Såhär i slutet av skoltiden

Hade min sista svenskaredovisning här om dagen. Det var egentligen ingen seriös utan mer bara för att ha något att göra. Märktes ganska tydligt på våran grupps ämne. Kalle Moraeus. Under kanske ett års tid har vi hållt på bland annat att haft Kalle Moraeus som namn i frågesporter. Han har blivit nånting som jag, Emma och Jenniefer bara allmänt har haft på skoj. Nu på sista redovisningen skulle vi ha allmänbildning och vad passade inte bättre än att avsluta gymnasiet med att prata om Kalle! Idioter som vi är men det var en väldigt intressant redovisning haha. Visste ni förresten av han har vunnit luftgitarrs SM? ;) Kan allt om honom nu!
 
Och med tanke på bilden ovan. Har en engelskaredovisning som jag skickade in förra veckan. Fruktansvärt dålig är den så lärarn borde börja se om mitt betyg. Som tur är ska hon läsa och ge feedback så har man några dagar på sig att förbättra, för det lär behövas! Har nog aldrig skickat in en så dålig sak under hela min skoltid. 
 
Förutom inlämningen ovan är jag helt klar i skolan! Skulle haft en historiainlämning denna vecka men lärarn ställde in den för hon tyckte det kändes onödigt. Tackartackar!!

Kommentarer
Josäfin Andersson

Hhaha åh man känner igen den känslan!! Men studenten är fan värt allt slit!! :D

Svar: Ja men ellerhur!!! Nu är allt fixat så bara köra :D
My Nordqvist

Tid: 13:03:47
Datum: 2016-05-26
Hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: