Klubbmästerskap - hoppning

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Mamma
 
70cm - 4 fel
Han var fin på framridningen. Lite åt det tröttare hållet och hade inte orken att samla speciellt mycket. Hoppade kalasbra och kändes bra helt enkelt. På banan var han också fin. I omhoppningen tog jag en lite för snäv sväng till 10an så han hann inte se hindret och sprang på sidan. Blev ungefär som att jag la en volt och kom på det igen. 
 
80cm - Ute pga avramling
Han kändes bra på framhoppningen. Ungefär likadant som första klassen. Inne på banan gick det inte lika bra vilket ni ser på sista bilden. Han gjorde en grisnit och jag åkte av. Av alla grisnitar han gjort så var det väl dax att åka av också ;) 
 
Tråkigt att han håller på såhär och totalvägrar när vi hoppar två klasser. Vet inte vad man ska göra heller.. Tycker det borde vara bra för honom att gå in två gånger en nej inte enligt honom. Men men! Tänker aldrig ge upp :D 

Kommentarer
Lova Karlsson

Åh va tråkigt med stoppet och avramlingen, men sådant händer! Läste om dressyren - vad roligt att det gick bra. Grattis!

Svar: Ja precis! :) Tack :D
My Nordqvist

Tid: 19:35:32
Datum: 2015-11-23
Hemsida: http://lovakarlssn.blogg.se
teamZigge

Åh vad tråkigt! Har han hållt på så länge?

Svar: Han har varit osäker på tävling förut och då stannat. Även om han fått stått flera timmar mellan klasserna så har han blivit less för han gillar inte att vänta. Men nu var det inget av dom två som egentligen stämde utan han dummade sig bara. Men är bara att träna vidare!
My Nordqvist

Tid: 15:46:04
Datum: 2015-11-24
Hemsida: http://teamzigge.horseworld.se
Ida Lindborg ♡

vad tråkigt :/ men fina ni är!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 16:01:01
Datum: 2015-11-25
Hemsida: http://youknowiidaa.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: