Ska man inte få ta det lugnt och mysa när det är december?

Blääää. Idag hade jag en stor lust att spy på skolan och allt vad det innebär. Som jag berättade igår har vi två prov, en redovisning och två inlämningar fram till jul. Vi har även en engelska inlämning men alla har trott att vi fick jullovet på oss med den så jag har försökt lagt den lite på is för att kunna fokusera på de andra fem sakerna. Istället fick vi reda på lektionen idag att vi tydligen hellst skulle vara i princip klar med den om en vecka. De flesta i klassen fick lite panik så vi lyckades förhoppningsvis flytta den en-två veckor. Men fortfarande inte till efter jul. Bara att sätta igång och skriva då...
 
Känns tillräckligt stressigt med att vi har mattenationella på torsdag nästa vecka och vi är inte ens klar med sista kapitlet. Lärarn har inte börjat repetera eller gett oss någon form av repetion/gamla nationellaprov. Jag har fått hoppa över ca 70 uppgifter på sista kapitlet för att börja repitera de andra 5 kapitlem. Alltså dra åt h*lvete det där j*vla nationella. Någon är inte alls förbannad haha! Spola fram tiden till julavslutning så man har fått allt överstökat.
 
Kan ju glädjas åt att Bring Me The Horizon släpptes till Bråvalla 2016. Ett litet ljus i mörkret haha! Förresten så har det även snöat någon centimeter också. Ett till litet ljus här i deppmodet! 

Kommentarer
Maja

Du klarar det! Skönt med jullov sen när allt det är klart!

Svar: Ja längtar :D
My Nordqvist

Tid: 13:11:20
Datum: 2015-12-03
Hemsida: http://majawallstrom.horseworld.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: