Min helg

Åkte till Anna på torsdagkväll och chillade med lite folk. På fredagen var det bara att gå upp tidigt för att åka till skolan. Världelös skoldag som innebar en lektion 8-9 och därefter hål tills sista lektionen 13-14. Jag, Emma och Jenniefer drog till Birsta en sväng för att tiden skulle gå lite fortare. Efter skolan åkte jag till Cooper och han fick sig en vilodag. När jag kom hem till Anna igen gjorde vi inte så mycket fram till kvällen någongång. Var fest men inte så mycket folk så det var lugnt. 
 
Igår var det soffhäng fram tills middagen. Därefter åkte jag till Cooper så var hos honom vid halv 8. Han var inte alls så sugen på att bli riden medans de andra fick gå in. Tog oss bara en kort barbackatur. Var så kallt så tog på honom ett fleecetäcke så det skulle bli varmare för mig och även renare.
 
När jag var klar i stallet åkte jag hem och kollade på Idol som jag missade i fredags. När jag vaknade idag åkte jag till ridskolan och fotade Matilda på en träningstävling för fälttävlan. Åkte sedan och red Cooper. En uteritt i alla gångarter som gick bra. 
 
Nu har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt. Skön helg!
 

Kommentarer
Tuva Björnwall

Låter som en bra helg :)

Svar: Verkligen :)
My Nordqvist

Tid: 19:05:23
Datum: 2015-10-05
Hemsida: http://fattagaloppen.blogspot.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: