Coopers vecka

I söndags fick Cooper nya skor och lite kortare hovar. På sommaren växer de verkligen som ogräs, plus att han sliter skorna väldigt ordentligt. Hästen som släpar sina ben. Vintertid kan han gå nästan dubbelt så långt och det syns knappt något.
 
Han fick vila både då och i måndags. I tisdags tog vi en sväng ute på lite blandade underlag. Småtravade på asfalt en kort bit och varvade det med att trava i diket. Jag tycker det är bra med korta bitar på hårt underlag men gillar inte längre sträckor med tanke på knäna. Vi galopperade på en äng och lite i skogen också annars var det mest skritt.
 
I onsdags red vi på en ganska mysig väg där det går att springa en del. Försökte jobba honom lång och låg i alla gångarter, klurigare desto fortare det går för att han ska orka behålla bakdelen. Jag tycker också det är svårare ute för då blir han så spänd och kortar upp sig själv automatiskt men han skötte sig ändå ganska bra. Mjuk och fin!
 
Igår tog vi en promenad som jag berättade och idag red vi ut i skogen. Massa blandade underlag och miljöer och vi hade mysigt. Han fick ha repgrimman på sig så det gick lite fort ibland, roligt att han är pigg och glad!
 
Imorgon ska han få vila och på söndag är väl planen att vi sätter igång med träning igen. Det blev en bra vecka nu för att kompensera för förra veckan då vi red i ridhuset tisdag-torsdag, paddocken på fredag och tävling lördag. Då skadar det inte med massa mysiga uteritter!
 

Kommentarer
Josäfin Andersson

myyyys!

Svar: :DDD
My Nordqvist

Tid: 19:49:27
Datum: 2016-07-17
Hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: