Bättre idag

Bytte bett idag och red honom på novabettet för att se om han tyckte det var trevligare efter gårdagen. Tänkte bara jogga lite utan några speciella krav bara för att få en bättre känsla. Tog fram en bom som han fick gå över så det blev lite annat. Han var lite trög från början, gjorde mycket tempoväxlingar och det blev bättre. Fick jobba mycket med vänsterskänkeln för den ville han inte bry sig om. Jag fick också tänka på att vara konsekvent så jag inte gnuggade på honom. 
 
Över bommen gjorde vi lite olika saker. Red åttor, serpentiner, galoppombyten och bara red rakt över den och ha honom inom ramen. Gjorde mycket vanligt jobb och han skulle inte bry sig om den. Utöver det gjorde jag mycket omställningar och att han skulle runda sig bra för skänkeln. Han gör det perfekt för höger men han har slutat lyssnat på vänster nu så den är det lite trögare med. Det här med att ha en häst som byter sin svagare sida. Inte helt normalt jag vet.
 
Han fick skritta utan mig på ryggen när vi gick hem. Jag gick på ena sidan vägen och han andra, lös. Ibland var han långt efter men han lunkade på. Har men världens snällaste häst eller? 

Kommentarer
Sabina

Ja, men precis. Hittar man en häst så är den antingen för gammal eller för ung. Sen är det med oseriösa ägare som inte svarar när man hör av sig. Är två annonser som jag hört av mig på men inte fått svar och sedan visat sig att dom blivit sålda. Lite dålig att inte svara. Kan ta minst 5 min och skriva att man redan har en köpare :) Så då kan man släppa den hästen.
Men har juh min ponny att kunna pyssla om och ta någon skrittrunda på men man vill gärna hitta den rätta hästen inom en snar framtid :)

Svar: Ja håller verkligen med dig! Hoppas du hittar någon snart :)
My Nordqvist

Tid: 15:38:38
Datum: 2015-10-07
Hemsida: http://sabinamannerhagen.blogg.se/
linah

vilka fina bilder:D!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 17:48:23
Datum: 2015-10-07
Hemsida: http://nouw.com/linaheve
Cassandra Haraldsson

Skönt att det är bättre!

Svar: Verkligen :)
My Nordqvist

Tid: 21:53:25
Datum: 2015-10-07
Hemsida: http://sensor.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: