En liten skymt av sommaren och Style Of Eye

Två dagar på rad som det varit dövarmt. Känns inte helt fel faktiskt! Cooper fick vila igår då jag inte orkade ta mig upp till honom. Snäll hästägare här! Tror dock han inte hade något emot det då han sov ute och det har varit varmt. 
 
Som jag berättade var jag och kollade på Style Of Eye igårkäll. Han var bra men kan inte påstå att publiken var lika bra. Det var en jätteliten yta för publiken så även fast vi började långt bak var det ändå nästan längst fram.. Hamnade tillslut på andra raden och visst folk stod och hoppade och det men det var inget tryck alls (vilket ändå var skönt men tråkigt). Alla var också sura för såfort man råkade röra någon fick man världens surblick och en knuff tillbaka typ.. Var också en massa duracellkaniner som stod och hoppade heeeeeeeeela tiden. Man hoppar då dropet kommer inte innan, haha. Nu känner jag att jag bara klagar men själva spelningen var grym :D
 
Efteråt träffade jag min bror och hans kompisar som var på krogen. Dom stod på uteserveringen och pratade med oss och lite sådant. Gick iväg en sväng och sedan kom vi tillbaka till dom igen. Kom hem runt halv 4 så var jättepigg då, eller inte. 
 
Idag har jag varit på kalas hos en kusin som fyllde år och nu ska jag snart iväg till Cooper. 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: