Hoppträning och tårta gånger 2

Imorse hade jag första hoppträningen för Carro och det gick verkligen jättebra! Även fast jag åkte i backen två gånger, haha sopa.
 
Vi hade en kombination på långsidan, en oxer snett igenom och ett litet hinder på en volt. Började med lilla hindret och det var då jag ramlade av. Hindret var ganska snävt så han blev jätteförvånad när det kom så han drog sig jättemycket och hoppade över sockerbiten på något konstigt vis. Jag tappade balansen och hamnade åt vänster så jag stod typ i den stigbygeln. Vilket ledde till att han blev rädd för mig och sprang åt höger snävare och snävare så jag åkte mer och mer åt vänster. Eftersom jag stod i vänsterstigbygeln så kunde jag halvt hoppa ner bara för att jag kände att jag aldrig skulle få tillbaka balansen och då skulle jag väl flyga av tillslut ändå. 
 
Efter det så hoppade jag upp igen och vi gjorde samma sak fast la ner så det bara var en markbom. Travade och galopperade över den åt båda hållen innan vi började med själva hoppningen. Gjorde lite olika vägar och sånt men hela banan var, kombinationen på långsidan och sedan snett igenom och hoppa oxern för att sedan hoppa första hindret i kombinationen. Största fokuset var att jag skulle rida på mycket och hitta en bra galopp eftersom det blir lätt att jag rider sakta. Han hoppade såklart tusen gånger bättre då. Vi hade också lite tittigare hinder som sockerbitar under ett hinder, en grind i oxern och sedan koner och en skylt under ena. Han tjurade lite men det gick ändå bra. Han hoppade det mesta på andra försöket men mär vi hoppade kombinationen åt andra hållet så stannade han flera gånger på skylten så då dummade han bara sig. 
 
Andra gången jag ramlade av var då vi hoppade kombinationen och han halvt stannade på sista hindret så han hann inte lyfta upp benen så han hoppade rakt in i hindret och jag åkte av efteråt. Duktigt! Har det på bild så lägger upp det någongång. 
 
Pappa stod också och filmade alltihop men av någon anledning så blev det bara två korta då vi hoppade lågt så det var lite synd.. Hade varit kul att se filmen då jag ramlade av ;) 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: