Dag 2

Datum: 2015-05-31 Tid: 14:53:00 Kategori: Kommentarer: 1
6 timmar längst fram vid staketet. Ja jag är död nu. Men fan va värt de!

Dag 1

Datum: 2015-05-30 Tid: 10:30:47 Kategori: Kommentarer: 3
Besviken på Broiler men resterande var sjukt bra. Nu taggar vi om inför dag 2!!!

Göteborg!!

Datum: 2015-05-29 Tid: 08:25:41 Kategori: Kommentarer: 2
Gårdagen spenderades i bil i 10 timmar innan det blev dag för Liseberg. Nu taggar vi satan för SUMMERBURST!!!

När ingen ser kan vi låtsas att vi känner som, vår första gång en sista gång

Datum: 2015-05-28 Tid: 09:06:00 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 1
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Vaccineras

Datum: 2015-05-27 Tid: 17:41:20 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 1
Var en väldigt trött Cooper i stallet idag. Märktes att han var trött men han försökte ändå att hänga med i svängarna. När vi gick ner till veterinären för att vaccineras så tittade han jättemycket på omgivningen och så. Han går bara där i princip varje dag.. Var som när man själv blir trött så måste man hitta på saker hela tiden för att inte somna. 
 
Hade planerat att köra ganska hårt de senaste dagarna för att han ska vila ett par dagar eftersom jag åker till Göteborg. Passade då även på att vaccinera honom när han ska ändå blir stående. 

Veckans låt

Datum: 2015-05-27 Tid: 14:21:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 3
Inte alls taggad på Summerburst. Endast tre dagar kvar innan vi står där med en viss Avicii framför oss!!!!! 

Standing in the light till it's over, out of our minds

Datum: 2015-05-27 Tid: 09:19:00 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Fullt hela dagen lång

Datum: 2015-05-26 Tid: 15:07:02 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Mycket har hänt idag även fast klockan bara är tre! Började dagen med att gå upp klockan 8. Åkte direkt till gymmet och körde lite armar och överkropp. Vidare till stallet och red Cooper och Nisse. Därefter raka vägen hem för att duscha och äta innan jag började skolan 20 i 2. Hade bara den lektionen så kom hem för en liten stund sedan. Om en timme ska jag iväg på inskolning igen på sommarjobbet och blir där tills 8 ikväll. Fullt upp om man säger så! 
 
Cooper fick gå i ridhuset idag. Tog fram fyra kavalettibommar i ett hörn och sedan bom-räcke-bom på en långsida. Han var väldigt spänd från början och han hade svårt att bara ha fokus på mig. Red över kavalettibommarna ganska snabbt i uppvärmningen och då blev han bättre när han insåg att dom inte var så farliga. I galoppen tog vi bom-räcke-bom ett par gånger och kombinerade sedan båda övningarna. Fokuserade på att han skulle gå ganska samlat, landa i rätt galopp och göra en fin övergång till kavalettibommarna. 
 
Avslutade med att höja räcket, eller ja stående sockerbitar så ca 70cm. Då blev det en väldans fart på honom. Trodde att han skulle göra en kullebytta ett par gånger. Han gick jättesamlat över första bommen och tröck ifrån galet mycket över hindret så han landade i princip på bommen på andra sidan. Riktigt fina språng men lite överdrivet kanske, herr Cooper. De gånger han hoppade normalt gick de super så var inte avståndet det var fel på. 
 
Nisse red jag ut på en sväng. Han tyckte det fanns mycket spännande saker på sidan av vägen men när han väl la fokusen på mig blev han fin. 
 
En aningens svettig Cooper efteråt. Tror inte det gick att hitta en enda fläck på honom som var torr.
...och Nisse blev törstig han!

Några från helgen

Datum: 2015-05-26 Tid: 09:42:00 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Trött kille

Datum: 2015-05-25 Tid: 20:38:53 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Red en kortis i paddocken idag. Tänkte mest bara jobba igenom honom eftersom han gick ganska hårt igår. Han var väldigt spänd från början för det stod två högar med grus i paddocken som ska fördelas ut. Det mesta släppte när han kom igång men han var inte helt avslappnad. Gjorde förvändgalopp, samla, öka osv för att få honom att vara mer koncentrerad på mig än grushögarna. När han kändes bra fick han gå hem för han var väldigt trött. Fick driva som en tok och han lyssnade knappt på det. 
 
Imorgon tänkte jag gå till ridhuset och ta fram några bommar. Därefter får han stå ett par dagar för planerar att vaccinera honom på onsdag. 
 

Galopprejs

Datum: 2015-05-24 Tid: 22:36:28 Kategori: C träning Kommentarer: 6
Finaste killen idag. Red ut på en tur med mycket galopp. Mest fokus på tempo och att han skulle sträcka ut sig ordentligt. Jobbigt var det minsann men kondisen blir då inte sämre av att springa. 

Tillökning

Datum: 2015-05-24 Tid: 17:11:00 Kategori: Today Kommentarer: 6
När vi åkte hem från Göteborg förra veckan stannade vi och kollade på ett par motorcyklar. Bestämde vilken jag ville ha på en gång så igår var pappa ner och hämtade den. Den är inte strypt än så jag får inte köra den föränn det är fixat. Den är snygg och låter bra haha :D
 
Fick ta en dålig bild i garaget men men! 

Få tiden att gå ihop

Datum: 2015-05-24 Tid: 09:21:00 Kategori: Today Kommentarer: 1
Mitt schema de senaste dagarna:
 
Onsdag: 
Red Cooper barbacka i paddocken. Ganska lugnt och ville bara jobba igenom honom lite. Efter det åkte vi på kalas och kom inte hem föränn vid 10. 
 
Torsdag: 
Tog en springtur med Cooper för det blev tight om tid ifall jag skulle rida. På kvällen hjälpte jag mammas jobbarkompis med matte i ca 2 timmar innan det var dax för Eurovision. 
 
Fredag: 
Kortare uteritt för Cooper för att även då hade jag lite tid. Kom hem och duschade innan det bar av till stan för att grilla med några kompisar. 
 
Lördag: 
Åkte till ridskolan för att kolla på klubbtävlingen som jag fick stryka mig ifrån. Tur var väl det för de hade flyttat tävlingen ute till inne så då hade det inte varit lika roligt. Fotade ett par stycken innan jag rullade vidare mot Cooper. Red ett hårdare dressyrpass i paddocken och han var jättefin. När jag kom hem städade jag ur min bil invändigt. Kan säga att det var rena ramla skattjakten. Hittade mycket intressanta saker där haha. Fortsatte på städningstemat och tvättade mina fönster och bytte gardiner. Sedan hoppa in i duschen och fixa sig innan det bar iväg till farmor och farfar för att äta middag. Pappas kusin med familj kom dit och visade sin lilla dotter som föddes i onsdags. Vid halv 9 var det bara ta raka vägen hem för att se på Eurovision som Sverige nu vann som alla nog redan vet! 
 
Idag är också dagen väldigt fullproppad så jag passade på att gå upp tidigt för att hinna med lite mer saker. 
 
Madicken och Matilda på gårdagens tävling

2 år med kungen idag ❤

Datum: 2015-05-23 Tid: 20:11:20 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 1

Veckans låt

Datum: 2015-05-20 Tid: 14:34:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 1

Köpen på Ullared

Datum: 2015-05-20 Tid: 09:27:51 Kategori: Today Kommentarer: 2
Det var detta som fick följa med mig hem från Ullared. Massa bra och ha saker till Cooper och även lite till mig. Längtar tills han ska få inviga täcket haha. Stod och valde mellan ett blått eller rosa och det råkade bli det rosa. Min manliga häst <3
 
Började förbereda inför Bråvalla med en rosa stol (orkade inte packa upp den) och även både Summerburst och Bråvalla med solbriller. Lika bra att köpa när de kostade 40kr för då gör det inget om man tappar dom och de går sönder. Tänk att det bar är 9 dagar kvar till Summerbust. Sjuuuuuukt!

Skutta lite

Datum: 2015-05-19 Tid: 19:47:29 Kategori: C träning Kommentarer: 3
Idag blev det lite hoppning för Cooper. Hade en serie på tre hinder med ett respektive två galoppsprång mellan. Försökte inte hoppa så mycket då det är nytt underlag i ridhuset som jag inte alls gillar då det är väldigt djupt. Hoppade två gånger på varje höjd och höjde tre gånger har jag för mig. Avslutade på ca 95cm. Blev jättedammigt och fick rida runt i ett dammoln. Var inte det trevligaste direkt. 
 
Cooper var duktig och gjorde rätt när jag gjorde rätt. Han börjar bli förståndig när det gäller avstånd och sådant vilket känns bra. När vi kom helknas in på första hindret så gjorde han ett litet stopp på andra vilket han ska göra. Medans när vi kom bra in hoppade han hur bra som helst. Duktig!
 

Det första som min mobil fångade på bild

Datum: 2015-05-19 Tid: 19:25:27 Kategori: Today Kommentarer: 0
Samsung Galaxy S5
 
Andra dagen i Göteborg fick jag testa kameran på mobilen och jag blev glatt överraskad. Kvalitén på bilderna är lagom för en mobilkamera. Inte perfekt men verkligen långt ifrån dålig! Vi kommer ha mycket roligt tillsammans jag och min mobil.
 
De översta bilderna är ifrån en liten promenad vi tog efter Ullared. De två nedersta är från i fredagskväll då Erik hämtade mig och vi åkte hem till honom, men stannade och åt Subway.

Pigg

Datum: 2015-05-18 Tid: 20:08:30 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Cooper var väldigt mysig av sig idag så tror han kanske var liiite glad över att jag var hemma igen. Kan alltid tro att han var det ;) 
 
Red ut tillsammans med Pernilla och Saga. Vi skrittade mest men även lite trav och galopp. Cooper var superpigg! Skrittade på som aldrig förr och när vi sprang fick jag tokhålla honom. Han studsade på stället och tyckte att jag var dum som inte släppte på. Carro hade varit med honom till travbanan igår så tycker att han borde varit trött men inte då! Roligt att han är glad och har energi :D 
 
Ska göra ett försök att plugga nu men får se hur det går. Ett sista ryck till att rädda betygen såhär på vårkanten ;) 

Snart hemma!

Datum: 2015-05-17 Tid: 20:26:55 Kategori: Today Kommentarer: 2
Snart är bilresan över! Åkte från Uddevalla vid 1 och sen dess har vi gjort ett par stopp för har kollat på tre motorcyklar. Sista stoppet var i Gävle och det är därifrån vi åker nu. Hemma om sisådär 2 timmar. 

Har faktiskt gjort lite nytta i bilen och läst ut en bok som jag läser på svenskan. Hade 120 sidor kvar och recensionen ska vara klar på torsdag eller något sådant.

Berättar mer om vad som har hänt under dagarna när jag är hemma och får tid för det! :)Sen födelsedagspresent av bror

Datum: 2015-05-16 Tid: 14:36:06 Kategori: Today Kommentarer: 1

Just before he says goodnight, he looks up with a little smile at me

Datum: 2015-05-15 Tid: 10:03:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Gekås och GBG

Datum: 2015-05-15 Tid: 07:10:09 Kategori: Today Kommentarer: 0
Igår åkte vi till Ullared och spenderade två och en halv timme där. Inte så farligt länge. Köpte mig massa saker till Cooper och massor av småsaker till mig så det slutade på 1000kr. Är inte så billigt när man handlar mycket saker ;) Allt är nerpackat så lägger upp bilder när jag kommit hem. 

Idag ska vi inspektera Göteborg litegrann och sedan åka och hälsa på några släktingar. Ikväll blir jag hämtad av Erik och åker hem till honom. 

Jag är en väldigt glad människa eftersom jag kan blogga via mobilen vilket innebär. NY MOBIL. Sjukt skönt och jag älskar den. Riktigt bra kamera med för att vara en mobil.


Pernilla och Djärv

Datum: 2015-05-14 Tid: 09:03:00 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 3
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Foto: Jag och bolinsaga@instagram

Förhoppningsvis i en bil

Datum: 2015-05-13 Tid: 14:03:00 Kategori: Today Kommentarer: 2
Förhoppningsvis om allt går som det ska så har jag äntligen hämtat ut min mobil nu. Lite tveksamt dock för tror jag kommer vara där någon timme för tidigt. Om det inte går som det ska sitter vi nog ändå i en bil påväg ner till Göteborg. Ska hälsa på min brorsa där nere. (Därav att jag inte kan vänta på mobilen :( ) Vi ska nog åka en sväng på Ullared och ska få hem lite småsaker till Cooper är väl tanken. Lite lättare när jag är där själv än när Rebbe varit där och köpt åt mig med mig på telefon haha. Men har blivit bra det med. 
 
Kommer hem på söndag men ska försöka med lite uppdatering ändå. Har jag en ny mobil blir det väldigt enkelt, om inte blir det lite mer jobb. Men men! 
 
Carro har Cooper när jag är borta så ingen vila för han inte! Perfekt :D

Datum: 2015-05-13 Tid: 12:54:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0

Veckans låt

Datum: 2015-05-13 Tid: 09:08:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 4
Så fruktansvärt bra låt. Snacka om att jag taggar Summerburst nu!!! Fasiken va bra det kommer bli. 

PT:n Cooper

Datum: 2015-05-12 Tid: 18:25:49 Kategori: C träning Kommentarer: 5
Igår tog jag och Cooper en lugn skrittur på långa tyglar utan krav. Gick en runda som innefattar skog, ängar, asfalt och grus/ler väg. Det som hände var väl att han inte ville gå i leran som vanligt, haha. Även en skylt var väldigt farlig så han backa ut i vägen och småreste sig. Varför bli rädd för bilarna när man kan bli rädd för en skylt och stå mitt ute i vägen och bli överkörd..
 
Idag tog vi oss en springtur istället med mig på backen. Han tyckte det var jätteroligt att tävla mot mig och försöka rejsa iväg. Inte lika rolig tyckte jag. Han försökte köra med taktiken att köra slut på mig på en gång så han slapp springa. Vi sprang bort till travbanan och vände där. Hade på han en snodd så spände åt den då när vi sprang hem igen. Han rör sig mycket bättre då och tar ut stegen mer. Gjorde några ryck i backarna för att ta död på mig själv vilket Cooper försökte hjälpa till med för han ville att jag skulle dra upp han med. Lite extra vikt skadar ju inte. Haha han är bra rolig!
 

Saga och Djärv

Datum: 2015-05-12 Tid: 11:15:08 Kategori: Fotografering - häst Kommentarer: 4
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Coopers 7-årsdag

Datum: 2015-05-11 Tid: 09:41:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 8
Som ni nog redan vet fyllde Cooper år den 29e april men har glömt bort att visa bilder.
 
Först skulle godsakerna ätas upp, alltså morötterna och äpplena. När de var slut övergick han till brödet som blev lite väl torrt efter ett tag (därav hans snygga min). Nästan allt gick i utom ungefär en brödskiva. Gott med tårta! Galet att han blivit sju år nu. Tycker fortfarande att han är fem som när jag fick honom. Lillkillen är snart vuxen 

Fullspäckad lördag

Datum: 2015-05-10 Tid: 14:25:54 Kategori: Today Kommentarer: 8
Hallådär! 
 
Gårdagen var hyfsat fullspäckad med en motorcykeltur till Ö-vik och tillbaka. 30 mil tur och retur. Vi åkte strax efter 10 och var uppe där vid 12 någongång. Kikade på en motorcykel där till mig men jag var inte helt säker och de tog inte budet pappa gav så det blev inget köp då. Var bara att dra oss hem igen då. Tog en sväng till Birsta och köpte en liten rolig present åt några kompisar som helt utan förvarning gifte sig i fredags. Sedan var vi hos dom då såklart. Kom hem vid 7 och då var det bara att åka till Cooper. Så vid halv 10 var jag hemma för att stanna över natten iallfall ;) 
 
Idag har och blir det en lugn dag. Åkte till Cooper redan vid 10 och sedan dess har jag inte gjort något. Vila upp sig behöver man också göra! 
 

Fin kille med ett skadat öra

Datum: 2015-05-10 Tid: 14:08:37 Kategori: C träning Kommentarer: 3
Var i stallet sent igår så fick rida i det sista av kvällssolen vilket var väldigt mysigt. Vi red ut en sväng först och då var han jättefin. Arbetade riktigt fint i galoppen. Gick sedan ner och gjorde säsongspremiär i paddocken. Då tyckte han att jag var liiite jobbigare. Var ganska mycket grejer där så han var väldigt spänd i början och vågade inte ta för sig. Tänkte bara jobba igenom honom litegrann men blev lite längre eftersom han var så pass spänd. Gjorde mycket tankesaker för att han skulle fokusera på mig istället för omgivningen. Det släppte efter ett tag och han var riktigt fin på slutet. Som vanligt! Min duktiga kille! 
 
 
Idag när jag tog in honom från hagen upptäckte jag något svart på örat och när jag kollade lite närmare såg jag världens rivsår runt örat. Börjar bakom och slutar fram på. Antagligen har han fastnat i något men kan inte förstå i vad. Tvätta med lite desinfektion och på med Helosan så hela örat var vitt! Växer nog ihop snabbt. 
 
Vi gick till paddocken även idag fast longerade istället. Blev inte så länge utan var mest bara att han skulle få röra lite på sig. Han bar sig jättefint redan i början då jag inte hade snodden på. Mjuk och fin kille! 

Nu är det rosa och fint här igen!

Datum: 2015-05-09 Tid: 09:24:26 Kategori: Today Kommentarer: 3
Vintern är över och det börjar gå mot varmare tider. Bort med blått i designen då! 
 
Har varit lite full rulle här i dagarna därav hann jag inte med att få lugn och ro vid datorn. Hade biologiprov igår och sedan resten av dagen var som vanligt. Åkte till Cooper direkt efter skolan och red han i regnet. Började med att värma upp lite vanligt innan jag la upp tre studs i ett hörn. Red på ett volt först över dom innan jag gjorde åttvolter så det blev förvänd galopp. Perfekt att lägga in lite småhopp i dressyrarbetet då han blir väldigt fin och mjuk av det! 
 
Åkte hem igen och gjorde mig iordning för skulle på förfest. Det slutade dock med att de andra åkte in på krogen medans jag och Rebbe åkte hem. 
 
Idag ska vi åka till Ö-vik för att kolla på en motorcykel till mig. Min lilla Lifan åkte till en ny ägare igår! 
 
Hare bra och försök inte att vibbrera lös alla dina delar! Haha.. 

Torsdag

Datum: 2015-05-07 Tid: 19:56:50 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Dryg skoldag som bestod av engelska nationella hela min sovmorgon. De andra lektionerna började lagomt när nationella slutade. Som tur var slapp vi första lektionen iallafall. Som alla fantastiska torsdagar slutar vi 4 så det var bara att gå kvar där i lilla skolan. 
 
Jag och Cooper tog oss en tur till travbanan. Vilket var vääääldigt många månader sedan sist. Har inte varit där på hela vintern. Han var pigg och tyckte det var jätteroligt. På banan så flög han åt sidorna på ovansidan men när vi ridit halvvägs och man är påväg hem igen så la han in högsta växeln. Passade på att samla galoppen och låta bakbenen arbeta när han ändå hade så mycket energi. Han var hur fin som helst! På vägen hem är det en jättebrant backe som jag tänkte att han skulle få skritta upp för eftersom det är jobbigare. Men istället fick han springa upp för den i samlad galopp. Väldigt jobbigt enligt han men han fixa det utan problem! 
 
Nu tänkte jag försöka mig på att skriva klar en idrottsinlämning som ska in imorgon plus plugga lite till biologiprovet. Längtar inte till imorgon.. 
 

Standing strong as the waves roll over

Datum: 2015-05-06 Tid: 17:39:38 Kategori: C fotografering Kommentarer: 16
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Veckans låt

Datum: 2015-05-06 Tid: 08:59:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 1

Tre shorts rikare

Datum: 2015-05-05 Tid: 20:47:58 Kategori: Today Kommentarer: 5
...och 600kr fattigare. 
 
Var på Birsta en sväng innan skolan och fick med mig lite saker hem. Vet inte om jag ska behålla alla tre utan måste fundera lite kring den saken. Snygga är dom vilket gör beslutet ännu svårare haha. 
 
Efter Birsta skulle jag till tandläkaren för dom ville kika i min mun. Jobbiga jäklar detdär. Sedan iväg till skolan för två lektioner innan jag åkte hem och vidare till stallet. Cooper fick jobba vidare på lite saker sedan igår. Gjorde åttvolter i galopp och även enkla byten. Han hade lite konstig bjudning från början men det släppte och han blev jättefin. 
 
Nu har jag suttit hemma och tråkat ner mig i två träningsprogram till idrotten och även försökt mig på biologin. Gav dock upp efter jag läst två sidor. Känns lovande!

Just surrender yourself to the rhythm with your hands up in the sky

Datum: 2015-05-05 Tid: 09:27:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: bolinsaga @ instagram
 

Bra dressyrträning

Datum: 2015-05-04 Tid: 21:43:49 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Idag hade vi en dressyrträning för Evelina igen. Var bra länge sedan sist, slutet av förra året någongång. Det var alltså på tiden! 
 
Vi gjorde lite blandade saker, skänkelvikningar, öppnor, förvänd galopp, byten m.m. Var en väldigt bra träning framförallt för min hjärna. Bland annat i galopparbetet när jag tyckt att jag haft en bra känsla så är jag ändå inte helt säkert på om det är bra. Men nu fick jag klartecken på det och att han faktiskt går bra. När vi kom till bytena fick jag reda på att man ska byta på rakt spår och jag har ridit på lite blandat och lite småböjda spår. När vi bytte på rakt spår gick det mycket bättre och det sista var superfint! Småsaker som jag måste lära mig för att inte ställa till det för Cooper som det blir lite nu och då. Tur han är snäll! 
 
Han blev verkligen jättefin och arbetade på hur bra som helst. Han har blivit så himla fin! Tror nästan inte att han känts dålig en enda gång sedan han vilade i början på april. Min fina kille! 
 
 

You will always be the best

Datum: 2015-05-04 Tid: 09:28:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 7
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: bolinsaga@instagram

Valborg och hela helgen

Datum: 2015-05-03 Tid: 17:50:21 Kategori: Today Kommentarer: 8
Det har hänt en hel del grejer de senaste dagarna så allt har bara hamnat på en hög i min hjärna. Kan börja med torsdagen och valborg. Erik kom hit vid 7 och då drog vi in till Anna på fest. Där råkade det hända något och lite senare var jag 5 år och sprang ut ur lägenheten med flera barnvakter efter mig som jag försökte springa ifrån. Senare åkte vi in på krogen och kollade på Medina. Lyckades nyktra till lite men vips hände något igen och då va de kört ännu en gång! När vi skulle åka hem fanns inte min jacka i garderoben för jag hade hängt in den med två andra killar, och dom hade dragit och tagit med sig min. Jag betalade för deras jackor och dom snor min :( (Fick tillbaka den två dagar senare ;)) Var en väldigt speciell kväll haha.
 
Fredagen kan vi hoppa över för då hände inte så mycket. Åkte lite bil och red Cooper. Upptäckte även en hel del blåmärken över hela armarna och benen. Ser ut som någon misshandlat mig ordentligt. 
 
Igår var vi på relaxen på himlabadet och myste på. Badade, bastade och skrattade åt sura tanter som mediterade. Jag kommer aldrig växa upp. När vi var klar där fick jag tillbaka min kära jacka <3 På kvällen kom Eriks föräldrar till oss på middag. De hade pallrat sig upp hit från Göteborg! Avslutade kvällen med att sova i soffan som vanligt. Denna dag lyckades jag även med att tappa ett 2 kilos hästhuvud på min fot så jag tror det blev en spricka. Är blå över hela foten iallafall. 
 
Idag var vi på Northbike som hade provkörning av motorcyklar och sånt. Provsatt massor av olika och var flera jag kunde packat med i en väska och ta hem! Erik började sedan sin 10 timmars bilresa hem och jag begav mig till stallet. Jag, Saga och Pernilla fotade litegrann så har lite nya bilder nu. 
 
Ja och nu kom jag på den fantastiska saken att jag har matteprov imorgon. Har jag börjat plugga? Nä, precis ja. Kanske skulle behöva det... Hörs, hej! 

Finaste

Datum: 2015-05-02 Tid: 17:27:09 Kategori: C fotografering Kommentarer: 5
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Together we can rule the world

Datum: 2015-05-01 Tid: 09:37:59 Kategori: C tävling Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

RSS 2.0