Torsdag

Dryg skoldag som bestod av engelska nationella hela min sovmorgon. De andra lektionerna började lagomt när nationella slutade. Som tur var slapp vi första lektionen iallafall. Som alla fantastiska torsdagar slutar vi 4 så det var bara att gå kvar där i lilla skolan. 
 
Jag och Cooper tog oss en tur till travbanan. Vilket var vääääldigt många månader sedan sist. Har inte varit där på hela vintern. Han var pigg och tyckte det var jätteroligt. På banan så flög han åt sidorna på ovansidan men när vi ridit halvvägs och man är påväg hem igen så la han in högsta växeln. Passade på att samla galoppen och låta bakbenen arbeta när han ändå hade så mycket energi. Han var hur fin som helst! På vägen hem är det en jättebrant backe som jag tänkte att han skulle få skritta upp för eftersom det är jobbigare. Men istället fick han springa upp för den i samlad galopp. Väldigt jobbigt enligt han men han fixa det utan problem! 
 
Nu tänkte jag försöka mig på att skriva klar en idrottsinlämning som ska in imorgon plus plugga lite till biologiprovet. Längtar inte till imorgon.. 
 

Kommentarer
Julia Wisniewska

Fin bild!:)

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 02:00:51
Datum: 2015-05-09
Hemsida: http://wisniewskajulia.devote.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: