Bråvalla - fredag

Andra festivaldagen började med Daniel Adams-Ray. Vi lyssnade inte på speciellt många låtar för att vi ville stå långt fram på Broiler som började precis då Daniel slutade. Men det lilla vi såg var faktiskt bra. Även fast jag inte är superinsatt i hans musik så har han många bra låtar och det är kul att ändå ha sett litegrann av honom. 
BROILER!!!!!!!!! Vad kan jag mer säga än att dom var asgrymma?! De har en sådan rolig blandning på sina låtar om man jämför t.ex. Bonski och Rays Of Light. Men Afterski är ju ändå bäst, ÖL, ÖL, ÖL, PÅ AFTERSKI!
Style Of Eye kommer jag knappt ihåg något av haha. Mitt minne är ju som det är. Bra vet jag att han var men kommer inte ihåg några detaljer. (På lördag kommer han till hamnyran här i Sundsvall så då får jag en ny chans att minnas!)
Kollade på We Came As Romans dels för att vi ville få bra plats till You Me At Six som spelade efteråt och sedan är dom helt okej också. Det var dock kaos i publiken och alla dampade runt där vi stod så vi var långt bak som ni ser på bilden. Livsfarligt ju för rätt som det var kunde det komma någon galning och springa och tacka sig igenom alla. 
YOU ME AT SIX. OMG!! Vet inte ens vad jag ska skriva. Full fart i 1 timme och 15 minuter och det var halvt kaos i publiken. Underbart bra! Vet inte hur länge jag velat sätt som live och nu har jag äntligen fått gjort det. Meeeeeeer tack!
En väldigt dålig bild på Kings Of Leon. Kollade bara en stund innan vi gick till Klingande och kollade på han en stund innan vi gick tillbaka och kollade de sista två låtarna eller vad det var. Är inget stort fan utav dom men ett par låtar är faktiskt bra!
Klingande spelade riktigt skön musik. Det var liksom inte som "alla andra" där man står och hoppar utan det var mer bara bas och saxofon. Svårt att förklara hur det låter haha. Vi hamnade i typ ett sambatåg med massa annat folk och gick fram och tillbaka och runt överallt i publiken och det var asfett haha! Tur att han spelade på natten för känns inte som det borde varit samma sak på dagen.
Alesso avslutade fredagen på bästa sätt. Självklart var det ju bra när det var Alesso! ;)  

Kommentarer
Amanda [SPONTAN]

Lät ju helt fantastiskt!

Svar: Ja det var det verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 16:34:40
Datum: 2014-06-30
Hemsida: http://spontan.blogg.se
Josäfin Andersson

YMAS är så FUCKING AMAZING live!!

Svar: JA ELLERHUUUUUR!
My Nordqvist

Tid: 19:20:12
Datum: 2014-06-30
Hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: