Pay and jump i Matfors

Datum: 2017-04-23 Tid: 17:02:20 Kategori: C tävling Kommentarer: 6
En kort sammanfattning av dagens pay and jump. Noll koll på högersidan och en Cooper som tog varenda chans han fick för att springa på sidan. Gör om och gör rätt! Andra rundan gick 100 gånger bättre och vi hade egentligen bara problem med första och andra hindret för han gjorde ett kaninskutt över första så det blev väldigt spänt till andra. Men efter det tycker jag det blev en helt okej runda med tanke på omständigheterna. 
 
Han var ganska bra på framhoppningen och jag hoppade fram väldigt mycket. Kommer lägga upp framhoppningarna på samma sätt på framtida tävlingar för det kändes som ett bra koncept. Tappade dock högersidan där också vilket visade sig över oxern som hoppades i vänster varv. Där skulle jag lagt mig på en volt för att arbeta honom och verkligen fånga upp sidan. Nu gjorde jag inte det vilket var väldigt dumt såhär i efterhand. Väldigt dumt av mig men det läggs in på erfarenhetskontot!
 
Men, men, pay and jumps är till för att träna och det fick vi minsann göra idag! Fick väldigt bra hjälp av en av arrangörerna på marken så det var också supertacksamt. Hon avslutade med att säga "Honom får du inte så mycket gratis av". Njaa inte direkt va, haha! Men samtidigt årets första utetävling och Cooper blir ofta mer spänd då. Bara att jobba på helt enkelt!
 
Batteriet i kameran dog lagomt tills jag startade (chansade och laddade inte då jag hade halvt batteri men det höll såklart inte). Men var en fotograf där så hoppas hon fångade oss på några bilder över hindrena!
 

Kommentarer
Carolina Thoor

Bra att det gick bra trotts allt och skönt att få saker in på erfarenhetskontot också ;)

Sv; ja, det håller jag med om. Avskyr då allt blir kaotiskt på morgonen xD

Svar: Ja men precis :D
My Nordqvist

2017-04-23 @ 17:45:04
URL: http://knaset.blogg.se/
Alice

Skönt att andra rundan gick bättre, grattis till det, och som du säger lär man sig ju av erfarenheterna, bara att tänka till nästa gång! ^^

Svar: Tack :) Ja men precis :)
My Nordqvist

2017-04-23 @ 17:56:24
URL: http://lallizzlife.blogg.se
Denise

Vad bra att du fick ut så mycket av denna Pay and jump! Precis vad dom är till för ju. Att få lite extra tips och trix, prova nya saker själv för att se vad som funkar. Grymt! :)

Svar: Ja men precis :D
My Nordqvist

2017-04-23 @ 19:11:56
URL: http://hundlivet.se
Gabriella

Sååå fina bilder!!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

2017-04-23 @ 19:56:33
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Netti Starby

Vad skönt att det gick bättre tillslut! <3 Kramis

Svar: Verkligen :)
My Nordqvist

2017-04-23 @ 20:42:11
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Tilda Barkselius

Härligt att ni fick hjälp av arrangörerna!

Svar: Ja verkligen :D
My Nordqvist

2017-04-23 @ 22:15:04
URL: http://nouw.com/tildabarkselius

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0