Fredagsmys

Var väldigt skönt att gå på helg idag! Skoldagen var ganska seg så timmarna och minutrarna räknades ner redan från start. När vi äntligen fick sluta åkte jag hem och packade ihop lite grejer innan jag åkte vidare till gymmet. Har inte kunnat gymmat på ett par veckor för att jag tappade mitt gymkort någonstans mellan huset och bilen, vilket endast kan betyda att det ligger under bron. Köpte ett nytt i onsdags så nu är det bara att sätta igång igen! Körde ett lättare benpass för att inte vara död i benen till tävlingen imorgon. 
 
Efter gymmet åkte jag till stallet och fixade det mesta inför tävlingen innan jag red ut en sväng. Därefter vidare till ridskolan där jag hjälpte till att bygga banan. Landade hemma halv 8 ungefär. 
 
Annars nu ikväll så har jag glott på hockey. Timrå måste vinna för att ta sig vidare vilket dom lyckades med idag. Från 0-2 kom de tillbaka och matchen slutade 3-2. Bra bra! Bara en match till att vinna nu!
 
Nu ska jag ta och slänga mig in i duschen innan det är sängdax om ett tag. Har ju ändå sovmorgon till 7 imorgon. Rena lyxen när det är tävling! ;)
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: