Hopptävling Matfors 22 juni

Denna tävling slutade ungefär likadant som i lördags,vi var dubbelnolla i LDn och ute i LCn. Fast är bra mycket nöjdare nu än då om jag jämför känslorna. Var även två faser i LDn så vi fick hoppa ännu mer hinder och det är bra träning. 
 
På framhoppningen till första klassen var han dunderfin. Hoppade allt utan problem, provade även oxern en gång (vilket jag inte alltid brukar göra på maxhöjden) och han hoppade kalasfint över. På banan kändes han avslappnad men samtidigt väldigt taggad och alert på vad jag grejade med. Vi tog oss över alla hinder och han räddade oss ett par gånger då vi kom väldigt nära. Framförallt 11an där jag satt och tokhöll i honom för han bara sprang men det lyssnade han inte på så vi kom 10cm innan hindret så jag har tur att han var snabb att lyfta på benen. Jätteroligt att han var sådär pigg iallfall och vi hade tredje bäst tid tror jag och då red jag ändå långa vägar och tröck inte på när det var galoppsträckor. Blir spännande att se hur snabb han kommer bli i framtiden!
 
I LCn spöregnade det och jag var väl inte gladaste personen på tävlingsbanan. Red fram i ridhuset sedan sprang vi upp på framhoppningen och hoppade räcket ett par gånger innan vi spang ner till banan. Snabba puckar! Inne på banan kändes han fin igen men när vi satte igång och hoppade studsade han rakt upp och rakt ner på oxrarna. Jag bröt nageln över tredje hindret vilket gjorde svinigt ont så fick ett stopp på 4an för jag red inte bra. Sedan hoppade han bra över det men till 5an ville han inte. Jag kan förstå att han inte ville när det var en oxer och han hade kämpat sig över två stycken med mig flygandes efter. 
 
Nästa tävling hoppar vi bara LC. Mer hoppning på framhoppningen och verkligen fokusera utan att behöva tänka att han ska orka två klasser. 
 
Nikon d3100 + Tamron AF SP 70-300mm f/4-5,6Di VC USD

Kommentarer
ajlimullersandvik.blogg.se

det ser lite farligt ut >.<

Svar: Haha det tycker jag inte :D
My Nordqvist

Tid: 10:02:01
Datum: 2016-06-22
Hemsida: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Josefine

Roligt!

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 16:41:48
Datum: 2016-06-22
Hemsida: http://wellwhynot.blogg.se
Frida

Tråkigt att det inte gick helt som planerat, men du fick en massa fina bilder iallafall :) Hoppas det går bättre nästa gång:)

Svar: Ja :) Tack :D
My Nordqvist

Tid: 16:54:36
Datum: 2016-06-22
Hemsida: http://mischievous.se
Marika Yngvesson - Elitryttaren

Jääättefina bilder!! :D
Förresten så får du gärna gå in och läsa mitt senaste inlägg om min dressyrsatsning på min blogg, då det betyder väldigt mycket för mig!! http://elitryttaren.webblogg.se/2016/june/min-satsning.html#comment
Kram :)

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 17:51:24
Datum: 2016-06-22
Hemsida: http://elitryttaren.webblogg.se/
Josse

Åh vilka fina bilder!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 18:34:59
Datum: 2016-06-22
Hemsida: http://nouw.com/josefinesoderberg
Tilda

Ni är grymma! Jättefina bilder på finaste ni <3

Svar: Tack så jättemycket snälla du <3
My Nordqvist

Tid: 18:36:03
Datum: 2016-06-22
Hemsida: http://nouw.com/tildochmolly
Carolina Thoor

Härligt att det kändes så bra! Det var jättefina bilder :D

Sv; tack ska du ha! :)

Svar: Tack så mycket :D
My Nordqvist

Tid: 18:36:28
Datum: 2016-06-22
Hemsida: http://knaset.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: