Lugnet fortsätter

Dagarna verkar bara bli lugnare och lugnare. Hade hela en lektion idag. Två var inställda och hade tur att jag skulle vara ledig sista lektionen, annars hade jag fått hål på nästan 4 timmar. Kunde helt enkelt gå hem vid 11. Var hemma ett tag innan jag åkte till körskolan där jag spenderat eftermiddagen. Var på riskettan och det är ju så otroligt roligt att lyssna på.. Skönt att det är över iallfall!
 
Ska iväg till gymmet snart så därför hinner jag inte med Cooper idag. Pappa var där och mockade förut. Imorgon och på fredag ska han ridas och sedan blir han stående över helgen, kanske lite längre. Åker bort fredag till fredag men kommer hem en snabbis på måndag ikväll. Hinner kanske med honom då. Carro kunde kanske rida ett par gånger nästa vecka hoppas på det :)
 

Kommentarer
Neapocalypse och tinkerhästen Clooney -~♥

Jag tyckte faktiskt riskettan var ganska intressant! Väldigt viktig iallafall, det är sååå lätt att t.ex somna bakom ratten :/

Svar: Jag tyckte nog den var extra tråkig för jag har varit på en liknande fast för motorcykel. Men viktig är den verkligen och för vissa som verkligen inte tänker sig för! :)
My Nordqvist

Tid: 21:17:07
Datum: 2015-02-25
Hemsida: http://neapocalypse.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: