en linje med två kavaletti som vi skulle rida på olika antal språng och sedan en oxer på ena snett igenom och ett kryss snett igenom åt andra hållet. 
Bommarna vi hade var som ett kors eller vad man ska säga. Galopperade över ena och gjorde en volt efteråt och kom på nästa bom osv.. Blev ungefär som en blomma/fjäril. Det gick över förväntan och han var jätteduktig. 
När vi började hoppa blev han jättetaggad och drog iväg över kavalettihindrena och hoppade av jättestort. Efter några gånger kunde jag samla ihop honom och rida i normalt tempo. 
 
Avslutade med att hoppa lite olika banor med alla hindren och det gick jättebra. Som ni ser på bilden hoppade vi inte speciellt högt men tycker ändå att det var en jättebra träning. Tror han mår bra av att känna att det är ganska enkelt och att inte bli pressad för mycket hela tiden. Nu hade han inte en tanke på att stanna utan ville helldre dra iväg. Tror jag det när det var nästan en månad sedan vi hoppade senast (senaste tävlingen). 
 
 
Fredag: 
Började med att ha dressyrlektion. Kommer knapt ihåg vad vi gjorde men skänkelvikningar var en sak plus att vi hade en liknande övning som den med bommar dagen innan. Galopperade en bit innanför spåret och vid varje hörn la vi en volt utåt så hästarna fick sätta sig på bakdelen. 
 
På eftermiddagen gick vi och badade med hästarna och det är en histora för sig själv. Var i en sväng först och då gick vi ut ganska långt och han tyckte att det var kul. Andra gången drog han ut åt vänster (vassen på bilden) och det kändes som han skulle ut jättelångt och inte hade en tanke på att vända. Jag försökte styra honom tillbaka mot stranden men då dök han ner under vattnet med huvudet och allt. När han upptäckte vad han hade gjort kändes det som om han fick lite panik så han började toksimma/kasta sig inåt och då åkte jag av haha. Inte det enklaste att sitta kvar under vattnet eftersom man knappt sitter på hästens rygg, som förövrigt blir hal, utan en bit ovanför. Öronen var det enda som var torrt på Cooper efter det. Klart man ska dyka liksom!
 
Lördag:
Dressyrlektion på morgonen och denna gång tränade vi på öppnor och slutor. Började med att få honom lite aktiv och gjorde lite "ovana" saker, som att rida lätt och korta ihop eller sitta ner och öka. När vi var klart med det började vi med öppnorna i skritt. Det gick faktiskt väldigt bra och då gjorde vi de i trav. Gick väl inte lika bra då men helt okej ändå. Slutorna istället blev lite krångligare och han böjde sig inte jättemycket i magen/kroppen eller vad man ska säga. När vi tog hjälp av väggen gick det lite bättre iallfall för det bromsar upp yttersidan litegrann. 
 
På eftermiddagen hoppade vi terräng och det gick jättebra det också. Vi hade en läskig gul madrass som ett hinder och han var lite skeptisk till det i början men när han, efter lite övertalning, gick fram och kollade på det var det inget mer med det. Han hoppade det på första försöket och tvekade knappt. Duktig! Bron var det enda som han tyckte var lite läskigt men han nitade inte utan hoppade bredvid istället. Vad det nu ska vara bra för.
 
Och idag söndag: 
Gick bort till travbanan och rejsade med hästarna. Första gången började jag nästan sist för han är enklare att bromsa då än om han har alla bakom sig. Fast när vi väl sprang släppte jag på och då sprang han om allihopa och hamnade först. Kan säga att han inte var den lydigaste hästen att stanna då, utan bromssträckan blev en bit. Andra gången började jag också bland dom sista men denna gång höll jag honom mer så han inte fick rejsa på samma sätt. Ville inte vara längst fram för är inte jätteroligt att slita i honom för att få stopp. Men han var jätteduktig ändå! Trodde att han skulle sticka ännu mer och inte gå att få stopp på alls. Tänk att det faktiskt var vardag för ett halvår sedan!

It kills my heart to see, your eyes are no longer on me

Datum: 2014-07-13 Tid: 10:01:00 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
Foto: Fanny

The lessons learned at your side will stay with me all my life

Datum: 2014-07-12 Tid: 18:05:00 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
 

Don't leave me to die here, help me survive here

Datum: 2014-07-12 Tid: 10:58:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Foto: Fanny

You're the reason why I can't listen to the same songs I used to

Datum: 2014-07-11 Tid: 18:55:00 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
Foto: Fanny

Hello there, the angel from my nightmare

Datum: 2014-07-11 Tid: 09:53:00 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
Foto: Fanny

If I had to I would put myself right beside you

Datum: 2014-07-10 Tid: 15:52:00 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
 
Foto: Fanny

I want to see the best of you

Datum: 2014-07-10 Tid: 10:47:00 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
 

Vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna?

Datum: 2014-07-09 Tid: 23:44:45 Kategori: Today Kommentarer: 1
- Solat och badat alla tre dagar. Igår gjorde jag årets första dopp. I juli, det är sjukt! Brukar hända i maj annars.
 
- Det är fruktansvärt varmt, 25-30 grader i skuggan och vi är nog inte ensamma i Sverige att ha så. Men jag ska inte klaga! 
 
- I måndagskväll var jag nere på en strand vid havet (haha) men tre kompisar. Mysigt som attan var det!
 
- Igår var jag, farmor, Oliver, Elias och Rebbe på Oxviken och badade. Där jag doppade mig första gången. Jag och Rebbe agerade storfiskare åt barnen. Fick över 30st stackars spigg som senare höll på att mista sina liv. När de legat i sitt fina akvarium (hink) i nästan en timme var hälften av dom helt borta i skallen och låg nästan på botten. Sa till Oliver och släppa tillbaka de och självklart häller han ut dom på strandkanten så jag fick kämpa för de stackars fiskarnas liv. Tror faktiskt att alla klarade sig men dom lär vara skadade för livet.
 
- Både igår och idag red jag med Josefin. Equlius går barfota och tycker inte alls om det utan han är jätteömfotad stackarn. Han tvärnitade hela tiden och vägrade röra sig därav att jag fick putta på honom, haha.
 
- På eftermiddagen idag var jag och mamma på bio och såg Draktränaren 2 med Oliver och Elias. Den var faktiskt bra! Tur man har småkusiner så man inte behöver gå själv och se sådana filmer. 
 
- Cooper har skött sig alla dagar men är inte den piggaste. Stackarn är helt slut efter att gått ute ganska många nätter. Nu inatt får han sova inne så han är nog gladaste hästen på jorden!
 
- Och tillsist, ikväl lagade pappa, med mig som assistent, mina ridbyxor som gick sönder för några veckor sedan då jag flög in i hinderstödet. Och byxorna är svarta och inte gröna... 
 
Imorgon fram tills på söndag är jag och Cooper på ridläger men har tidsinställda inlägg med bilder som kommer dyka upp. Tills dess får ni ha det bra! 

Väääääärme!

Datum: 2014-07-07 Tid: 21:36:00 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Idag åkte jag till farmor och småkillarna vid 10. Var redan då 23 grader i skuggan! Måste varit minst 25 grader under dagen. Vi var nere vid sjön mellan 12-2 och var hur varmt som helst då. Skööönt att sommaren kom ändå, förhoppningvis för att stanna.
 
Nu på kvällen var jag hos Cooper. Stackarn var knallröd i ena ögat och det rann jättemycket ifrån det. Dumma flugor. Jag har äntligen lagat hans flughuva så nu blir det den på resten av sommaren! Ska också fixa koksalt och torka ren ögonen. 
 
Red i paddocken och gjorde lite skänkelvikningar och sådant. Han var först ganska jobbig i munnen och körde gärna upp huvudet så jag fick hålla ganska hårt i honom. När vi hade galopperat började han arbeta på mer och vart fin. Dock tycker jag att vänster galoppen är lite orytmisk men det är inte första gången jag känt så. Kan vara bara jag också men ja vi får se. 
 
Imorgon ska jag byta till pullarnosgrimman för har ridit på remont de senaste dagarna och då har han varit lite jobbig i munnen. 
 
 

Dressyr på travbanan

Datum: 2014-07-06 Tid: 21:02:27 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Tänkte gå till paddocken och köra ett litet dressyrpass men det kändes tråkigt så vi drog till travbanan istället. Fast han fick inte bara springa utan det fick bli ett dressyrpass där. Red kors och tvärs över vägarna och gjorde skänkelvikningar i alla gångarter. Jobbade också på hans bärighet och att han inte skulle hänga sig i handen. Han var även ganska pigg och tittig och det jobbade jag nästan mest med kändes det som. På en gång när han tvekade eller drog sig åt ett annat håll tvingade jag honom att gå dit. Fick alltså tänka på att ha honom mellan båda skänklarna och att han skulle gå rakt fram och inte svaja runt. Det är sådant arbete han behöver och att lära sig att en sten inte är farlig.. 
 
Foto: Fanny
Nu har jag fått bilderna Fanny fotade från tävlingen :D

En liten skymt av sommaren och Style Of Eye

Datum: 2014-07-06 Tid: 17:46:12 Kategori: Musik Kommentarer: 0
Två dagar på rad som det varit dövarmt. Känns inte helt fel faktiskt! Cooper fick vila igår då jag inte orkade ta mig upp till honom. Snäll hästägare här! Tror dock han inte hade något emot det då han sov ute och det har varit varmt. 
 
Som jag berättade var jag och kollade på Style Of Eye igårkäll. Han var bra men kan inte påstå att publiken var lika bra. Det var en jätteliten yta för publiken så även fast vi började långt bak var det ändå nästan längst fram.. Hamnade tillslut på andra raden och visst folk stod och hoppade och det men det var inget tryck alls (vilket ändå var skönt men tråkigt). Alla var också sura för såfort man råkade röra någon fick man världens surblick och en knuff tillbaka typ.. Var också en massa duracellkaniner som stod och hoppade heeeeeeeeela tiden. Man hoppar då dropet kommer inte innan, haha. Nu känner jag att jag bara klagar men själva spelningen var grym :D
 
Efteråt träffade jag min bror och hans kompisar som var på krogen. Dom stod på uteserveringen och pratade med oss och lite sådant. Gick iväg en sväng och sedan kom vi tillbaka till dom igen. Kom hem runt halv 4 så var jättepigg då, eller inte. 
 
Idag har jag varit på kalas hos en kusin som fyllde år och nu ska jag snart iväg till Cooper. 
 

Style Of Eye ikväll!

Datum: 2014-07-05 Tid: 17:35:41 Kategori: Musik Kommentarer: 0
Ikväll bär det av mot stan och hamnyran tillsammans med Julia och Rebecka. Style Of Eye avslutar (?) hela festivalen eller vad man ska kalla det för. NAAAJS. På Bråvalla såg jag bara en kort stund för att jag ville se We Came As Romans så det ska bli grymt idag :D

Nytt blått

Datum: 2014-07-05 Tid: 17:13:14 Kategori: Today Kommentarer: 1
1700kr senare så har man dessa skönheter. Var egentligen bara ridbyxor jag skulle köpa men när jag inte hittade några på Equeen fastnade jag vid hjälmarna istället. Jag behöver en ny men har aldrig hittat någon som jag riktigt fastnat för och som inte är svindyr. Min som jag har är jättestor och det är inte speciellt skönt. Iallfall så kostade denna strax under 1000kr och då kände jag att jag lika gärna kunde köpa den. Tycker dock att jag får ett svamphuvud så ska testa den lite hemma innan jag bestämmer mig helt ;) 
 
Ridbyxorna hade jag i princip redan bestämt mig att jag skulle köpa. Mina blåa whitaker är väldigt utslitna så de lär väl gå sönder snart. Tänkte också köpa ett par svarta då mina gick sönder då jag flög in i hinderstödet, men det får bli någon annan gång. 
 

Vad kan man begära?

Datum: 2014-07-04 Tid: 20:43:59 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 2
Något jag tänkt på förut och framförallt strax efter senaste tävlingen är att vem säger att Cooper inte kommer kunna leverera på tävlingsbanorna? Han har varit på sammanlagt fem lokala tävlingar varav två på hemmaplan där han känner sig trygg. Det är egentligen ingenting för det är nog att bara komma på en annan plats.
 
Första bortatävlingen kom vi runt i LDn fast med en volt, i LCn var han trött och han bara sprang så vi blev uteslutna på tredje hindret. Det gjorde mig ingenting eftersom det var LC debuten, plus debuten på bortaplan. Det är dom senaste fyra rundorna på Näset och Matfors som varit dåliga och där han egentligen borde levererat bättre. Första rundan på Näset kraschade han halvt in i tredje hindret (bild nedanför) och sedan vägrade ut sig på det. Okej det kan jag förstå men rundan efteråt vägrade han ut sig på ett vanligt enkelt vitt räcke som han till och med hoppade klassen innan. Det är dumheter. Och Matfors likaså. Första rundan SKULLE han hoppa, bara dumheter. Andra rundan hade han kraschat på framhoppningen så det kan jag också ha förståelse för. 
 
Visst han ska lära sig att ifall han kommer konstigt och antingen tvärnitar och glider in i hindret eller hoppar halvt in i det så ska han på det igen och bara köra. Fast egentligen, tänk en oerfaren sexåring med med noll självförtroende. Vad kan man begära? 
 
Självförtroendet måste byggas upp och det kan ta tid för rätt som det är hamnar man tillbaka på noll. 
 
110cm
Jag kommer aldrig tvivla på hans kapacitet! <3

Morgontur

Datum: 2014-07-04 Tid: 11:46:41 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Åkte upp till stallet halv 9 idag och då stod Cooper, Caija och Djärv inne. Cooper låg ner och sov när jag kom så han blev nog ledsen över att det var morgon. Tog ut Caija och Djärv innan jag gjorde iordning Cooper och red ut på honom. Krävde lite mer av honom idag och ibland fick jag jobba lite extra än normalt för han tyckte att det var väldigt onödigt. Stundvis blev han framtung och framförallt i traven så det fick jag jobba lite med och tillslut bar han sig för det mesta själv. När vi red hem fick han galoppera på i en väldigt ökad galopp och de tyckte han var både kul och jobbigt. Brabra! 
 
Nu ska jag åka iväg till Gnarp på någon trollslinga med kusinerna. Får se vad det är för något!

Uppe på hästryggen igen

Datum: 2014-07-03 Tid: 23:54:57 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 0
Idag satt jag äntligen på Coopers rygg igen. Bara 12 dagar sedan sist! Han var helt lagom i tempo och tyckte att det var jättekul att få komma ut. Hade inga krav utan åkte bara med och han luffsade på med öronen spetsade framåt. Han kändes precis som vanligt vilket var skönt. 
 
Han skulle nog inte behövt vila hela den här tiden utan jag kunde lika gärna börjat rida i söndags då jag kom hem. Men jag tänker inte så mycket på just såret för det är ändå bara ytligt och går att sköta om på det viset. Jag är mer orolig att det ska vara något innuti benet därav att jag longerat lite och verkligen sett om han rör sig som vanligt. Han beter sig precis som vanligt, är pigg och framåt så då är det nog ingen fara! 
 

Ta mig tillbaka

Datum: 2014-07-03 Tid: 13:19:00 Kategori: Bråvalla festival 2014 Kommentarer: 0

Natten mot torsdag

Datum: 2014-07-03 Tid: 01:10:43 Kategori: Today Kommentarer: 0
Hallå där! Att nattblogga är jag riktigt duktig på. Framförallt då vi haft partaj (läs: ätarparty) och skrämt upp varann för mycket så jag aldrig kommer somna. 
 
Dagen började med att jag verkligen inte kände för att gå upp, vilket resultarade i att jag kom iväg ca 1 timme senare än planerat till stallet. Longerade Cooper idag igen och han var jättefin, as usual när jag longerar. Direkt efter åkte jag till farmor och farfar. De skulle iväg en sväng och jag tog hand om Oliver och Elias ett tag. När de kom tillbaka åkte vi till stan för att gå på hamnyran. Eller ja tivolit där. Barnen åkte en massa och jag fick åka pariserhjulet gratis haha.. Oliver och Benjamin hoppade på och sedan pekade han som jobbade på mig och sedan på korgen eller vad man ska säga. Cooling jag är. Kände mig inte alls lite för stor i det lilla minihjulet. 
 
Klockan 6 uppträdde Markoolio i en halvtimme ungefär. Barndomsdrömmen eller? Nej men han var väl bra ;)
 
Nu ikväll har Jenniefer, Emma och Julia varit här så vi har tjockat oss och som vanlgit skrämt upp varann. Mest tragiskt för mig som dels är i huset där alla historier hittades på + att jag är ensam. Fattar inte hur rädd man kan vara, haha. 
 
Jag är i stort behov utav nya bilder känner jag. Om jag har tur kanske jag får bilderna som Fanny fotade på senaste tävlingen snart. Lite nytt iallafall :D 
 

Top 6

Datum: 2014-07-02 Tid: 20:54:34 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 0
Blev tipsad om Breaking Benjamin för någon dag sedan och jag vet att jag lyssnat på dom förut men nu blev jag sådär beroende igen. Kan sitta flera timmar och lyssna på samma band haha.. Underbara musik <3
 

Det där med blogg

Datum: 2014-07-01 Tid: 23:35:56 Kategori: Today Kommentarer: 0
Har inget vettigt att säga just för tillfället. Kommer bara upp saker som jag inte kan ta här så då får det inte bli något inlägg. Har skrivit ett men kommer måsta fila mer på det annats lär jag få ångest om jag lägger ut det. Jag och personliga saker haha. 
 
Nu ska jag lägga mig för ska upp tidigt imorgon. Är fullt upp hela dagen så ni kan också ta och göra något istället för att sitta här och läsa!
 

Bråvalla - lördag

Datum: 2014-07-01 Tid: 10:20:00 Kategori: Bråvalla festival 2014 Kommentarer: 0
Galavant fick vara min start för sista dagen. Jag tycker att dom var helt okej dock förstår jag inte varför dom inte spelade Tonight. Deras låt som blev känd med liksom...
Kollade bara i ca 15 min på AN21 för jag skulle dra bort och köa till Of Mice And Men. Hade redan folk som stod där men var såklart tvungen att komma i tid så jag kunde ta mig fram. Det lilla jag såg var riktigt grymt och hade inte suttit fel med att kunna sett hela.. 
Of Mice And Men var riktigt grymma. Älskar verkligen deras låtar, så himla bra helt enkelt! De spelade dock bara ca 45 minuter för när de skulle börja fungerade inte mickarna vilket fördröjde en kvart ungefär. Skitsamma, jag har sett OMAM!!!!!
Otto Knows hade spelat i ca 15 minuter när jag kom dit. Och som alla andra, han var GRYYYYM!
Otto och Bastille började samtidigt vilket var väldigt tråkigt men vi kunde se sista 30 minutrarna av Bastille. Dom var sjuuuukligt grymma och jag önskar så himla mycket att vi hade kunnat stått långt fram. De förvånade mig verkligen och jag trodde aldrig att de skulle vara så bra. Även där bak där vi stod var det hyfsat drag i publiken så ni hör ju! Inte ofta nästan exakt hela publiken står och dansar/sjunger!
Adrian Lux var den enda som gjorde mig väldigt besviken. Hade hoppats på mycket mer tyvärr. Musiken var väl helt okej och skön att lyssna på men det var världelöst live. Han spelade nästan bara låtar som var långsamma eller vad man ska säga så det gick inte att hoppa. Vi drog ganska snabbt för det var tråkigt att se. 
När det var ett tag kvar till The Offspring gick vi dit för att komma så långt fram som möjligt för att sedan hamna vid staketet på Axwell /\ Ingrosso som var efteråt. Vi hamnade på tredje raden tror jag och det var verkligen kaos. Jag stod mellan Julia och Rebecka och vi höll armkrok bara för att hålla ihop. I mitten någongång tröcks Rebecka bak så min arm höll på att brytas av (eftersom vi fortfarande höll i varandra) så jag fick slita mig lös. Själva Offspring var väldigt bra och jag kunde knappt 3 låtar så de var kanske lite tråkigare haha. Men det var verkligen en upplevelse + pubilken verkade nöjda ;)
Och sedan älskade, älskade Axwell /\ Ingrosso. Vilka jäkla kungar! Har ingen aning om vad jag ska skriva eller hur jag ens ska börja. Fullt ös medvetslös i 1,5 timme och så fruktansvärt amazing! Jag skrek sönder min röst så att jag fortfarande är hes, började halvt grina och blev mosad mot staketet så jag inte kan ha bh på mig för den klämmer för mycket. En sida av mig är så lycklig och glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen medans andra sidan är helt motsatt för nu är det liksom över. Jag har fortfarande inte förstått att det är jag som tagit dessa bilder och att jag har faktiskt sett de där två killarna LIVE! 
Klart som fan att jag ska dit nästa år. Spola fram tiden tack! <3

RSS 2.0