Vad som hänt de senaste dagarna

Jag har försökt plugga lite men utan större framgång, men det är tanken som räknas va? Cooper har ridits som vanligt och jag var på halkbanan hela förmiddagen igår. Vi hade bilen med sämst bakdäck så ni kan gissa hur det gick för oss i kurvor och liknande. Snurrare runt och fick ganska rejäla sladdar haha! När vi körde 45 med den bilen hann vi knappt komma in på hala delen inann bilen snurrade runt, medans när vi provade en bil med bra bakdäck gick det ca 55 och kom igenom hela svängen utan större problem. Bra bakdäck är ett plus i trafiken men var mycket roligare att snurra och ha sig ;) 
 
Idag var det dax för fysikprovet som jag då försökt pluggat till under dessa dagar, och det gick som det gick.. haha! Hade nog inte spelat någon roll om jag pluggat mer för det hade varit kaos ändå. Fick fram svar på alla utom två uppgifter så det var väl helt okej ändå. Kommer nog inte få något bra resultat enligt mig (vilket innebär C eller högre) men, men, så kan det gå ibland. Ett prov avklarat för denna vecka och är väl bara att sätta igång med matteprovet som vi har nästa fredag. Måste verkligen börja i tid vilket nu redan är för sent, men bättre än dagen innan!
 
Cooper får en välförtjänt vila efter sisådär nästan 2 veckor tror jag. Är inte helt hundra men tror det blir något sådant. Låter långt men nu är det inte så att vi kört stenhårt varje dag heller. 
 
Känns som jag haft väldigt händelserika dagar samtidigt som det känns som jag inte gjort något. Nu blir det lugnt och skönt ett tag iallfall!
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: