Dressyrpass

Datum: 2015-08-31 Tid: 22:28:28 Kategori: C träning Kommentarer: 2
Idag blev det ett dressyrpass för herrn. Hade ett dressyrspö vilket inte var så uppskattat från hans sida från början. Han har väldigt mycket respekt för långa spön (allround och hopp går jättebra) vilket resulterade i att han blev väldigt spänd. Jag tycker det är bra att ha någon gång ibland så han lär sig att det inte är farligt. Använder det bara till att peta till då han inte tar skänkeln och är svårt med ett kort spö då i dressyren. 
 
Iallfall så började vi att skritta en del. Flyttade honom för skänkeln och försökte få igång bakbenen. Därefter trav och då var han väldigt spänd. Övergick ganska snabbt till galopp då vi inte skulle fått ut något av traven. I galoppen blev han genast bättre och slappnade av. Blev det vanligaste galopparbetet med öka, samla och förvänd galopp. När han fick övergå till trav ingen var han jättefin och arbetade på jättebra. Jobbade med tempoväxlingar och galoppfattningar. Tycker han skötte sig bra och han hade nog inte en enda torr fläck på kroppen efteråt. Inga fel på hans svettkörtlar haha. 
 
Imorgon ska han få jogga lite lätt i paddocken för på onsdag ska vi hoppträna igen. Torsdag kanske vi tar en sväng till ridhuset igen för på lördag är det dressyrtävling och på söndag hopptävling. Tävling hela helgen! 
 

Throne

Datum: 2015-08-31 Tid: 08:35:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2

Söndag och en slöpära

Datum: 2015-08-30 Tid: 20:53:11 Kategori: C träning Kommentarer: 0
I förmiddags åkte jag motorcykel med flera andra från motorcykelklubben. Vi åkte till en restaurang och åt grillbuffé. Åt vid ett och är fortfarande mätt! Drog hem efter det och stekte i solen. Vid 5 åkte jag till Cooper och red honom. Han släpade benen ibörjan så jag försökte göra honom aktiv. Rätt som det var blev han rädd för något och snubbla samtidigt så han gick halvt ner på knä... Satt lite hårdare krav på honom då för att han inte skulle slöa på. Galopperade en hel del men det var inte det lättaste för han var jättespänd. Det gick bättre på hemvägen för då ville han såklart hem. 
 
Kom även två jättesmå killar och gav honom äpplen både på väg bort och  hem. Cooper fick nya bästisar haha! 
 
Imorgon ska han dressyrtrimmas i ridhuset och då ska han minsann inte få slöa på! Framåt, framåt!
 
 

Sensommar

Datum: 2015-08-30 Tid: 09:52:16 Kategori: Today Kommentarer: 0
I fredags var jag på en hemmafest lite sådär snett från höger. Inte direkt planerat men Dennis ville ha med mig. Vi var tillsist 6 pers så var inte direkt mycket som hände haha. Igår istället var det Sensommar. En ny festival här i stan. Förade en stund hos Dennis först innan vi drog in mot staden. Träffade massa annat folk där som vi var med ganska mycket. 
 
Maggio var först ut på scen och jag är inte direkt ett fan av henne men hon var bra live. Därefter Style of eye som också var bra. Var kaos i publiken vilket både var jobbigt men ändå roligt. Inte alltid det blir så mycket drag. Någon klev av min sko ganska tidigt så hade bara foten i men hälen klev på baksidan eller vad man ska säga. Samma fot som pajjade på Bråvalla. Jag stod bara och väntade att jag skulle få en smäll på hälsenan och sedan få tillbaka samma fel men jag klarade mig. Sist var Maskinen och dom var grymma. Riktigt feta live! Missat dom två gånger nu på tre år så var väl på tiden att jag skulle få se dom med! 
 
Nu ska jag nog ta och fixa mig lite innan det är dax för en motorcykeltur och möte. Undra hur det ska gå då mina fötter är förstörda. Ovansidan på foten är ändå ett bättre ställe att ha ont på än hälsenan så man inte kan böja foten!  

Fest fest

Datum: 2015-08-29 Tid: 17:06:06 Kategori: Today Kommentarer: 3
Nu bär de snart av mot staden och Sensommar. Maggio, Style of eye och Maskinen ska vi glo på. Kulkul! 

Law of attraction feels like chemistry

Datum: 2015-08-28 Tid: 09:53:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD
Fotograf: Mamma

Onödig skoldag

Datum: 2015-08-27 Tid: 21:06:02 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Idag var det torsdag och skoldagen var väldigt kort med endast en lektion 14-15. 
 
Så min dag såg ut som sådan. Åkte till stallet halv 10 och red ut med Josefin. Skrittade mest men ett par bitar fick hästarna springa lite. Lät Josefin och Equlius galoppera på upp för en backe och när dom hade en fjärdedel kvar ungefär släppte jag på Cooper och lät han springa och han rejsade på uta bara tusan och kom i princip ikapp de framför. Och de var en bra bit mellan haha! Inte ofta det går att släppa på honom så pass mycket. Bra att han fick ta i och sträcka ut sig ordentligt nu efter att ha gått ganska kort de två senaste dagarna.
 
Annars har jag inte gjort någonting alls. Var strömavbrott för en timme sedan som varade ett tag, 20 minuter kanske. Var typ 2000 hus i komunen tror jag. Man blir ju frustrerad när internet inte funkar när man väl behöver det ;) 
 
 

I brist på annat

Datum: 2015-08-27 Tid: 17:24:48 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF SP Tamron 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD

Har inte orkat tagit mig tid att blogga men snart så. Ikväll ska vi åka iväg och hoppträna på ridskolans utebana. Kulkul!

It's a joungle out in the street, you gotta fight for the things you need

Datum: 2015-08-27 Tid: 09:24:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD
Foto: Mamma
 

Time won't help you 'cause karma has no deadline

Datum: 2015-08-26 Tid: 18:10:11 Kategori: C tävling Kommentarer: 3
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD
Foto: Mamma

Veckans låt

Datum: 2015-08-26 Tid: 15:41:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
 
Det känns som BMTH har kommit tillbaka nu till låtarna jag gillar. Inte långt kvar tills albumet kommer. Hoppas, hoppas på det bästa nu! 

Hoppträning

Datum: 2015-08-26 Tid: 08:39:33 Kategori: C träning Kommentarer: 3
Som jag berättare igårkväll hade vi hoppträning igår med fokus på avstånd. Hade ett räcke på ena långsidan med fyra galoppbommar innan. Ett bom-räcke-bom snett igenom. En oxer snett igenom och på andra långsidan en linje med tre hinder. 
 
Började galoppera över bommarna och det gick väl inte jättebra direkt. Jag red lite slarvigt och planerade inte tillräckligt bra. Allt eftersom höjde vi upp räckena och tog bort bom efter bom. Hoppade bana och för varje gång plockade vi bort en bom. Tillsist var det inga bommar kvar. Det gick jättebra på slutet och jag kunde reglera honom jättebra. Jag är jättedålig på avstånd då jag hellst velat trycka fram Cooper över hindrena istället för att lägga ett extra språng innan. För håller jag tillbaka honom kan han tveka istället. Men det går inte direkt när hindrena blir högre för då blir de bara krash in i hindret. Men nu på slutet av träningen var det easypeasy att lägga in extra galoppsprång och han var jätteduktig. 
 
Ska träna samma sak på bommar nu ett par gånger innan nästa vecka då vi ska ha en till träning. Carro sa även att hon kunde följa med på tävlingen nästa helg så det känns jättebra. Då kan vi få lite bukt på hoppningen på framhoppningen som inte gått så bra det senaste. 
 

Duktig!

Datum: 2015-08-25 Tid: 22:41:45 Kategori: C träning Kommentarer: 3
Superbra hoppträning med fokus på avstånd och att jag ska se en bra avsprångspunkt. Blev jättebra på slutet och jag kunde reglera Cooper superbra.

Mamma lyckades även få bra bilder så det var kul! Mycket nytt :D 

Berättar mer imorgon för nu ska jag sova. 

Godmorgon!

Datum: 2015-08-25 Tid: 09:42:57 Kategori: C träning Kommentarer: 6
Coopers skrittur igår fick bli lite mer än bara skritt. Nu när han vilat/gått lugnt i en vecka har han samlat på sig en hel del hjärnspöken. Allt möjligt var läskigt, jordhögar, bilar på sidan av vägen, höbalar m.m. Han kan inte bete sig sådär när vi ska hoppa dagen efter utan då var det bara att börja jobba honom. Började i skritten men det gick i 5 sekunder sedan körde han upp huvudet och spanade in allt, därefter samma visa igen. Han var mjuk men väldigt spänd och känner jag min häst rätt så är det bara att göra av med energin i en annan gångart där han slappnar av mer. Både travade och galopperade lite lätt och han blev helt klart bättre. Blev ändå bra att han fick springa litegrann så han har rört sig nu när vi ska hoppa idag! 
 

Måndag

Datum: 2015-08-24 Tid: 12:45:00 Kategori: Today Kommentarer: 0
Första måndagen i skolan är överlevd! Har egentligen 3,5 timmars hål/gymnasiearbete innan sista lektionen som då är religion. Men vi fick en religionsuppgift som vi kunde göra då på en gång så kunde sluta 3 timmar tidigare! Nu ligger jag ute och solar. Måste ta vara på soltimmarna. 
 
Ikväll ska jag skritta Cooper sedan på ungdomssektionsmöte på ridskolan. Men ja som jag skrev - nu sola!
 

Mitt sommarlov

Datum: 2015-08-24 Tid: 10:11:00 Kategori: Today Kommentarer: 1
...måste nog varit det tråkigaste sommarlovet jag haft. De flesta klagar på vädret och det har även jag gjort. Fast jag ska ändå inte säga att det varit dåligt utan jag tror vi jämför med förra året. Normal Svensk sommar är typ som det varit iår. Jag är glad att vädret varit som det varit eftersom jag jobbat hela sommaren. Jag har jobbat som personlig assistent och mer kan jag inte säga, utom att jag mestadels varit inomhus. Dagarna det varit fint väder ute har jag blivit smådepp för i år har man verkligen velat ta vara på de fina dagarna eftersom de varit ganska få. 
 
Från väder och jobb till Cooper. Jag tycker inte att han fått någon speciell träning för vi aldrig riktigt kommit igång. Han blev riden, sedan stående för jag jobbade heldag och sedan riden några dagar till innan jag jobbade kanske två heldagar osv. Jag gillar inte heller att låta honom stå en dag och sedan köra stenhårt med honom för att han ska stå ytterligare en dag. Jag trappar gärna upp från vilan och nedåt innan vilan. 
 
Nu satsar vi stenhårt inför hösten och tävlingarna den har att erbjuda. Totalt sex stycken lokala tävlingar varav två dressyr och fyra hopp. Kommer kanske vara med på någon klubbtävling och självklart KM i slutet av november. Träna, träna! 
 

Tar helg lagomt till söndag kväll och skola imorgon

Datum: 2015-08-23 Tid: 20:56:41 Kategori: Today Kommentarer: 0
Längtar som tusan till helg och måndagen har inte ens börjat. Gjorde mitt sista jobbpass för denna sommaren idag iallfall och det känns väldigt skönt. Kommer nog få rycka in som vikarie ibland men då blir det om jag har tid och lust. Nästa helg ska jag fan i mig gå upp 5 på mornarna för att helgen ska bli extra lång. Skämt åtsido men ungefär så jag känner. Är en liten festival här i Sundsvall på lördagkväll och det ska bli kul. 
 
Nu i veckan ska Cooper sättas igång och laddas inför tävling både lördag och söndag om två veckor. Börjar direkt med hoppträning på tisdag och sedan blir det allt ifrån galopprejs till ridhus. På något sätt är det enklare att planera vardagen nu när skolan kommer igång än då jag jobbat. Har varit för konstiga tider för det! 
Saknar min hjärtis efter två dagar <3

Skola och jobb när det är finväder...

Datum: 2015-08-22 Tid: 18:15:50 Kategori: Kommentarer: 0
Hej i värmen!

Händer inte så mycket för tillfället utan har mest försökt varit ute i det fina vädret nu de få dagarna det varar. Skolan började i torsdags och det kändes ganska onödigt med tanke på vädret. I flera ämnen var det start på en gång och har redan små inlämningar och läxor.. 

I torsdags red vi ut med Josefin och Equlius. Vi gick till travbanan men tog det lugnt med Cooper. Han fick mest trava och smågaloppera. Igår skrittade vi ut och jag hade ingen lust att ta på mig ridbyxor så blev barbacka i shorts. Han var väldigt på tårna stundvis och såg massvis med spöken. En gång fick en man hjälpa oss förbi "något som Cooper såg" för han totalvägrade att gå... Att han fått tagit det lugnt nu börjar kanske ge resultat. På måndag kör vi igång igen med träning!

Nu är det helg och megafint väder. Och jag jobbar... troligen sista helgen med 26 grader varmt för i år. Tur jag har ett bra jobb och har kunnat suttit på balkongen i ett par timmar iallafall. 12 timmars pass både idag och imorgon men sedan har jag ingen aning om när nästa jobb blir. 

...men, men nu kallar jobbet igen. Slutar om 1,5 timme!


C-ponnysar på Timrå

Datum: 2015-08-20 Tid: 21:08:19 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 3
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD

Onsdag

Datum: 2015-08-19 Tid: 21:25:42 Kategori: Today Kommentarer: 1
Idag åkte jag till stallet till strax innan 9 ungefär. Skrittade ut en sväng på Cooper nu när han vilat två dagar. Han ska ta det halvlugnt imorgon och på fredag också för jag jobbar helgen = vila för hans del. När jag var klar i stallet låg jag ute och solade. Kollade en stund på EM hoppningen innan jag fick dra vidare mot jobbet. 
 
...och nu ligger jag i sängen och känner mig jättetrött. Lär nog somna hyffsat tidigt. Fördelen med att ha jobbat hela sommaren är att man inte direkt vänt på dygnet. Även fast jag varit ledig har det oftast inte blivit jättesena kvällar! 
 
 

Min sista lediga sommarlovsdag

Datum: 2015-08-18 Tid: 17:29:55 Kategori: Today Kommentarer: 10
...för resten av mitt liv. Låter väldigt tragiskt må jag säga! Har inte direkt haft sommarlov eftersom jag jobbat. Nästa sommar har jag tagit studenten så då heter det inte sommarlov haha. Ioförsäg tänker jag ta "ett" sabbatsår resten av mitt liv. Bra framtidsplaner tycker jag!
 
Idag var jag hos Cooper tidigt innan värmen kom. Han fick bara gå lös och äta gräs, och jag borstade lite på honom. Därefter åkte jag hem och solade. Var nog ute i ca 5 timmar så känner mig inte speciellt sugen på att fortsätta sola nu även fast det är varmt.
 
Imorgon jobbar jag kväll och därefter börjar skolan tragiskt nog. Jobbar även helgen och det känns piss eftersom det ska vara soligt och fint..
 

Shine until there's nothing left but you

Datum: 2015-08-17 Tid: 17:24:40 Kategori: C fotografering Kommentarer: 11
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD

Dressyrtävlingen

Datum: 2015-08-16 Tid: 21:22:00 Kategori: C tävling Kommentarer: 9
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD
Fotograf: Mamma
 
LC:1 - 62,96% Edit: Efter massa felräknande från arrangörernas sida blev resultatet tillsist 65,55%

Det började i kaos för tävlingsarrangörerna. Pernilla startade först av alla och hon red en bit av programmet innan domaren ropa ut och sa att hon red fel program, vilket hon inte gjorde. De hade programmet från 2008 och inte det nya från iår. Tog en stund innan de lyckades få fram de riktiga protokollen och allt blev försenat. Pricken över i:et var att de räknade fel på poängen och de fick räkna om två gånger innan det blev rätt... 
 
Cooper gillar inte riktigt att vänta och efter skrittpauserna brukar man nästan "få börja om lite från början". När det blev försenat fick jag tänka om lite på framridningen för jag kunde inte sitta och rida stenårt i 40 minuter samtidigt som han inte bara kunde stå och vänta. Han var iallfall fin och skötte sig exemplariskt. 
 
På banan ville han gärna gå en bit innanför spåret och reagerade vid C. Innan startsignal fokuserade jag på just de bitarna, att han skulle gå på spåret och fokusera på mig istället.
 
Programmet gick bra och han gjorde det han skulle. Tempot var helt okej utom att han var lite tillbaka i galoppen. Båda halterna kan vi glömma. Första halten vi gjorde så direkt när vi stannade körde han upp huvudet och ba "SHIT DET ÄR PUBLIK DÄR" och glodde på dom haha. Så jag är nöjd utom halterna då. Procenten är ingen direkt höjdare, men ändå tycker jag att han kändes bättre än då vi fick 66,67%. Men olika domare bedömer olika. Procenten ledde iallfall till en vinst och då ska man inte klaga!

C-ponnysar i fredags

Datum: 2015-08-16 Tid: 10:30:51 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 5
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD

Vinst!

Datum: 2015-08-15 Tid: 16:32:38 Kategori: C tävling Kommentarer: 1

Dagens tävling

Datum: 2015-08-14 Tid: 19:33:15 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
..gick inte alls någe vidare. Cooper stod och halvsov i transporten och när vi tog ut honom blev han inte direkt mer pigg. När jag red var han helt ok fin men han hade inte det där lilla extra. Inne på banan hoppade han ettan, jag hamna låångt fram efteråt och han snubbla så kändes som han skulle gå omkull. Tvåan stannade han en gång på och därefter världens kaninsprång över så jag flög ännu mer haha. Och trean stanna han ut sig på. 

Nu skiter vi i LCn och kör endast LD resten av året. Ska få till bra rundor där och när vi är redo tar vi LC! 

Solen kom lagomt till helgen

Datum: 2015-08-13 Tid: 14:22:52 Kategori: Today Kommentarer: 1

Veckans låt

Datum: 2015-08-12 Tid: 17:17:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 0
 
...fast album. Fantastiskt fint och älskar Ashes of Eden och Dawn. Så fina så!

Are you with me throught it all, then why can't I feel you?

Datum: 2015-08-12 Tid: 11:41:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD
Foto: bolinsaga @ instagram eller pernilllash @ instagram

Tiden räcker inte till

Datum: 2015-08-11 Tid: 20:26:09 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Igår jobbade jag 8-20 och fick kasta i mig mat i bilen innan jag åkte till stallet. Hade träning klockan nio så var bara att göra iordning Cooper lite snabbt. Träningen gick bra. Evve hoppade upp en stund och kände lite på honom. Hon tyckte han hade blivit mycket finare sedan senast hon red honom (november förra året tror jag), så det var väl tur haha! Något rätt har jag gjort. 
 
Kom hem elva igårkväll och då var det bara att lägga sig. Idag åkte jag upp till stallet åtta. Red i ridhuset igen och kände på honom innan han nu får två lugna dagar tills tävlingarna. Därefter började storstädningen i stallet. Skrubba väggarna och torka galler och allt sådant. Lite finare i hans box nu! 
 
Jobbade 13-20 idag så nu är jag hemma för att ta det lite lugnt innan jag ska upp och jobba imorgonbitti igen. Bara sex arbetspass kvar för denna sommar!
 
Igårkväll och imorse. Inte alls redo för att vakna <3

Skön helg

Datum: 2015-08-09 Tid: 19:05:26 Kategori: Today Kommentarer: 1
Då var det söndag igen och helgen lider mot sitt slut. Har varit väldigt skönt med två lediga dagar för att bara slappa. Även fast det har hänt en hel del..
 
I fredags var det ett par stycken som kom på middag hos oss och jag kom inte iväg till Cooper föränn vid 8 någongång. Igår var det Folkan Waterfront som är en pytteliten festivalaktig sak bara nedanför där jag bor. På dagen var det barndag och jag var där med småkusinerna tillsammans med deras mamma och farmor och farfar. Yankho och Daniel uppträdde bland annat. Gick hem igen och stekte ute i solen innan det kom massor av gäster hit. Ola Salo spelade på kvällen och då skulle mamma, pappa och deras kompisar gå ner och kolla. Jag var hemma och myste i soffan med Ella istället. 
 
Idag åkte småkusinerna och min faster hem igen så vi var med dom en stund på förmiddagen. Därefter åkte vi till mormor och morfar och tvättade. Våran tvättmaskin har varit sönder i x antal veckor men blir förhoppningsvis lagad imorgon. Medans tvättmaskinen gick var vi ute i skogen och plockade blåbär. Drog sedan iväg till Cooper och red honom. Ooooooch nu sitter jag här!
 
Imorgon jobbar jag igen och då är det en heldag. Därefter dressyrträning 9 på kvällen så det blir sent jag kommer hem.
 

Dressyrträning

Datum: 2015-08-08 Tid: 16:18:29 Kategori: C träning Kommentarer: 2
I onsdags hade vi dressyrträning för Evve. Skönt att ha någon på marken som kan vägleda.
 
Började med att värma upp honom och då fick jag tänka lite öppna på rakt spår för att få bakdelen på plats som han gärna flyttade in lite. I galoppen gjorde vi öppna på trekvartslinjen och därefter avbrott till skritt på mitten, fortfarande i öppnan och ny galoppfattning. Just övningen gick inte nå vidare bra men han blev väldigt, väldigt mjuk. Likaså blev han mjuk när vi red serpentiner med volter i galopp, och då blev en volt i förvänd.
 
Lämnade galoppen och övergick till travarbetet i LC:1an. Övergångar till skritt och även galopp. Han fick en skitsnygg trav och var hur fin som helst! 
 
Evve tyckte att Cooper gick jättefint och hon hade aldrig sett honom så fin. Visserligen har vi bara tränat fyra gånger för henne men ändå. Hans starkaste gångart har hela tiden varit galoppen men när han fick dendär snygga traven stundvis tyckte Evve att traven kom upp och konkurerade med galoppen. Hon tyckte även att han var finare i kroppen och har fått en finare överlinje sedan sist hon såg honom. Känns bra att jag har gjort något rätt även fast jag mest ridit själv. 
 
Dagen efter gick jag till paddocken och fortsatte lite enkelt på samma vis. Gjorde öppnorna i galopp med avbrott till skritt och det gick mycket bättre än på träningen. Han fick en skitfin galopp och kortade verkligen upp sig i hela kroppen och bar sig i en jättesnygg form! 
 
På måndag har vi träning igen så det blir roligt! 
 
Foto: Susanne Jonsson
Googlade på Cooper och hittade dessa bilder från tävlingen i matfors för över ett år sedan. Lyckades vi med 64,82% då borde vi kunna få en del bättre på tävlingen om en vecka. Jag måste bara sköta mig!

En häst och en hund

Datum: 2015-08-06 Tid: 23:15:00 Kategori: Today Kommentarer: 1
Cooper var superfin på träningen igår och idag va han också megafin! Ellapella opererade andra knät igår och fick komma hem från veterinären idag. Eftersom hon inte får röra sig flyttade min faster (ägaren) och småkusinerna hit. För er som inte vet är de här på besök denna vecka. Dom har bott hos farmor och farfar sen i måndags men för att Ella inte ska bli störd av Funny (farmor och farfars hund) så flytta dom alltså hit. 
 
Imorgon jobbar jag sista dagen innan helg och då ska jag skriva lite om hur Cooper varit. Har haft noll tid för det..

Två vovvar

Datum: 2015-08-05 Tid: 09:01:00 Kategori: Fotografering - Övriga Djur Kommentarer: 12
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD

Litet dressyrpass

Datum: 2015-08-05 Tid: 07:35:37 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Igår gick vi en sväng till ridhuset. Ville känna på honom lite för att veta hur läget var innan träningen idag. Han var lite sisådär. Ganska slö och jag lyckades inte korta honom mycket för han gick inte fram tillräckligt för skänklarna. Han fick jobba på i någon mellanposition som funkade bra. Red igenom LC:1an och det kändes faktiskt bra. 

Passar bra med en träning idag för att komma ur problemen vi hade igår!

Gårdagen

Datum: 2015-08-04 Tid: 20:24:36 Kategori: Fotografering - Människor Kommentarer: 4
Igår kväll var vi nere vid stranden hos farmor och farfar för killarna ville bada. Ser sååå varmt ut i vattnet om man tittar på kroppspråket, eller? 
...men här var det någon som inte ville bada! Fick dra ut Ella i vattnet och väl där simmade hon in mot stranden för att sedan springa så långt därifrån det gick. 
Bar henne över sanden och hon simmade på för fulla muggar med tassarna. Sötaste!
Den andra vovven, Funny, bor gärna i vattnet. Svalt och skönt ju!

Snart är det tävling!

Datum: 2015-08-03 Tid: 08:25:40 Kategori: C tävling Kommentarer: 2
Vi har inte varit ute på en endaste tävling nu i sommar för jag har antingen varit borta eller jobbat. Sedan var mamma och pappa på MC semester till Holland i två veckor och kom hem igår. Alltså ingen chafför. Men nu kör vi på både hoppning och dressyr samma helg. Är hemmatävling på fredag nästa vecka. Hoppar bara LC för att se hur det går då. Måste exprimentera för att veta hur Cooper fungerar. På lördagen är det dressyr i Jättendal så då hänkar jag och Cooper på Pernilla och Caija. Även där LC:1. Hoppas på det bästa!
 

Ledig idag!

Datum: 2015-08-03 Tid: 08:15:48 Kategori: Today Kommentarer: 0
Fett skönt att vara ledig idag! Fast måste erkänna att jag saknar en sammanhängande ledighet. Var förra helgen jag var ledig tre dagar medans nu har jag bara varit ledig strödagar. Men, men, är ledig i helgen. Ska snart bege mig till stallet och pussa på bästisen. Därefter sola om vädret tillåter. Småkusinerna och min faster kommer ner från Lycksele idag så dom ska vi också vara med. Lär bli en bra dag!
 

Who have I become when I can't say no

Datum: 2015-08-02 Tid: 21:35:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD

Kväll

Datum: 2015-08-01 Tid: 20:14:06 Kategori: Today Kommentarer: 0
Har varit superfint väder idag. Iallfall som det sett ut genom fönstret på jobbet. Tråkigt att jobba 8-20 eftersom man aldrig får uppleva lite av dagen och värmen. Men, men kommer väl någondag till med finväder då jag förhoppningsvis är ledig. Imorgon jobbar jag samma lika men på måndag får jag njuta av en dags ledighet. 

Nu sitter jag nere vid vattnet nedanför mitt hus. Inväntar lite folk sedan blir de grilla!

Black

Datum: 2015-08-01 Tid: 09:35:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD
 

RSS 2.0