Måndagkväll

Idag var den roliga dagen då vi skulle haft en lektion från 10-11 men istället hade nationella 8.30-10.30 och sedan den vanliga lektionen efteråt. Slutade iallfall 11 så det var skönt! 
 
När jag kom hem så pluggade jag lite fysik i en timme ungefär men förstår knappt något ändå haha. Går väl lite framåt och det börjar lossna lite men har gärna inte prov imorgon ;) 
 
Runt 2 åkte jag till stallet och red Cooper. Han vilade igår men vi tog en promenad till ridhuset där han fick springa av sig lite. Idag tog jag på mig sporrarna och gick till ridhuset. Gjorde lite skänkelvikningar, bak- och framdelsvändningar. Han gjorde fina skänkelvikningar i skritt från början men i traven dog han av och tappade all energi och saktade av. Då drev jag på framåt och han fick galoppera på ett halvt varv innan vi testade igen. Blev likadant då och gjorde samma sak. Efter ett tag hade han ganska bra med energi och höll en någolunda bra trav genom hela skänkelvikningen.
 
Bak- och framdelsvändningarna gick hur bra som helst redan från början. Han verkar börjat fatta det där med att flytta undan för skänkeln hyfsat nu så det känns bra! Bara det där med framåtbjudningen och gå fram för skänkeln nu haha.. 
 
Kom hem runt 5 och efter jag duschat och ätit däckade jag halvt här i sängen. Är verkligen hur trött som helst, tur jag börjar halv 11 imorgon! Nu ska jag fortsätta med detta och se 6e säsongsavslutningen av Supernatural. 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: