Lerinpackning

Sovmorgon <333333 Vaknade halv 9 ungefär och gick och la mig i soffan. Glodde på TVn i en timme ungefär innan det var dags att fixa sig och dra till skolan. Slutade klockan 3 och under sista lektionen regnade det hur mycket som helst, tror det var någon som stod med hinkar och kastade på taket... Som tur var avtog det lite när vi skulle hem men det var fortfarande mycket.. Skulle åka till stallet direkt efter skolan men kände inte riktigt för att åka moppe dit i spöregn. Fast som tur var slutade det regna och blev ganska fint väder så jag kunde åka.
 
I stallet mötte jag först en väldigt ren häst, tills att han vände på sig och jag fick se andra sidan... Herregud vad lerig han var, var nog bland det värsta han varit. Det gick bort bra ändå och han blev glansig och fin. Red ut barbacka på hacket och han var jätteduktig. Skrittade och travade mest men tog några galopper också. Är så himla glad att han sköter sig nu och inte sticker. Var inte länge sedan då jag knappt fick stopp med bett och nu kan jag rida på hack! Min duktiga häst <3
 
När jag kom hem fick jag skynda mig och duscha innan vi åkte iväg till min kusin för hans pappa fyllde år. Var där fram tills nu så därför jag inte hunnit bloggat.
 
Nu ska jag kanske kolla igenom matten en sväng innan jag ska titta på Supernatural. Första lektionen är inställd imorgon så börjar halv 11. Helt okej! ;)
 
Ja ni ser ju skönheten.
Lite renare, lite bättre.

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: