Få tiden att gå ihop

Mitt schema de senaste dagarna:
 
Onsdag: 
Red Cooper barbacka i paddocken. Ganska lugnt och ville bara jobba igenom honom lite. Efter det åkte vi på kalas och kom inte hem föränn vid 10. 
 
Torsdag: 
Tog en springtur med Cooper för det blev tight om tid ifall jag skulle rida. På kvällen hjälpte jag mammas jobbarkompis med matte i ca 2 timmar innan det var dax för Eurovision. 
 
Fredag: 
Kortare uteritt för Cooper för att även då hade jag lite tid. Kom hem och duschade innan det bar av till stan för att grilla med några kompisar. 
 
Lördag: 
Åkte till ridskolan för att kolla på klubbtävlingen som jag fick stryka mig ifrån. Tur var väl det för de hade flyttat tävlingen ute till inne så då hade det inte varit lika roligt. Fotade ett par stycken innan jag rullade vidare mot Cooper. Red ett hårdare dressyrpass i paddocken och han var jättefin. När jag kom hem städade jag ur min bil invändigt. Kan säga att det var rena ramla skattjakten. Hittade mycket intressanta saker där haha. Fortsatte på städningstemat och tvättade mina fönster och bytte gardiner. Sedan hoppa in i duschen och fixa sig innan det bar iväg till farmor och farfar för att äta middag. Pappas kusin med familj kom dit och visade sin lilla dotter som föddes i onsdags. Vid halv 9 var det bara ta raka vägen hem för att se på Eurovision som Sverige nu vann som alla nog redan vet! 
 
Idag är också dagen väldigt fullproppad så jag passade på att gå upp tidigt för att hinna med lite mer saker. 
 
Madicken och Matilda på gårdagens tävling

Kommentarer
Madicken

Tack så jättemycket för bilderna! (Y) :D

Svar: Så lite så :D
My Nordqvist

Tid: 14:54:52
Datum: 2015-05-24

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: