Myskillen

Blev en mysig uteritt nu ikväll på min fina bästis. Var fortfarande väldigt halt på vissa ställen men det gick ändå att gå försiktigt. Längtar som en tok till nästa måndag då han får broddar för då kan vi ut och rida normalt igen! Stackarn vill ju inte gå i ridhus varje dag, men vad har man för val.. 
 
Han var jättemyssugen när jag tog in honom och ville pussas och stå med huvvudet i min famn. Bästa pojken ❤
 
Nu måste jag ta och plugga lite fysik, har nämligen prov imorgon.. 

Kommentarer
milina.blogg.se

nu kommer jag med ännu en till kamerafråga haha :| jag får alltid så himla gråa bilder.. pluggat in dina fototips och tycker att jag gör rätt men bilderna blir väldigt gråa och tråkiga, har du en aning om varför?... T.ex bilderna i det här inlägget: http://milina.se/2014/november/frukostbullar-med-en-touch-av-vanilj.html#comment

Svar: Redigerar du bilderna något? Kan bero på det för jag får också väldigt gråa bilder, det beror lite på kameran och hur bra färgkänslighet eller vad det kallas den har. Jag lägger på både kontrast och drar upp färgen litegrann så det blir mer klara färger :)
My Nordqvist

Tid: 01:42:57
Datum: 2014-11-10
Hemsida: http://milina.blogg.se/
milina.blogg.se

ja jag redigerar dom lite, men tycker ändå att dom blir gråa.. brukar fixa skärpan och ljuset.. kan du inte visa hur du brukar redigera dina bilder om dom blir gråa och tråkiga? :) du använder dig utav photoshop va?

Svar: Ja det skulle jag kunna göra!! :) Ja photoshop :)
My Nordqvist

Tid: 17:46:34
Datum: 2014-11-10
Hemsida: http://milina.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Andra bilden är ju hur mysig som helst :)

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 09:59:14
Datum: 2014-11-11
Hemsida: http://spontan.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: