Då var denna helg över

När man åkte till skolan i fredags kände man att livet var underbart. Det var fredag och det snöade!! Den mysiga känslan försvann dock efter ett par timmar då det började spöregna. Resulterade i en massa slask som sedan frös under natten. Fantastiskt kul att vara ute när det är isbana överallt.
 
Red Cooper i ridhuset och jobbade mest skänkelvikningar. Han var duktig och kämpade på. Ibland sitter de faktiskt riktigt bra så går ju framåt. Man tycker att han borde lärt sig vid det här laget men det går inte in i hans hjärna. Kortslutning överallt.
 
I lördags skulle vi få hjälp att prova två sadlar. Var snorhalt ute och Cooper halkade konstant även fast han har broddar. Fick tips om att jag ska lägga sadeln på hyllan och låta honom arbeta själv med mig på backen. Löshoppning, långa studsserier, kavaletti osv. Ska även ge honom Kraft Muskel. Försöka pumpa upp lite muskler på honom under en period.
 
På eftermiddagen var jag på dop. Min pappas kusins barn skulle döpas. Var först i kyrkan och hade cermonin därefter åkte vi och fikade.
 
Senare på kvällen åkte jag och ett par kompisar till Härnösand för att överraska en annan kompis som fyllt år.
 
Och idag söndag har jag jobbat 8.30-20. Tur jag har jobbet som jag har vilket innebär en del stillasittande så jag kan passa på att göra ifrån massa saker. Har dels redigerat bilder från dopet och också plugga litegrann. Mattenationella på torsdag och det känns inge vidare direkt... 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: