Galoppfattningar

Cooper har fått tagit det lugnt nu i början av veckan. Dels för att jag inte känner mig 100% pigg och dels för att han ska få återhämta sig lite också mellan varven. Just nu är jag inte heller jättepepp för det känns inte som jag får till den känslan jag vill ha. Försöker jobba på samma sätt som när vi tränade för Linda. Skrittöppnor och galoppfattningar. Öppnorna börjar bli helt okej men galoppfattningarna varierar väldigt. Jag ska fatta galoppen ur en lätt sits så han får största möjliga chans att få med sig ryggen. Då rider jag alltså lätt och när jag står upp fattar jag. Det fungerade jättebra på träningen för Linda men nu när jag provat själv så slutar det med att han är stressad till tusen och taktar fram i traven. Den mesta tiden har gått till att få honom lugn istället för att kunna göra 10 galoppfattningar på ett varv.
 
I förrgår provade jag istället att stå upp helt i lätt sits och sedan fatta ur det och då gick det mycket bättre. Inte helt bra men på rätt väg iallafall. Jag har bokat in en träning för Linda i helgen så vi får ögon på oss igen. Tänker inte sitta och traggla med det där helt själv när jag inte får till det. Nu ska vi lösa problemet! 
 

Kommentarer
Emelie Andersson

Bra att du har bokat en träning, det är väldigt modigt att att be om hjälp! :) hoppas att du blir nöjd med helgens träning.

Svar: Ja men man behöver verkligen få ögon på sig. Vill man utvecklas så måste man ta hjälp av de som är bättre :)
My Nordqvist

Tid: 15:06:41
Datum: 2016-09-22
Hemsida: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Josefine

Bra att få hjälp ibland :)

Svar: Verkligen :)
My Nordqvist

Tid: 21:52:59
Datum: 2016-09-22
Hemsida: http://josefinelofgren.se
Linda

Kul med en träning :-)

Svar: Verkligen :)
My Nordqvist

Tid: 07:15:37
Datum: 2016-09-23
Hemsida: http://lindaviktoria.se
starsinlife.blogg.se

Sååå fina ♡♡

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 13:00:59
Datum: 2016-09-23
Hemsida: http://starsinlife.blogg.se/
Kattis

Alltid bra med lite extra hjälp när det inte funkar helt på egen hand. Hoppas det löser sig med lite stöd från Linda då!☺

Svar: Ja men precis :)
My Nordqvist

Tid: 15:38:04
Datum: 2016-09-23
Hemsida: http://stellaefoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: