Vad kan man begära?

Något jag tänkt på förut och framförallt strax efter senaste tävlingen är att vem säger att Cooper inte kommer kunna leverera på tävlingsbanorna? Han har varit på sammanlagt fem lokala tävlingar varav två på hemmaplan där han känner sig trygg. Det är egentligen ingenting för det är nog att bara komma på en annan plats.
 
Första bortatävlingen kom vi runt i LDn fast med en volt, i LCn var han trött och han bara sprang så vi blev uteslutna på tredje hindret. Det gjorde mig ingenting eftersom det var LC debuten, plus debuten på bortaplan. Det är dom senaste fyra rundorna på Näset och Matfors som varit dåliga och där han egentligen borde levererat bättre. Första rundan på Näset kraschade han halvt in i tredje hindret (bild nedanför) och sedan vägrade ut sig på det. Okej det kan jag förstå men rundan efteråt vägrade han ut sig på ett vanligt enkelt vitt räcke som han till och med hoppade klassen innan. Det är dumheter. Och Matfors likaså. Första rundan SKULLE han hoppa, bara dumheter. Andra rundan hade han kraschat på framhoppningen så det kan jag också ha förståelse för. 
 
Visst han ska lära sig att ifall han kommer konstigt och antingen tvärnitar och glider in i hindret eller hoppar halvt in i det så ska han på det igen och bara köra. Fast egentligen, tänk en oerfaren sexåring med med noll självförtroende. Vad kan man begära? 
 
Självförtroendet måste byggas upp och det kan ta tid för rätt som det är hamnar man tillbaka på noll. 
 
110cm
Jag kommer aldrig tvivla på hans kapacitet! <3

Kommentarer
Hanna

Vilken fin ponny du har! Jag tror säkert att ni kommer bli jätteduktiga på hoppbanorna i framtiden med lite mer rutin :)

Svar: Tack så jättemycket! :)
My Nordqvist

Tid: 20:52:11
Datum: 2014-07-05
Hemsida: http://nordsvenskarandi.blogg.se
Nita

Tror han kan prestera riktigt bra framöver! Mer träning så kommer det gå super. Han är ung och ganska ny ändå. Du har ju lärt honom massor men han kanske behöver lite mer tid. Tur du inte tvivlar för det är bara att fortsätta. :D

Svar: Ja precis, bara ett barn ju! :) Mer rutin och mycket träning så :D
My Nordqvist

Tid: 22:57:51
Datum: 2014-07-05
Hemsida: http://zphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: