Mitt liv sedan i torsdags

Ja vad har hänt sedan sist? Har varit full rulle med endast korta pauser att andas, jag kör igång med att berätta!
 
I tordagskväll var det Blowball och Takida. Var väldigt bra som vanligt, men mer om det i ett annat inlägg. Därefter var det fredag och Boda Borg, eller Boda Boo om man ska vara sådan. Det började på värsta tänkbara sätt då jag och Jenniefer blev skrämda av "spökena". Vi stod intill en vägg, kramphöll varandra, skrek och vågade inte titta upp. När jag väl kollade stod det fyra spöken precis mitt i ansiktet på oss. Vet inte om jag varit så rädd förut. Under dagens gång blev man lite lugnare och hetsade inte upp sig lika mycket, men var väldigt obehagligt ändå. 
 
Vi fick åka hem vid 3 för att hinna till ridskolan och våran Halloweenövernattning. Denna gången lyckades vi med skrämningarna och det var nog bästa gången på många år. Började med en spökrunda som vi inte hade någon aning om hur den skulle gå till. Jag och Jenniefer gick tillsammans med några barn och vi blev nog räddare än dom och vi sprang ifrån dom ett flertal gånger. Bra ledare! Därefter var det gulagången (en lång gång som vi släcker ner och barnen får gå så skrämmer vi där inne). Flera av barnen vände när de i princip nyss gått in vilket är ovanligt. Avslutade med att jag fick dit Matte och Dennis och de kom i bil och "kidnappade" mig. Flera barn grät när vi kom tillbaka. Stackarna!
 
Somnade vid 3-4 någongång och gick upp 8. Var inte alls en zoombie då. När det var slut skyndade jag mig till stallet och red. Därefter fort hem, duscha och vidare på kalas. När det var över åkte jag till min morbrors bands fest där jag skulle jobba under kvällen. Fotade när alla 120 gäster kom och därefter servera, diska osv. Smet därifrån halv 10 och åkte in till stan. Förfest och därefter krogen. Italobrothers var det som spelade och ena tog min hand och höll i den ett tag så då var jag färdig liksom! Sov hos Anna och åkte hem på morgonen. 
 
Då var det söndag då! Kom hem vid halv 1 från stan och åkte till stallet någon timme efter det. Tog det lugnt och mockade lite ur hagen och pysslade på innan jag red. 
 
8 igårkväll åkte jag till Adam och Matte. Tänkte bara vara borta någon timme men blev lite längre än så. Vi kollade på tre filmer. Jag somnade och när jag väl vaknade vid 3 kände jag inte riktigt för att pallra mig till bilen. Sov där men blev inte allt för många timmars sömn så när det var dax för skola imorse var jag inte piggast i kommun. Som tur var hade vi bara en lektion och slutade halv 10. Väl hemma tänkte jag vara duktig och plugga, redigera bilder från festen och sådant. Slutade med att jag hamnade i sängen och där sov jag 2 timmar. Känner mig fortfarande helt döende men tänkte dra mig mot stallet och hoppas på att vakna där. Blir nog en tidig kväll idag. Och i min egna säng! Sådär tre dygn senare. 
 
 

Kommentarer
Sarah

Spökrunda låter läskigt :P

Svar: Ja det var det, framförallt för barnen som är mellan 7-13 år :)
My Nordqvist

Tid: 20:54:46
Datum: 2015-11-02
Hemsida: http://CheerSarah.devote.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: