Hårda pass

Gårdagen bjöd på en mycket fin Cooper. Satt mer press på honom än i måndags men jobbade ändå på samma sätt. Han blev lite slö så tog ett spö och då minsann blev det en himlans fart. När han hade vaknat släppte jag det och då blev han riktigt fin. Fick en fin trav och gjorde ett par bra längningar. 
 
Idag fortsatte vi på samma spår fast la in mer sidvärtsrörelser. Hade även bom-räcke-bom på ena långsidan för att variera litegrann. Skrittjobbade en del från början och la volter, åttvolter, öppnor, slutor och sådant. Därefter övergick vi till trav och fortsatte på samma vis där. Fokuserade på att han skulle runda sig för högerskänkeln då han är i någon period och vill inte lyssna på den. I galoppen blev det mycket förvänd galopp både på volter, spåret, serpentiner osv. Gjorde även ett par skänkelvikningar i galoppen, lite roligt att han gör dom bättre där än i traven även fast vi knappt tränat på det. Avslutade med att hoppa på ena långsidan och sedan rida öppna i galopp på andra sidan. Det är väldigt klurigt då jag är lite otydlig så han byter galopp istället. 
 
Nu har han fått tre dagars hårdträning och förtjänar att ta det lite lugnare. Ska ut och rejsa imorgon så han får sträcka ut sig. På fredag tar vi bara en lugnt uteritt inför tävlingen på lördag! 
 

Kommentarer
Cecilia

SÅ fin bild!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 10:51:25
Datum: 2015-11-12
Hemsida: http://cemy.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: