Fin kille med ett skadat öra

Var i stallet sent igår så fick rida i det sista av kvällssolen vilket var väldigt mysigt. Vi red ut en sväng först och då var han jättefin. Arbetade riktigt fint i galoppen. Gick sedan ner och gjorde säsongspremiär i paddocken. Då tyckte han att jag var liiite jobbigare. Var ganska mycket grejer där så han var väldigt spänd i början och vågade inte ta för sig. Tänkte bara jobba igenom honom litegrann men blev lite längre eftersom han var så pass spänd. Gjorde mycket tankesaker för att han skulle fokusera på mig istället för omgivningen. Det släppte efter ett tag och han var riktigt fin på slutet. Som vanligt! Min duktiga kille! 
 
 
Idag när jag tog in honom från hagen upptäckte jag något svart på örat och när jag kollade lite närmare såg jag världens rivsår runt örat. Börjar bakom och slutar fram på. Antagligen har han fastnat i något men kan inte förstå i vad. Tvätta med lite desinfektion och på med Helosan så hela örat var vitt! Växer nog ihop snabbt. 
 
Vi gick till paddocken även idag fast longerade istället. Blev inte så länge utan var mest bara att han skulle få röra lite på sig. Han bar sig jättefint redan i början då jag inte hade snodden på. Mjuk och fin kille! 

Kommentarer
Alice

Jätte fina motljusbilder!

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 17:54:46
Datum: 2015-05-10
Hemsida: http://alicelindstrom.se
Pauline

stackarn

Svar: Ja :(
My Nordqvist

Tid: 18:00:40
Datum: 2015-05-10
Hemsida: http://lillafrokenhurtig.se
Kimmey

Ajdå, hoppas det läker fort :)

Svar: Ja ser bättre ut nu :)
My Nordqvist

Tid: 18:07:30
Datum: 2015-05-10
Hemsida: http://bimbolie.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: