Can we stay like this forever?

Datum: 2015-04-30 Tid: 09:07:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Grattis Cooper!

Datum: 2015-04-29 Tid: 20:11:12 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 1
Idag fyller Cooper hela 7 år! Grattis till världens finaste kille :D 

Veckans låt

Datum: 2015-04-29 Tid: 09:58:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 2

Ett bra dressyrpass

Datum: 2015-04-28 Tid: 20:33:22 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Idag var planen mycket skänkelvikningar och jag tänkte sätta upp några konor. När jag hade gjort det och hoppat upp igen såg jag vad jag hade gjort. Den hederliga timglas-övningen som iallfall jag tycker att vi gjorde lite för ofta på ridskolan haha! Om ni inte vet vad jag pratar om så kommer den här:
 
Kan alltid hoppas att jag red lite finare volter. 
 
Började med att skritta runt ett par varv i övningen och jobbade honom ganska låg men att han ändå inte skulle bli för lång och tappa baken. Övergick sedan i trav och gjorde samma lika där. När jag kände mig nöjd tog vi ett par varv på fyrkanten i galopp. Gjorde några byten och det första han gjorde var klockrent. Helt perfekt! 
 
Efter en skrittpaus fortsatte vi fast jag kortade ihop honom lite. När vi hade kommit tillbaka in i övningen igen fick han göra skänkelvikning vid varje diagonal. Han var väldigt duktig på det tycker jag. Ibland blev det jättedåliga medans andra gånger gjorde han klockrena. 
 
Avslutade med lite galopparbete som innefattade lite samling, ökad galopp, byten och sådant. Han bar sig riktigt fint. Bra känsla då jag kan sitta helt still och har noll vikt i handen. Så det ska vara! 
 
Han var inte så sugen på att vara med på bild. Om det inte gällde att ha mulen på mobilen! 

Take me up, take me higher, there's a world not far from here

Datum: 2015-04-28 Tid: 09:24:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Då var det måndag igen

Datum: 2015-04-27 Tid: 21:24:17 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Efter påsklov, fyra skoldagar och sedan prao känns det inte alls speciellt skönt att komma tillbaka till skolan på fulltid igen. Massor av prov och saker som ska göras och jag har lagt allt på hyllan i en månads tid ungefär. Ja är bara att damma av allt igen och köra på.. 
 
Cooper fick komma ut på en, enligt han, väldigt onödig tur. Gick först på en bred sandväg där han fick småspringa lite. Efter ett tag vände vi och halvvägs tillbaka fick han klättra upp för ett berg. Han hade fullt sjå med att inte gå där det var lera eller blött, och jag hade fullt upp med att hålla honom på stigen samtidigt som han inte skulle kliva ihjäl sig. Direkt det var lite blött drog han åt ett annat håll för att ta en "bättre" väg, som då kunde vara rakt in i ett träd för min del. Ja, jag kan inte påstå att han är smart iallfall. Tillslut kom vi upp till stigen som leder ner igen och det var väldigt spännande! Rann några bäckar där och var mycket vatten, sten och sumpmark. (Ska nog inte gå där direkt efter det regnat nästa gång). Cooper tyckte att jag var väldigt besvärlig som lurade iväg honom på detta! Men ner tog vi oss iallafall utan några skador. 
 
Mer skog och klättring för herrn! Han måste bli lite manlig och förstå att lera inte är farligt ;) 

A friendship turned into a bond and that bond will never be broken

Datum: 2015-04-27 Tid: 09:40:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 5
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Lång skrittrunda

Datum: 2015-04-26 Tid: 19:07:20 Kategori: C träning Kommentarer: 2
Idag tog vi en skrittur med långa tyglar på strax över en timme. Vi gick upp för en lång backe där vi normalt brukar springa men fick bli lite klättring i skritt istället. Skönt att bara låta honom gå på långa tyglar och kolla in omgivningen. Perfekt att han fick gå uppför länge också så fick han ta i litegrann. Bra runda! 
 
Får se hur schemat blir i veckan. Förhoppningsvis får vi in en dressyrträning för Evelina. Tänkte också utforska lite skogsvägar som man inte kunnat gått på under förra året för det var massor av träd som blåst omkull ivägen. Nu under våren verkar det som om det har varit en rensning så hoppas på det bästa. Tycker det är så bra med branta skogsstigar då det både blir klättning och lyfta på fötterna. 

Nya ridskor

Datum: 2015-04-26 Tid: 15:48:52 Kategori: Today Kommentarer: 3
Det var på tiden, eller? Ena skons dragkedja åker ner hela tiden och det har den gjort väldigt länge. För nån månad sedan gick även andra dragkedjan sönder fast då att den inte håller ihop. Har tagit ett gummiband för att hålla ihop skon som ni ser på bilden. Har funkat det med! Skönt med ett par nya iallfalll. 

If you call my name, just know that I'll come running

Datum: 2015-04-26 Tid: 12:18:29 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Klubbtävling

Datum: 2015-04-25 Tid: 17:48:41 Kategori: C tävling Kommentarer: 10
Måste börja med att säga åååååååååå vad duktig min lilla pålle är! Han var superpigg och tyckte faktiskt att det var riktigt roligt. Riktigt taggad och bara jag tänkte lite framåt så flög han fram. 
 
80cm - 0 fel
Började bra på framhoppningen fram tills vi kom till oxern. Jag, Cooper och en oxer på framhoppningen är ingen bra kombination. Det blir aldrig riktigt bra. Hoppade en gång och vi kom på ett halvt galoppsprång så vet inte riktigt när han hoppade av men det var rakt upp och rakt ner och jag hamnade ur balans. Andra gången blev det ännu värre och jag satt på halsen efter hindret och en millimeter från att åka av. Efter det fick han skritta ett tag innan vi hoppade räcket en gång och var klar. 
 
Inne på banan var han inte alls speciellt tittig och hoppade på utan problem. Några språng lite nära och andra långt ifrån. Men över tog han sig! 
 
90cm - 4 fel
Kunde stanna kvar inne på framhoppningen direkt efter förra klassen så skrittade en stund innan vi körde igång igen. Struntade helt och hållet i oxern och hoppade bara räcket några gånger. Han är ingen häst som riktigt behöver få känna på höjden och så innan utan bara hålla igång.
 
Inne på banan denna gång var han likadan som tidigare. Över tog han sig! Vi fick ett stopp på femman som var helt och hållet mitt fel. Fyran och femman var en linje med ca 6 galoppsprång mellan och efter fyran drev jag på litegrann så det blev knas i distansen och vi hamnade på ett halvt galoppsprång, så han valde att stanna. Helt och hållet rätt utav honom för annars hade han nog hoppat in i hindret istället. 
 
Jag är så nöjd med båda rundorna och blir så glad att Cooper lär sig mer och mer när han ska stanna för att vi kommer dåligt eller hoppa. Han har inte gjort en grisnit på väldigt länge. Min duktiga kille!
 
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Mamma

There is nothing you can say or do to change this

Datum: 2015-04-25 Tid: 09:33:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 6
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Mitt vackra ❤

Datum: 2015-04-24 Tid: 16:40:18 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Coopers tur att vara hos frisören

Datum: 2015-04-24 Tid: 16:35:00 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 1
Idag åkte saxen fram! Var tvungen att göra en hel renovering för att vi ska kunna se någolunda ut imorgon på tävlingen. Man, hovskägg, öron, svans och hela köret blev väldigt mycket kortare. Nu ser han helt okej ut utom att han är väldigt skitig. Väntar med duschen tills det blir någon större tävling då det bara är en klubb nu. 
 
 

Lilltungan

Datum: 2015-04-23 Tid: 09:41:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Ut på en ridtur

Datum: 2015-04-22 Tid: 20:39:28 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Idag fick Cooper faktiskt följa med mig ut från hagen och upp till stallet! Där åkte sadeln på och vi red ut en sväng med Pernilla och Caija. Skrittade och travade bara och Cooper var superfin det lilla jag kände på honom. Jättemjuk och fin. Han var väldigt pigg också så han tyckte nog det var roligt att få komma ut! 
 
Annars fortsätter jag att vara lite småförkyld. Börjar dock ge med sig nu fast hostan sitter i. Sjukt jobbigt! Aja den lär försvinna den med. 
 
Har lyckats fått över alla bilder från mobilen nu. Genom att skicka dom till mig själv på mobilen. Alla sätt är bra utom dom dåliga!

Frisören

Datum: 2015-04-22 Tid: 20:22:50 Kategori: Today Kommentarer: 0
Då var håret en aningens fräschare! Hon slingade allt utom längst ut på topparna för de redan var så pass ljusa. Bilderna nedanför visar inte rättvisa färger. De två till vänster är före och den till höger efter. Ser lite väl gult ut på bilden till höger (efter) om man jämför med mittenbilden (före) men de är tagna på olika ställen och med olika kameror. Det var aldrig sådär kallt som det ser ut att vara på mittenbilden. (Min fjärrutlösare till kameran har ingen lust att funka därav att jag inte kunde ta vettiga bilder)
 
Blev nöjd iallafall men skulle vilja ha ännu lite ljusare. Sa ingenting om det så skyller inte på frisören! Hon var nog den första jag haft som knappt klippte av mig håret också. Klippte nästan mindre än vad jag sa att hon fick ta. Det gillar vi!! 
 

Veckans låt

Datum: 2015-04-22 Tid: 09:59:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 3

Cooper i ett nötskal

Datum: 2015-04-21 Tid: 09:10:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 16
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Praktik

Datum: 2015-04-20 Tid: 19:41:55 Kategori: Today Kommentarer: 2
Idag var första dagen på min praktik som jag ska vara på fram till torsdag. Endast fyra dagar då alltså. Jag är på PH-vet som då är en veterinärklinik för endast hästar. Den ligger bara två gårdar nedanför Cooper så det är ganska smidigt att ta sig till honom efteråt. Var fem hästar som kollades på och det var intressant att stå på sidan och lyssna.
 
Min förkylning är på bättringsvägen och då har även hostan kommit. Får alltid hostan när jag börjar bli frisk och den kan vara i flera veckor.. Cooper fick ändå vila idag för hinner inte rida imorgon då jag ska sitta hos frisören hela kvällen. På onsdag kör vi igång igen för på lördag är det klubbtävling. Inte det mest optimala eftersom han stått ganska många dagar men tror nog han fixar det ändå! 
 
Han verkar även vara nöjd att lite gräs börjar komma fram för han verkar inte stå och äta vid höbalen hela dagarna längre. Tjockmagen haha! 
 

Världens sötaste Vallson!

Datum: 2015-04-20 Tid: 09:43:00 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 6
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Fotomodellen tog matpaus

Datum: 2015-04-19 Tid: 18:33:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Sådär sugen var Cooper på att vara modell idag. Inte det roligaste jobbet tycke han! Fick någon fin bild men i princip bara när han äter. Får se till att få med mig en fotograf någondag. Om inte annat så ska vi nog åka på klubbtävling nästa helg så då kanske det slinker med en bild eller två. 

En suddig flygande hund

Datum: 2015-04-19 Tid: 10:35:23 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 0
Funny på agillitytävlingen för massa veckor sedan
 
Kameran följer med till Cooper så förhoppningsvis är han på lite humör att vara snygg i hagen. Hoppas kan man iallfall alltid göra! 

Halvt döende

Datum: 2015-04-18 Tid: 10:21:04 Kategori: Today Kommentarer: 1
Vaknade i torsdags av värdens huvuvdvärk (jag som i princip aldrig har ont i huvuvdet). Gick upp 20 över 6 för klarade inte av att ligga i sängen. Satt på en stol och va helt borta i huvudet. Kunde inte lata mig sä länge för Cooper skulle skos klockan 8 och jag tänkte mocka och fixa allt innan. Blev piggare efter ett tag med hjälp av Ipren. Skoldagen började halv 11 med prov och det gick som det gick. Får se vad det blir för resultat.. 
 
Igår ersattes min röst mot någon hes sak och jag var täppt överallt i huuvdet kändes det som. Var på en programdag och lyssnade på treornas gymnasiearbetesredovisningar och kollade även på film. När vi slutade där flängde jag runt överallt och hämtade Rebbe, handlade, hem, stallet, hämta ut körkort, hem till Rebbe och sedan hem igen. Jag och Rebbe har fyllt år så vi hade en tjejmiddag tillsammans och Johanna, Jenniefer och Emma var med oss. Vi hade roligt! 
 
Inatt lyckades jag somna ganska fort som tur var men blev väckt x-antal gånger under natten då min mobil ringde. Bland annat ville Anna ha skjuts men jag klarade inte av att ta mig ur sängen. Inte på grund av att jag var trött utan för att jag knappt kan andas och allt vad de är. 
 
Är så tråkigt att jag var tvungen att bli dunderförkyld nu. Cooper har fått stått två dagar tack vare det och han lär även stå idag och kanske imorgon beroende på hur jag är. Kan knappt gå utan att jag dör av andningssvårigheter. 
 
Jag får ta och forstätta äta massa olika mediciner och hoppas att det går över fort!
 

Återkommer

Datum: 2015-04-15 Tid: 20:45:35 Kategori: Today Kommentarer: 4
Trött, ont i huvudet, träningsverk i hela kroppen och allmänt seg. Och nu ska jag börja plugga till ett prov som är imorgon. Det känns bra! Får lägga ner den lilla kraft jag har på det istället för att skriva här så jag återkommer imorgon! Haaaadeeeee

Veckans låt

Datum: 2015-04-15 Tid: 09:57:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 5

Tisdag förmiddag

Datum: 2015-04-14 Tid: 11:27:17 Kategori: C träning Kommentarer: 12
Började dagen med att åka och gymma. Jag var ensam där vilket var skönt. Tillkom hela tre personer undertiden jag var där. Körde ben och avslutade med lite mage. Efter ett tag när jag gjorde situps högg det till i ryggen/svanken och jag blev stelare och stelare och det gjorde ondare och ondare. Efter det var den paj. Åkte till stallet direkt efter och red Cooper vilket inte gick speciellt bra. Högg till i ryggen i varje steg han tog eftersom man rör svanken i hans steg eller vad man ska säga. Tänkte rida ett dressyrpass men fick ändra på planerna och gick bara till ridhuset och joggade lite. Kunde inte sitta ner i traven och galoppen var inte speciellt skön eftersom Cooper rör sig ganska stort. Red där inne i kanske 15 minuter och joggade lite längre och lägre och lät honom galoppera igenom kroppen. Han var ganska fin men småspänd och det berodde nog på att han påverkades lite av mig eftersom jag var spänd i ryggen.
 
Nu ska jag snart pallra mig iväg till skolan. Hela två lektioner. Tisdagar <3<3<3
 

För att jag ska på Summerburst!!!

Datum: 2015-04-13 Tid: 20:46:32 Kategori: Today Kommentarer: 9
 
Fyfan vad jag älskar livet. Avicii, Axwell /\ Ingrosso, Broiler, Afrojack, Martin Garrix och en jäkla massa mer. Och det bästa är att jag ska åka med grymmaste människorna. Kärlek till alla <3 
 
 

You've tasted pain of loosing someone

Datum: 2015-04-13 Tid: 19:41:27 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Söndag

Datum: 2015-04-12 Tid: 13:30:37 Kategori: Today Kommentarer: 3
Goddagens! 
 
Hade sjukt roligt igår med underbara personer. Kom hem vid 4 inatt och vaknade av någon anledning 9 men sov ett tag till så har knappt fått 6 timmars sömn. Fungerar det med! 
 
På förmiddagen har varit ute och hjälpt pappa med att byta däck på båda bilarna. Gick bra det. Åker till Cooper lite senare och fixar med allt. Han ska vila så det spelar ingen roll. 
 
Nu tänkte jag gå och tjata lite på pappa så min mobil blir beställd! Ett jävla tjatande om denna mobil, men fatta hur mycket enklare livet kommer bli igen!! Kunna ladda upp bilder här från mobilen. Vilken fantastisk sak. 
 
Vilken passande bild.. Positiv här! 

Kalas

Datum: 2015-04-11 Tid: 08:58:45 Kategori: Today Kommentarer: 1
Igår kom lite släkt och vänner hit och firade mig. Åt mat och tårta, och hade det trevligt. Fick mycket fina saker och även pengar och presenkort. Fick precis ihop pengarna som var kvar till mobilen. Känns hemskt att allt går till mamma och pappas plånbok på en gång. Tänk vad mycket fint jag kunde göra för de pengarna men nä nu måste jag köpa en mobil. Ett välbehövligt köp iallafall! 
 
Vad händer idag då? 
Ska ut med Cooper på en lugnare tur och ikväll är det fest sedan krogen. Får se hur det går ;) 
 
Några av sakerna jag fick. Fick även en jättefin vattenkokare men var för avancerat att gå ut och hämta den i köket ;) 

Mycket fin

Datum: 2015-04-10 Tid: 14:51:58 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Idag åkte dressyrsadeln på och vi begav oss till ridhuset. Värmde upp honom i en lite längre form, eller mittimellan form kanske man ska säga. Han var mjuk i kroppen men sprang lite ifrån bettet i början så jag gjorde mycket volter och drev honom fram till betttet. Samma sak i galoppen och där fick jag verkligen tänka framåt för han ville helst springa på stället. Efter en skrittpaus kortade jag ihop honom och det hade han några funderingar kring, men när han väl accepterade det vart han riktigt fin! Lätt i handen och arbetade på super. Avslutade med att göra skänkelvikningar åt alla håll och kanter och det går framåt tycker jag. Långt ifrån perfekt men han förstår vad det går ut på vilket är huvudsaken. 
 
Hade det raka bettet idag så trodde att han skulle vara lite stummare i munnen men inte alls något sånt. Skönt! Tror även att vilan var bra för honom då han känns mycket bättre att rida nu än innan. 
 
Min dåliga mobil har slutat ta kontakt med datorn så kan tyvärr inte visa några bilder. Min nya har jag förhoppningsvis på onsdag nästa vecka! :D
 

Vad har hänt med min ponny?

Datum: 2015-04-09 Tid: 21:53:39 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Han har varit under igångsättning hela veckan. Vill egentligen inte alla det igångsättning men vet inte vilket ord jag ska använda. Som ni nog redan vet stod han i 14 dagar varav sex dagar promenad, två dagar longering och resterande helt stillastående. I måndags var han jättepigg och visste inte vart han skulle ta vägen. Trippade fram och gjorde någon form av minibock i skritt haha. Kunde alltså inte låta honom bara skritta utan han fick även springa, men inget rejs utan ganska lugnt.
 
Har fortsatt på det spåret för att han ska få komma ut och röra sig och ha roligt. Någondag har han fått tagit det lugnt och en annan har han fått jobba lite extra. Tänkte faktiskt gå till ridhuset imorgon och se hur han reagerar på det. Han har varit väldigt fin under dessa dagar så hoppas på en sådan fortsättning :) 
 
Är riktigt hoppsugen också!
 

Ett år äldre och blivit med körkort

Datum: 2015-04-09 Tid: 19:53:18 Kategori: Today Kommentarer: 3
Två dagar sedan vi hördes senast. Och vet ni vad som har hänt då? Jag har blivit ett år äldre och blivit med körkort.
 
Igår fyllde jag år och det blev en lugn födelsedag. Väldigt skönt att vara ledig istället för att åka till skolan. Åkte till Cooper på förmiddagen för på eftermiddagen hade jag en körlektion. Den gick inte bra alls så kände mig inte speciellt taggad på uppkörningen. Efter körningen åkte jag, mamma och pappa direkt till stan och åt middag. Avslutade kvällen med att gå på bio och se Fast and Furious 7. En väldigt lagom födelsedag.
 
Idag var det dax för teori och uppkörning. Började med teorin där jag nog hade maxpuls innan jag tröck på avsluta. Kände mig inte alls säker men som tur var fungerade min magkänsla och jag fick godkänt. Fick vänta en timme ungefär innan jag hade förkörning som gick bra vilket gjorde att jag inte blev så jättenervös. Uppkörningen gick också bra. Fick nästan bara köra på ställen jag aldrig kört förut så det var lite spännande haha. Klarade det gjorde jag iallafall! Sjukt skönt att det är över nu!! Datortiden de senaste dagarna har nämligen gått till teori därav att bloggen fick flyttas på ännu en gång. 
 
Nu ska jag försöka komma tillbaka där jag var för någon vecka sedan. Det får gå sakta men säkert framåt! PS. min mobil kommer nästa vecka!!!!!!
 
Aldrig gjort något så snyggt i hela mitt liv

Veckans låt

Datum: 2015-04-08 Tid: 15:39:54 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 0
Sommarfeelingen som uppstår! 

Sex timmar i stallet

Datum: 2015-04-07 Tid: 14:54:39 Kategori: Ridning Kommentarer: 1
Hade utsläpp imorse och skulle bli i stallet ganska länge så då gick jag och longerade Caija, red Nisse och även Cooper. Började med Caija medans de andra hästarna fick stanna kvar inne. Gick bort till ridhuset med en väldigt överladdad ponny. Hon flög i luften flera gånger så var nog bra att hon fick springa av sig litegrann. När vi kom tillbaka tog jag ut alla hästarna, mockade och gav alla mat. Efter det var Nisse på tur. Första gången jag red honom och det gick faktiskt över förväntan. Han var väldigt pigg som gick över i styrka. Återkom hela tiden till dragkamp men fick tänka ta-släppa-ta-släppa så han inte hängde sig i handen. Jobbade mest trav för i galoppen ville han mest dra. Gjorde halt och ryggade sedan iväg i galopp, halt, rygga osv.. vid varje bokstav ett par varv bara för att få någon slags kontroll. Han var faktiskt rolig att rida så det kan jag göra om! 
 
Sist ut var Cooper. Han kändes helt plötsligt väldigt stor när jag gjorde iordning honom eftersom Caija är liten c-ponny och Nisse maxad c-ponny. Skiljer ca 15cm mellan Cooper och Caija. Vi red ut en sväng och Cooper kändes väldigt fin även fast jag inte krävde så mycket. Mina händer var sönder efter turen med Nisse så jag red mestadels med tummarna och pekfingrarna. Men det funkade minsann! 
 
 

April blir en bra månad

Datum: 2015-04-06 Tid: 15:48:00 Kategori: Today Kommentarer: 4
Äntligen är april kommen vilket förhoppningvis blir den bästa månaden på länge. På onsdag fyller jag äntligen 18 och strax efter de ska jag försöka mig på att ha en liten uppkörning. När jag fyllt år kan jag äntligen kunna skriva ett abonnemang på mig vilket gör att jag kan köpa en ny mobil. Men först ska det fixas med alla papper som skickas fram och tillbaka för att skriva över numret på mig istället för mamma. När det är klart måste vi ringa och beställa eftersom jag ska ha special abonnemang som inte finns kvar att köpa längre. Och till sist om två veckor ska mitt hår få sig en omgång och bli ljust igen!!! Till sommaren är det ett år sedan sist jag klippte och slingade. Ovant eftersom det annars bara gått ett halvår mellan gångerna. 
 
Fyra saker som förhoppningsvis går bra. Kan alltid faila på uppkörningen, blir fel i mobilbeställningen och blekningen går fel och håret pajjar. Fylla år är iallfall något som inte går att ändra på!
 
Längtar efter dig min käraste! 
 
 

I'm back!

Datum: 2015-04-06 Tid: 09:36:56 Kategori: Today Kommentarer: 0
Nu har jag snart, om ett par timmar, varit hemma i ett dygn. Åkte från Vemdalen igår förmiddag för ingen av oss var speciellt sugna på att åka slalom. I fredags var det absolut bäst före för min del. Då var det faktiskt roligt att åka! Vi var i backen bra många timmar så blev lite långtråkigt mot slutet. Under natten och dagen på lördagen var det kallare vilket resulterade i hårdare backar. Var inte exakt lika bra då men efter någon timme när det fick smälta litegrann blev det bättre. Var ändå helt klart bästa gången då jag var upp. De andra gångerna har det i princip bara varit is och stenhårt. 
 
Igår när vi kom hem åkte vi till mormor och morfar på middag. Efter det var det curling som skulle tittas på. De matcherna håller ju på ett bra tag. Sverige tog guldet iallfall! 
 
Nu tänkte jag åka och rida. Två veckor sedan sist!!! Får se vad Cooper tycker om den saken. 
 
Bjuder på en fruktansvärt dålig bild på gårdagens måne. Den var jättestor och lyste orange. Med min minimala zoom gick den inte att föreviga, men ja en bild blev det. 
 
 
 

Veckans låt

Datum: 2015-04-01 Tid: 09:43:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 3
Finns tre versioner av låten som jag älskar. Denna, den akustiska versionen och även A Day To Remembers cover. Underbar låt helt enkelt! Sök på spotify och lyssna på alla tre versioner. Det är den helt klart värd!!!

RSS 2.0