Gott och blandat

Idag var min första syn när jag kollade ut genom fönstret - vitt på backen. Ja det hade visst snöat litegrann under natten. Dock var det nästan ingenting, såg mest ut som frost på backen. Det smälte direkt på vägen och var inga minusgrader som tur var. Hade varit jobbigt med min fullspäckade dag om jag inte kunde tagit moppen. 
 
Slutade vid tre och då åkte jag direkt till Cooper. Red ut en kortis barbacka med fleecetäcke och utan skor (haha) tillsammans med Fanny. Hade inte med mig några skor och ville inte ha stövlar. Var inte farligt kallt alls som tur var, hade tjockstrumpor ju! 
 
När vi kom tillbaka till stallet ställde jag in Cooper och drog hem. Åt mat lite snabbt och sedan iväg till nästa stall. Hästskötarkurs för ridskolebarn där det var longering och häst vid hand på schemat. De fick vara två och två och låssas vara hästar och prova på lite själv. Kan säga att det var mer än kaos. Vissa barn har större koncentrationssvårigheter än andra ;) 
 
Nu är jag iallfall äntligen hemma och kan ta det lite lugnt. Har pluggat lite på spanskaglosorna till imorgon och för tillfället kan jag dom. Skönt att inte ha massa plugg! Allt kommer dock efter lovet vilket inte är speciellt härligt. Men, men! 
Vill ha detta mysväder nu! 

Kommentarer
milina.blogg.se

åh vilket fint foto!

Svar: Tack så mycket snälla du! :)
My Nordqvist

Tid: 20:50:11
Datum: 2014-10-22
Hemsida: http://milina.blogg.se/
Linda

ja jag har verkligen beslutsångest

Tid: 20:59:46
Datum: 2014-10-22
Hemsida: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Ida Lindborg ♡

åååh så vackert foto!

Sv: Tusen tack! :D kramis

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 21:03:08
Datum: 2014-10-22
Hemsida: http://youknowiidaa.blogg.se/
natalia

Haha ja visst är det så! Haft en bra dag annars? :)

Svar: Ja bara bra :D
My Nordqvist

Tid: 21:03:26
Datum: 2014-10-22
Hemsida: http://nattis98.bloggplatsen.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: