Ett försök att få rutiner igen

De senaste veckorna har mitt varit lite väl ostrukturerat om jag får säga det själv. Kommer inte ens ihåg hur det var då livet var mer normalt haha! Har haft på tok för många utekvällar och sovit för mycket på dagarna, varvat med en hel del jobb och trippar till stallet. Cooper har fått haft sin vintervila i samma veva när jag ändå höll på med annan skit ;)
 
Men idag kom en måndag och är väl bara att försöka ta tag i livet nu innan skolan börjar nästa vecka. Snöade som tusan imorse (äntligen slipper vi isen!!!!) och jag pallrade mig till stallet. Cooper fick motioneras på lina över fyra kavalettibommar. Tänkte ha honom lös först men tänkte att det nog skulle bli lite väl mycket bus då, och tror minsann jag hade rätt om den saken. Han höll sig dock i skinnet och småskuttade bara lite och drog iväg i galoppfattningarna. Över bommarna gick det bra tills på slutet då han förmodlingen blev trött i kroppen. Istället för att trava över de fyra kavalettibommarna löste han problemet genom att hoppa över första för att sedan ta resterande tre i ett språng. Efter ganska många olika tekniker som han försökte sig på lyckades jag få honom att trava riktigt över. Då fick det vara nog för idag!
 
Därefter var det bara att hoppa in i bilen och åka till ridskolan för en barnaktivitet vi hade med ungdomssektionen. I tre timmar höll vi på med massa lekar och såklart även en fikapaus. Barnen tyckte inte det var någon bra idé alls att hoppa över fikat ;)
 
Efter denna dag känns det ändå som man är på g till ett normalt liv igen men det går väl åt helskotta imorgon redan ;) 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: