Härligt med megasuperspöregn

Idag red jag ut en sväng med Josefin. Var ganska mulet men ändå väldigt varmt så hade inte så mycket kläder, t-shirt och en fleece när jag körde moppen. Det fick jag dock ångra när vi åkte hem för då började det åska och spöregna. Alltså det var inte lite regn utan kändes som om någon hällde vatten över oss. Åkte bara lite mindre än halvvägs hem där Josefin bor och där fick pappa hämta mig. Var som om jag hade duschat med kläderna på. Häärligt. 
 
Undertiden vi red var det iallfall uppehåll och skönt väder. Vi red först på en lång sandväg och vände efter ett tag och då gick vi till paddocken. Ville bara rida igenom honom lite i alla gångarter och känna hur han var. Han var faktiskt väldigt fin men tyckte inte riktigt om att korta sig i galoppen. Han tjaffsade på litegrann men tillslut gav han upp. Han blir så fin när han bara accepterar situtaitonen och rullar på. Red kanske 10 minuter men svettig som tusan blev han! 
 
Måste bestämma mig hur jag ska göra på dressyrtävlingen också. Försöka korta honom och kanske få lite bakslag eller rida på i en något längre och lägre form, och då förhoppningsvis utan problem. Aja vi får se hur han beter sig på plats och om han är spänd. För är han spänd rider jag honom i en lite lägre form där han är stabil annars lär han nog börja fjanta sig för småsaker. 
 

Kommentarer
Denise

Fy, så himla obehagligt när kläderna blir alldeles genomblöta..

Svar: Ja ellerhur..... :O
My Nordqvist

Tid: 11:05:08
Datum: 2014-06-06
Hemsida: http://flingans.nu
Marina

Är det inte härligt med regn?! ;)
Tur att ni slapp undan iaf :)

Svar: Jo verkligen haha ;) Ja! :D
My Nordqvist

Tid: 14:05:52
Datum: 2014-06-06
Hemsida: http://amatorryttaren.horseworld.se
Louise

Vi hade också en sån störtskur, helt stört hur mycket regn det kan komma samtidigt! Vi fick översvämning på typ 10 minuter...

Svar: Ja helt sjukt!
My Nordqvist

Tid: 11:15:15
Datum: 2014-06-07
Hemsida: http://vitmossa.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: