I'm back!

Sådärja. Nu har jag landat på hemmaplan och denna gång för att stanna. (Och där har 10 minuter gått för youtube var ganska roligt). Efter över en veckas uppehåll från "riktigt" bloggande verkar jag inte veta riktigt hur man gör längre. 
 
Vad kan jag berätta då tro? Jag var i Vemdalen fredag till måndag. På lördagen åkte vi skidor och det var helt okej i backarna. Hade inte snöat speciellt mycket så var mest hårt i backarna då ingen snö kan lägga sig ovanpå. Mina skidor går verkligen inte att lita på när det gäller dåligt underlag så då vågar jag inte trycka på speciellt mycket i svängarna. Säkraste vägen ner innehåller inga svängar utan kallas störtlopp, haha! På söndagen var det storm så vi struntade i backen då. Under natten mot måndag och på morgonen snöade det mycket vilket ledde till puckelpist i backarna. Andra åket vurpade jag och slog av mig ena låret. Går inte riktigt att bestämma över skidorna när det är så pass mycket snö och ena skidan valde att åka åt andra hållet och lossna. Var tur att det inte gick fort annars hade jag nog inte haft mitt lår kvar. Knäppt att en sådan liten vurpa kan göra så ont, medans förra året då jag kom i 390 och flög typ 30 meter men slog mig inte alls. 
Kom hem på måndag kväll och då åkte jag direkt till Cooper. Red ut litegrann i alla gångarter. Inte jättehårt eftersom han vilade två dagar och skulle vila ytterligare två dagar efter. (Carro red torsdag och igår). 
Tisdag morgon flög jag till Göteborg och sedan vidare mot Uddevalla. Spenderade några dagar med min pojkvän där. Vi har inte gjort speciellt mycket. Var och kollade på Eriks kompisars band när de hade spelning, kolla på bio och han var hundvakt åt den lataste hunden jag varit med om haha. Planet landade 9 igår kväll och då var jag alltså hemma igen!
Riktiga kvalitets bilder. Har jag sagt att jag längtar tills jag köper en ny mobil!? 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: