Mitt sommarlov

...måste nog varit det tråkigaste sommarlovet jag haft. De flesta klagar på vädret och det har även jag gjort. Fast jag ska ändå inte säga att det varit dåligt utan jag tror vi jämför med förra året. Normal Svensk sommar är typ som det varit iår. Jag är glad att vädret varit som det varit eftersom jag jobbat hela sommaren. Jag har jobbat som personlig assistent och mer kan jag inte säga, utom att jag mestadels varit inomhus. Dagarna det varit fint väder ute har jag blivit smådepp för i år har man verkligen velat ta vara på de fina dagarna eftersom de varit ganska få. 
 
Från väder och jobb till Cooper. Jag tycker inte att han fått någon speciell träning för vi aldrig riktigt kommit igång. Han blev riden, sedan stående för jag jobbade heldag och sedan riden några dagar till innan jag jobbade kanske två heldagar osv. Jag gillar inte heller att låta honom stå en dag och sedan köra stenhårt med honom för att han ska stå ytterligare en dag. Jag trappar gärna upp från vilan och nedåt innan vilan. 
 
Nu satsar vi stenhårt inför hösten och tävlingarna den har att erbjuda. Totalt sex stycken lokala tävlingar varav två dressyr och fyra hopp. Kommer kanske vara med på någon klubbtävling och självklart KM i slutet av november. Träna, träna! 
 

Kommentarer
Divorce your horse

Himla fin bild! Kul natt ni även har en del tävlingar att se fram emot :)

Svar: Tack :D Ja blir spännande att se hur det går :D
My Nordqvist

Tid: 11:30:01
Datum: 2015-08-24
Hemsida: http://divorceyourhorse.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: