Now as you wade through shadows that live in your heart

Datum: 2015-10-28 Tid: 17:46:07 Kategori: C fotografering Kommentarer: 7
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Matilda

I know it's crazy to believe in silly things

Datum: 2015-10-27 Tid: 14:43:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

De senaste dagarna

Datum: 2015-10-27 Tid: 11:33:18 Kategori: Today Kommentarer: 0
Har varit fulla muggar nu och jag har inte riktigt tagit mig tiden att sätta mig ner här i lugn och ro. 
 
I lördags efter högskoleprovet och stallet åkte jag till Adam och Matte. Kom några till personer och planen var att jag skulle skjutsa in dom till krogen och jag skulle vara hemma senast 12-1 någongång. Den planen sprack ganska rejält då vi åkte till Adrian och var hos han en stund. Vid halv 2 åkte vi in till stan och därefter åkte jag hem och sov. 1,5 timme senare åkte jag och hämtade dom, och vad hände efter det då? Jo minsann jag följde med in igen haha. Så jag kom hem vid 5 någongång. Tur man ställde om klockan så den bara var 4! 
 
I söndags var det tävling och därefter städade jag och pappa min bil. Så ren har den nog inte varit på länge! Därefter åkte vi och gymmade och avslutade kvällen med att följa med Adam, Matte och Adrian till Donken.  
 
Igår kom Erik hit. Vi åkte till Birsta och jag lämnade tillbaka lite saker. Därefter var det ungdomssektionsmöte och ytterligare efter det åkte jag till stallet. Avslutade kvällen med att åka till farmor och farfar för min faster och småkusiner är här nu. 
 
Jag som var nykter kände mig nog fullast av dom alla haha! Var fasiken uppe i ca 23 timmar ju! 

Datum: 2015-10-25 Tid: 16:22:59 Kategori: C fotografering Kommentarer: 15

Klubbtävling

Datum: 2015-10-25 Tid: 15:24:47 Kategori: C tävling Kommentarer: 1
Jag glömde kameran, har ni hört??? My glömmer kameran!! Tror nog inte det hänt förut. Så mamma fotade med sin mobil och därav den grymma kvalitén. 
 
Hoppade först 80cm och det gick hur bra som helst. Väldigt reglerbar och framförallt piggelin! Superduktig helt enkelt. Därefter kom vi till 90cm och där stannade vi ut oss. Så svårt att veta vad som är felet, om jag gör något eller vad som händer. Men men! Den rundan är glömd. Nya tag :D

Högskoleprov

Datum: 2015-10-24 Tid: 07:37:00 Kategori: Today Kommentarer: 2
Sitter i bilen och väntar på att mina kompanjoner ska pallra sig hit så vi går tillsammans in i salen vi ska vara i. Blev lite tidig för jag åkte förbi Cooper och tog på honom täcke. Bättre att komma tidigt än sent! Så ja, jag är knäpp i huvudet och betalar för att göra ett prov på en hel lördag. Man kunde ju haft det roligare... Hoppas på att göra nått roligt ikväll iallafall. 
 
Någon annan som ska göra högskoleprovet idag? :)

Fotning och ny design

Datum: 2015-10-23 Tid: 19:25:01 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Idag följde Matilda med till stallet och fotade mig och Cooper. Han fick vita snygga lindor på och sedan gick vi ut på en äng. Vi fick kämpa ganska rejält för att han skulle he fram öronen men blev många fina bilder så nu har jag något att bjuda på :D 
 
Som ni kanske märkt uppdaterade jag designen nästan på en gång. Kändes som det var dax efter sisådär ett halvår!

En kväll i stallet

Datum: 2015-10-22 Tid: 20:30:22 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Tog in Cooper så han fick äta litegrann medans jag mockade. När jag skulle fixa mat lämnade jag honom inne såhär.....
Men när jag kom tillbaka ca 30 sekunder senare hittade jag honom här...
Tror det var någon som ville in och sova! Tog ut honom på gången och då sprang han in i boxen igen. Någon som inte alls hade lust att bli riden. 
 
Vi gick till ridhuset och körde ett ganska hårt pass. Han var lite skänkeldöv från början så jag försökte fokusera på mig själv och att jag skulle vara konsekvent. Mycket tempoväxlingar och han lyssnade bättre tillslut. I galoppen var han superfin och bar sig jättebra. Red en del förvänd och han var väldigt stabil där. I det övriga travarbetet ville han inte riktigt korta upp sig så då fick han gå i lite övertempo istället i en lagom form så han fick sträcka ut sig. Jag tycker det är bättre att rida i lite övertempo när han blir sådär skänkeldöv för då vaknar han till. Det är svårare när man vill ha en lugnare trav fast med mer tryck när han inte går fram för skänkeln. Slöpäran haha!

Seems to me like I'm just scared of ever feeling it again

Datum: 2015-10-21 Tid: 22:48:56 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 60mm f/2,8G ED 
Fotograf: Mamma

Markarbete

Datum: 2015-10-21 Tid: 13:41:22 Kategori: C träning Kommentarer: 2
Idag gick vi till ridhuset och jag tog fram bom-räcke-bom på ena långsidan och ett räcke snett igenom. Började med att värma upp med lite basic saker för att se hur dagsformen var. Han var lite skänkeldöv vilket jag tror har att göra med tävlingen men annars var han ändå helt okej. När han var uppvärmd fick han hoppa lite över hindrena och därefter skrittpaus. När vi började igen flyttade jag honom för skänkeln på volt i både skritt och trav. Försökte mig på öppna och sluta i trav och det gick helt okej. Avslutade med att rida öppna i galopp på ena långsidan och andra långsidan fick han hoppa över bom-räcke-bom. Han blev superfin och bar sig jättebra! 
 
Väldigt nöjd för han skötte sig jättebra i dressyrarbetet även fast det var hinder framme. Ofta blir han lite småtaggad och tycker inte att det är någon mening med dressyr när det finns hinder. Men idag så fokuserade han på det jag ville. Kändes också väldigt enkelt att rida på hinder även fast vi bara hade sockerbitar idag, men hinder som hinder. Vi är på rätt väg! 

Veckans låt

Datum: 2015-10-21 Tid: 10:20:00 Kategori: Dagens låt Kommentarer: 3
När man lyssnar på en låt och man tror att vissa textrader är skriven om en. Jag vet inte om jag vill älska eller hata den, men det blir nog älska för den är så fruktansvärt bra. 

Vinter

Datum: 2015-10-20 Tid: 21:18:00 Kategori: Today Kommentarer: 4
Jag kan ju inte säga att jag inte längtar efter att få galoppera och busa i snön. Sedan att jag kanske inte längtar till snöstorm och kyla varje dag, men det är en annan sak. Tänk att det snart bara är två månader kvar till jul. Alltså hur fort har inte detta år gått! 
 
...men först ska vi överleva höstmörkret, halka, första snön som kommer komma och gå och snöstyltor under hovarna tills snösulorna är påslagna. Ungefär så brukar det väl vara i november va?

Borde hålla mig borta från affärer för tillfället

Datum: 2015-10-20 Tid: 18:56:51 Kategori: Today Kommentarer: 0
Jag vet inte vad som hände när jag var på Birsta idag. Något som aldrig inträffat förut tror jag. Det var nämligen så att jag kastade pengar lite här och där och köpte med mig en del saker hem. Dessvärre fick jag lite ångest och ska nog lämna tillbaka en del. 
 
Det som kommer behållas är en tröja, jeans, schabrak och benlindor. Tog en egen bild på alltihopa men kändes dumt att lägga ut det när jag ändå ska lämna tillbaka vissa saker så då fick det bli såhär istället.
 
Jag och Cooper tog oss en lugn skrittur med Pernilla och Caija. Hade egentligen tänkt låta honom vila men lät mer lockande att rida. Skönt att han fick två lugna dagar nu så kör vi igång imorgon igen!

Fredag hela veckan

Datum: 2015-10-20 Tid: 10:12:28 Kategori: Today Kommentarer: 3
En måndag som helt plötsligt blev en fredag är helt okej faktiskt. Vi fick jobba hemma på de två lektionerna vi hade idag och imorgon behöver vi bara gå dit när vi har utvecklingssamtal. Klagar inte! Har inga direkta planer på dagen utan hade bara tänkt åka på birsta, gymmat och Cooper självklart. Är bara lite seg just för tillfället för var en väldigt konstig natt. Somnade nog innan 10 någongång och vaknade vid 2, somnade inte föränn 5 igen och sov till 9. Bästa timmarna man ska sova var jag vaken haha.. 
 
Skönt att bara vara också för från och med lördag har jag planer för nästan varje dag. Blir inte ett lugnt lov för mig inte!
 

Myspromenad

Datum: 2015-10-19 Tid: 20:37:00 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 3
 
 
 
Efter gårdagens start ville jag inte sätta mig upp på honom utan vi tog oss en promenad på 1 timme istället. Myste på och han fick äta lite från vägkanterna. Fick även värsta bra idén till en fotografering! Vill ha solnedgång och verkar inte ska bli sol föränn på fredag så får väl se hur det blir med det. 

Bajs tävling

Datum: 2015-10-18 Tid: 15:07:50 Kategori: C tävling Kommentarer: 7
Bokstavligt talat blev det en b a j s tävling. Från början på framridningen gick han inte framåt och jag förstod inte varför utan det var bara att driva, driva och driva. Efter ett tag stannade han och försökte bajsa men det kom i princip ingenting. Därefter höll han på lite nu och då och försökte få ut något men det gick inte. Samtidigt som detta var och jag inte fick fram honom så fick jag inte heller ha ett stöd med hans mun. Fick plocka tyglar konstant för direkt jag fick kontakt med munnen kröp han ihop. Beror nog på att han inte gick fram för skänkeln och jag kunde inte driva fram stödet. 
 
Strax innan jag skulle in på banan vart han jättefin och jag fick ha ett stöd till hans mun men när vi kom in på banan var det som bortblåst. Tänkte flera gånger att jag skulle utgå för jag kände mig så elak mot honom. Procenten slutade på strax över 60% så det är inte helt värdelös men jag blev väldigt besviken. 
 
Jag är inte besviken på varken honom eller mig utan på omständigheterna. Hade så mycket förhoppningar och att det verkligen skulle gå BRA och sen blir han hård i magen och kan inte röra sig framåt. Stackarn. 
 

Redo för tävling imorgon

Datum: 2015-10-17 Tid: 20:31:00 Kategori: Today Kommentarer: 2
 

Spontant

Datum: 2015-10-17 Tid: 10:39:40 Kategori: Today Kommentarer: 1
Det vart en väldigt spontan utgång igår. Var först på hockey med pappa och några till. Under matchen blev det lite hipp som happ så efteråt åkte jag på en liten galen förfest som ni kan tyda på de två understa bilderna. Åkte vidare in till stan och vandrade runt där tills vi tillslut kunde bestämma oss vilken krog vi skulle in på. Jakob Karlberg spelade på Oscars men där var det låååång kö så vi drog till Allstar istället där det var helt dött. Tur vi var många ;)
 
Idag är det snart full rulle. Ska rida vid 1 någongång och fixa inför tävlingen och därefter ska jag följa med en tjej som ska låna min klippmaskin när hon klipper hästen sin. Ikväll blir det soffhäng och ladda inför tävling imorgon!

Dagens dressyrträning

Datum: 2015-10-15 Tid: 20:48:52 Kategori: C träning Kommentarer: 4
Dagens träning började med lite kaos när jag var i stallet. Evve ringde och sa att det var hundträning i ridhuset så vi hade ingenstans att vara. Ringde till han som äger paddocken vi brukar hoppa i och där kunde vi vara som tur var. Lite mörkt vart det alls men gick bra ändå!
 
Började med att ligga på volten och flyttade ut bakdelen på öppna sidan. Därefter tempoväxlingar och mycket samlande i traven. Inga problem för honom att springa sakta, men det ska vara energi också! Bra att ha ögon på sig för jag tycker det är svårt ibland att känna om bakbenen verkligen är med i framförallt traven. Red även igenom programmet men var hinder på mitten av paddocken så vägarna blev lite knas ibland. Avslutade med några galoppfattningar och sista var superfin! 
 
Evve tyckte att han såg jättefin ut och bland det finaste hon sett honom så det känns lovande inför tävlingen. Jag måste bara RIDA.
 
Så till tävlingen på söndag, hitta takten, peppra på med skänkeln så energin kommer och släpp knäna! Då ska det nog gå vägen. Ska försöka intala mig det haha.. 
 

Krossa eller krossas

Datum: 2015-10-15 Tid: 12:01:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
Fotograf: Rebbe

Gårdagen

Datum: 2015-10-15 Tid: 08:58:09 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Gårdagens Cooper var lite speciell. Noll koll på sidorna och han sladdade runt på spåret som en spaghetti. Gick en bit innanför spåret en stund och försökte jobba honom rak. Han var småspänd hela tiden och ville inte slappna av och det hänger väl ihop. Hade ingen bra känsla utom ibland på slutet då han släppte till lite mer. Idag har vi träning för Evve så vi får se hur han beter sig. Han kanske jobbade av det dåliga igår och är fin idag ;)
 
Annars igår så var det skola 2-4 ungefär. Har så ovärda skoldagar...  Därefter på kvällen var jag och tränade. Lagomt slut i kroppen, men det är väl skönt det med!
 

Höstfärger

Datum: 2015-10-14 Tid: 09:22:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 4
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
Fotograf: Rebbe

Pyssel

Datum: 2015-10-13 Tid: 21:21:39 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 0
Då var denna tisdag över och jag tänkte snart kasta mig i sängen. Var en seg morgon för hade inget att göra fram till skolan började vid 11. När jag slutade åkte jag på Hööks och Biltema för att inhandla lite nytt till Cooper. På Hööks blev det en sadel, är lite tveksam till den men vi får se. På Biltema fick ett halstäcke och stalltäcke följa med. Biltemas täcken är bra för plånboken så nu är han redo för kylan.
 
Därefter for jag vidare till stallet. Cooper fick sig en till omgång med klippmaskinen och det tyckte han inte alls var kul. Lite nära inpå sedan han blev nypt i söndags. Efter lite grejandes och mutning med äpplen gick det helt okej ändå. Orkade inte snygga till allt för mycket eftersom han var stressad utan gjorde bara lite bättre kring manen, svansen och några små tuffsar som kommit fram. När jag ändå var i farten passade jag på att frisera honom också så nu är han redo för tävlingen på söndag. 
 
Efter allt pyssel tog vi oss ut i skogen och sprang. Tror han tyckte det var lite roligt att galoppera på i full kareta på raksträckor. 
 
All cred till mig som av någon anledning kapade av öronen. Visste inte ens att jag kunde vara så dålig..

All lights go out and fade away

Datum: 2015-10-13 Tid: 09:32:06 Kategori: C fotografering Kommentarer: 2
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
Fotograf: Rebbe

Sometimes when I look up I pretend I could stay there

Datum: 2015-10-12 Tid: 21:10:20 Kategori: C fotografering Kommentarer: 6
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
 
Mitt vackra hjärta

Uteritt

Datum: 2015-10-12 Tid: 20:23:36 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Idag tog vi en skrittrunda och travade litegrann på slutet. Han var pigg och glad! Imorgon tar vi oss en galoppsväng så han får sträcka ut sig. Laddar inför dressyrtävling med uteritter. Nej men varför traggla på i ett tråkigt ridhus när man kan vara ute. Dressyrträning på torsdag så blir ridhus onsdag-fredag så då kör vi ute tills dess!
 
När vi kom tillbaka spenderade jag lite tid i stallet och städade bland mina grejer som mest var ihopknölade. Medans jag grejade fick Cooper komma ut i hagen och äta en stund innan han fick gå in för kvällen. 
 

New in

Datum: 2015-10-12 Tid: 10:37:00 Kategori: Today Kommentarer: 2
Igår när jag var på Birsta var ett par skor prio ett. Mina vinterskor jag använt har x antal stora hål i sig så mamma tyckte inte att dom hade rätt att leva längre. Var på dinsko och bestämde mig för de första paret. Därefter provade jag stövlarna och mamma tyckte jag skulle köpa dom, vilket jag gjorde. Tänker fundera lite nu om jag vill ha dom eller snarare om jag passar i dom haha.. Skor känns mer passande på mig men vem vet ;) 

Där rök teddybjörn-pälsen

Datum: 2015-10-11 Tid: 18:42:00 Kategori: Cooper TG Kommentarer: 9
Började dagen med att åka till Birsta och köpte skor till mig och ett ländtäcke till Cooper. Därefter åkte jag och mamma till stallet för Cooper skulle få nya dojjor. 
 
När skorna var på började vi raka honom. Klippmaskinen klippte väldigt dålig och då plockade vi isär den för att byta skär och efter de ville den inte funka. Ringde pappa så han fick komma och laga den. Därefter fortsatte rakningen och det gick helt okej bra. Den klippte men inte helt bra så det tog en bra stund. När han var grovklippt på ena sidan vägrade den ta på andra så vi bytte skär och då minsann tog den hur bra som helst. Det som tog 40 minuter på ena sidan tog max 10 på andra. 
 
Tänkte klippa honom igen någondag i veckan för att finlira ännu lite till! Han borde blivit lite less att stå inne när han först skoddes i ca en timme och därefter klipptes som säkert tog två-tre timmar.
 
Broddar på och pälsen borta, nu är han redo för vintern!

Gummibollen

Datum: 2015-10-10 Tid: 16:39:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Mamma
Ja man kan alltid fråga sig varför det står en människa framför på sista bilden....

Hoppning

Datum: 2015-10-10 Tid: 13:27:00 Kategori: C träning Kommentarer: 1
Print från film
 
Idag roade vi oss med detta. Hade egentligen tänkt åka till ridskolan och hoppa på utebanan där men vi gick till ridhuset istället. Satt upp två linjer varav ena syns på bilden. En kombination med räcke - ett galoppsprång - oxer och en annan med tre studs och ett galoppsprång till ett räcke. 
 
Började hoppa fram på studsen och räcket och tog därefter kombinationen. Fick hålla honom kortare över studsen och den linjen medans det var längre i kombinationen så där behövde han länga sig. Försökte få honom kvick och länga sig snabbt och jag tycker det gick bra. Var några gånger då jag inte red tillräckligt bra in i kombinationen och han var inte helt hundra fram för skänkeln så vi kom nära på första hindret vilket ledde till att han behövde hoppa av väldigt stort över oxern. Var så pass lågt då så när vi höjde blev det bättre eftersom avståndet mellan blir lite långt på lägre höjder.
 
Han var verkligen en gummiboll och hoppade superbra. Han rättade sig lite själv också när jag gjorde några misstag vilket är positivt. Duktiga killen!

In storm you came as the lightning struck

Datum: 2015-10-09 Tid: 09:23:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
Fotograf: Rebbe

Bus ❤

Datum: 2015-10-08 Tid: 20:44:02 Kategori: C fotografering Kommentarer: 1
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
Fotograf: Rebbe

Teddybjörnen ❤

Datum: 2015-10-08 Tid: 09:51:30 Kategori: C fotografering Kommentarer: 3
 

Fotografering

Datum: 2015-10-07 Tid: 22:49:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 0
Idag följde min privatfotograf med till stallet. Nämligen Rebbe! Jag tänkte att det skulle vara perfekt att vara vid fotoplatsen vid 5 för då skulle solen ligga fint men istället var det skugga överallt utom vid en fläck som vi tog lite porträttbilder vid. Så Rebbe är för tillfället lyckligt ovetandes om att hon får följa med någon till dag då det fortfarande är sol där haha!. Vill ju ha fina kvällssolbilder!
 
Cooper fick sig ett kondispass och tror det var bra för honom att rulla på länge i galopp på en stor yta för han blev väldigt mjuk och fin. Han blir verkligen de då han får galoppera igenom hela kroppen!
 
Bilder kommer imorgon för nu är det sovdax! 

Bättre idag

Datum: 2015-10-06 Tid: 20:26:33 Kategori: C träning Kommentarer: 3
Bytte bett idag och red honom på novabettet för att se om han tyckte det var trevligare efter gårdagen. Tänkte bara jogga lite utan några speciella krav bara för att få en bättre känsla. Tog fram en bom som han fick gå över så det blev lite annat. Han var lite trög från början, gjorde mycket tempoväxlingar och det blev bättre. Fick jobba mycket med vänsterskänkeln för den ville han inte bry sig om. Jag fick också tänka på att vara konsekvent så jag inte gnuggade på honom. 
 
Över bommen gjorde vi lite olika saker. Red åttor, serpentiner, galoppombyten och bara red rakt över den och ha honom inom ramen. Gjorde mycket vanligt jobb och han skulle inte bry sig om den. Utöver det gjorde jag mycket omställningar och att han skulle runda sig bra för skänkeln. Han gör det perfekt för höger men han har slutat lyssnat på vänster nu så den är det lite trögare med. Det här med att ha en häst som byter sin svagare sida. Inte helt normalt jag vet.
 
Han fick skritta utan mig på ryggen när vi gick hem. Jag gick på ena sidan vägen och han andra, lös. Ibland var han långt efter men han lunkade på. Har men världens snällaste häst eller? 

Gårdagen

Datum: 2015-10-06 Tid: 09:31:08 Kategori: C träning Kommentarer: 0
Igår gick vi till ridhuset. Började med att göra lite öppna, sluta och skänkelvikningar i skritten och därefter började jag trava och galoppera. Jobbade mycket tempoväxlingar och han fick gå i en liten öppnare form för ville bara att han skulle reagera på skänkeln. Såg inte speciellt vackert ut då men han blev väldigt fin. När jag lät honom skritta satt jag upp mobilen för tänkte filma lite och där gick det snett i Coopers huvuvd. Jag vet inte om det är han eller mig det är fel på, men varje gång vi tar en skrittpaus tappar han allt och får börja om från början igen. 
 
Det var ganska extremt idag med. Han stressade vilket ledde till att han trippade i traven, blev tung i handen och berodde nog på att bakbenen inte hängde med jämt i svängarna, gick inte att få stopp på ibland och allmänt knas. Jag blev frustrerad vilket inte gjorde saken bättre. Det är svårt att lugna ner honom när han väl blir sådär. Sluta med allt och gå hem är väl det bästa sättet.
 
Uppvärmningen och stundvis under resten av passet var han riktigt fin. Var varken hans eller min dag!
 
 

Min helg

Datum: 2015-10-04 Tid: 16:51:05 Kategori: Today Kommentarer: 1
Åkte till Anna på torsdagkväll och chillade med lite folk. På fredagen var det bara att gå upp tidigt för att åka till skolan. Världelös skoldag som innebar en lektion 8-9 och därefter hål tills sista lektionen 13-14. Jag, Emma och Jenniefer drog till Birsta en sväng för att tiden skulle gå lite fortare. Efter skolan åkte jag till Cooper och han fick sig en vilodag. När jag kom hem till Anna igen gjorde vi inte så mycket fram till kvällen någongång. Var fest men inte så mycket folk så det var lugnt. 
 
Igår var det soffhäng fram tills middagen. Därefter åkte jag till Cooper så var hos honom vid halv 8. Han var inte alls så sugen på att bli riden medans de andra fick gå in. Tog oss bara en kort barbackatur. Var så kallt så tog på honom ett fleecetäcke så det skulle bli varmare för mig och även renare.
 
När jag var klar i stallet åkte jag hem och kollade på Idol som jag missade i fredags. När jag vaknade idag åkte jag till ridskolan och fotade Matilda på en träningstävling för fälttävlan. Åkte sedan och red Cooper. En uteritt i alla gångarter som gick bra. 
 
Nu har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt. Skön helg!
 

Samma blick

Datum: 2015-10-02 Tid: 09:10:00 Kategori: C fotografering Kommentarer: 8
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD

Vinterpälsen börjar komma

Datum: 2015-10-01 Tid: 15:04:55 Kategori: C fotografering Kommentarer: 4
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD
 
Jag tror minsann det börjar bli dax för rakning snart. Han börjar se ut som en teddybjörn och värre kommer det bli! Känns som han börjar sätta päls tidigare och tidigare för varje år. Han har insett hur kallt det är här uppe på vintern ;)

RSS 2.0