Longering med kavalettibommar

Sådär pigg var Cooper på dagens underbart roliga övning. Longering över massa jobbiga hinder! Gillar att han blundar på bilden också haha...
 
För att ta det från början. Började med bommar på marken som han fick skritta över. Ökade succesivt så han fick trava över dem. Därefter la jag upp bommarna på varannan sida och han fortsatte gå som en klocka över dem. När jag höjde ytterligare och la upp helt och hållet dök Coopers lilla problem upp. Han fattade verkligen inte hur han skulle lyckas kravla sig över. Jag vet inte hur många olika tekniker han använde. Bland annat hoppade han studs. Bra kämpat att få plats på 1m då vi normalt brukar ha minst 2,5m när vi hoppar studs. Han tog även de två sista i ett språng och massa andra kravlingar.
 
Tillslut blev han så frustrerad och gjorde som på bilden ovan. Han tyckte jag var en hemsk människa och jag tyckte så synd om honom. La ner varannan sockerbit på varje bom så det blev lite lägre och då gick han som en klocka igen! Var för höga hinder som inte alls gick att trava över i Coopers ögon helt enkelt. Men nu är det hårdträning på just detta så tillslut ska det väl gå med den höjden också!

Kommentarer
Anita

Härligt :D

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 08:40:17
Datum: 2015-12-08
Hemsida: http://siliiins.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: