AVICII 28/2 - 2014 ◢◤

Magiskt, galet, underbart, bäst, otroligt, megasuperdunderbra, OMG, jag döööör. Ja ungefär så går väl spelningen att beskriva med ord. 
 
Det var först tre DJs innan Audrio, Henrik B och John Dahlbäck. Audrio var inte speciellt bra, han hade exakt samma dunk eller vad man ska säga, hela tiden. Sedan hade han massa låtar då såklart som han remixade men allt slutade med samma dunk. Vilket var ganska tråkigt. Henrik B och John Dahlbäck var istället riktigt bra och ja vi önskade mer än annat att gå ner på dansgolvet och försökte hitta ställen vi kunde komma in på. Men det stod väldigt mycket vakter längst med hela staketet så vi var för fega för vi hade ingen lust att bli utkastade. Så vi fick nöja oss med att stå på läktaren. 
 
Iallafall så skulle Avicii börja 9 men allt var lite försenat så han började 20 över. Folket på våran läktare var puckade och satt still medans vi var galna men efter ett tag så lossnade det för dom också så de flesta stod upp. Vad mer ska jag berätta. Låtarna var grymma och allt var bara så braaaa! 
 
Efteråt skulle vi träffa Rebbes kusiner och det var lite kaos innan vi hittade dom och när vi hittade dom hade vi vääääldigt kul haha. Tog ca 3 timmar att komma hem för vi fick vänta ganska länge på tunnelbanorna och bussar men vi hade underhållning av Rebbes kusiner och deras kompis så det var askul. Kom hem ca 3 och då la vi oss och sov. 
 
Klipper väl ihop en film någongång så får ni höra lite också. 
 
 

 
Annars så har vi inte gjort så himla mycket. Var i stan en snabbis igår innan vi åkte hem men orkade inte handla. Stressåt donken innan Avicii och vi fick vakterna skickade på oss för att vi inte fick sitta på BJs och äta även fast vi hade köpt glass också. Så åt en halv cheese och höll på att spy... Sedan igår åt vi pizza till frukost igår. Tre bitar räckte innan vi höll på att dö. Var alltså inte så sugen på något sånt till middag igår ;) Så annat än att åka tåg, äta, varit illamående, och haft kul har vi nog inte gjort :D 

Kommentarer
Evelina

ååh ville också på avicii ;)

Svar: Han var riktigt grym!! :)
My Nordqvist

Tid: 18:04:36
Datum: 2014-03-02
Hemsida: http://annaevelinaas.blogg.se
Linafoto

Svar: Tack så mycket! :)

Tid: 18:07:16
Datum: 2014-03-02
Hemsida: http://linafoto.se/
Linafoto

Svar: Tack :D

Tid: 17:45:57
Datum: 2014-03-03
Hemsida: http://linafoto.se/
Josefine Andersson

sv: Ooooch det är precis vad det är kan jag lova :D!
KRAM

Tid: 14:40:36
Datum: 2014-03-05
Hemsida: http://typjosefiine.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: