Styrka styrka styrka

Igår hade jag bara 2 timmars skola och därefter rullade jag vidare mot stallet. Gick till ridhuset och tog fram massa galoppbommar. Bom-bom-ett galoppsprång-bom-ett galoppsprång-bom-bom. Fokusera på att rida rakt och behålla samma rytm. Det var inga större problem alls utan tycker det gick väldigt bra. 
 
Planerar att öka på den där övningen med hinder och behålla samma känsla. Har lite idéer på övningar som vi ska ta oss an då jag tycker vi har ett tydligt problem som visade sig en del på tävlingen i helgen. Rytm och rakriktning helt enkelt. På vissa linjer i helgen började han studsa uppåt och åt sidorna för han vinglade på innan hindren och då blir anridningen inte direkt bra, vilket leder till att Cooper inte hoppar. Ganska självklart att vi ska träna styrka där helt enkelt!
 
Idag har jag varit ledig men tyvärr har jag måstat suttit framför framförallt matteboken i hopp om att bli lite klokare. Tänkte göra ett sista ryck med den så jag kan övergå till datavetenskapen istället för där kommer det nog krävas lite mer. Matte kan man alltid gissa sig fram på men mina gissningskunskaper är inte så goda när det gäller datavetenskap haha! Mindre än 2 veckor till tenta för båda två... Kul med skola var det ja! 
 
På eftermiddagen var jag upp en sväng till Cooper också såklart. Vi gick upp och klättrade lite på berget, riggade lite inför helgen då jag planerar att dra med Mattias så han kan fota. Tror det kan bli fina bilder där uppe! 
 
Hoppas ni haft en bra vecka såhär långt!! 

Kommentarer
MALIN

ÄLSKAR bilden till vänster! Så mysig och fin! Kram

Svar: Tack så mycket :D
My Nordqvist

Tid: 20:25:48
Datum: 2016-10-13
Hemsida: http://malinkirstine.se
Gabriella

Sååå fin!!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 21:00:02
Datum: 2016-10-13
Hemsida: http://gabriellasigfridsson.devote.se
julia%252520Svensson

Skönt med bara 2 timmars skola!!

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 21:50:20
Datum: 2016-10-13
Hemsida: http://juliasvenssons.se
Henrik Olsson

Det kan nog bli riktigt bra bilder! :)

Svar: Ja :D
My Nordqvist

Tid: 22:59:47
Datum: 2016-10-13
Hemsida: http://www.henrikolsson.eu

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: