Småfisk-attack

Idag var jag, mamma och pappa ut på en sväng till ett ställe och badade. Jag plockade fram min undervattenskamera som jag inte använt på snart 2 år. Tyckte att den kunde behöva dammas av. Provade att fota lite och blir väl inga superbilder men tror att jag ska ha med den på takida för blir världelöst med min mobil. Men får se om jag orkar bära ;) 
 
Iallafall var det stenbotten där och väldigt mycket sjögräs. När vi stod på en sten täckt med sjögräs och "rev" upp det med fötterna så kom det jättemycket småfiskar. De började halvt småäta på våra fötter och det var inte jättemysigt enligt mig, haha. Försökte fota när dom simmade runt fötterna men det blev ingen bra bild. Den på lillfisken får duga. 
 
Åkte direkt till Cooper efteråt och longerade. Känner inte att jag kommer få ut något av ridningen nu då han känns stel och bara vill komma undan, då är det bättre att han får jobba själv. La fram tre bommar som han fick trava över och på slutet såg han väldigt mjuk ut. Imorgon ska vi hoppa och då ska vi ha bom-räcke-bom och eller studs inblandat som förhoppningsvis gör att han blir "som vanligt" igen då han brukar bli väldig mjuk efter det.

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: