Finaste Teddy ♥

Var ju ute med Teddy idag och först låg jag på backen och fotade massa medans hon sprang runt. Hon var väldigt nyfiken på bilen men om hon inte lyssnade när jag sa nej så ställde jag mig upp och då sprang hon som en tok iväg haha :)

Efter ett tag så gick vi på baksidan och där fick hon springa lite men det ville hon knappt så jag fotade och hon gick runt och var nyfiken på allt. Hon är så otroligt rolig att vara med när hon var som idag. Böjde mig ner lite och då ställde hon sig upp och pussade mig vadå söt? :')

En sak som jag tänkt på mycket också är varje gång hon är lös och jag går in en snabbis om jag ska hämta något så sitter hon på samma ställe som hon gjorde när jag gick in eller så har hon satt sig under buren, hon vågar inte springa iväg om hon är själv utan hon tar hälldre skydd under buren vilket är väldigt bra :) Om jag går bort till skogen för att släga bort allt som jag tagit bort från buren så sitter hon och kollar efter mig. Hon är så söt och väldigt duktig :)

Vi litar på varandra nu, i vintras var hon lös hela tiden men jag fick panik om hon sprang iväg och nästan hela sommaren hade jag koppel, nu använder jag aldrig koppel hon springer lös och hon hoppar lös ibland också. Hon smiter inte för hon är bäst :')


Kommentarer
Sandra

Bloggtipset ligger ute nu :) Inte du? anmäl dig här igen: http://saandriiiee.blogg.se/2011/november/bloggtipsvinnare-ny-tavling.html#comment

Fanns många bra bloggar!

KRAM

Tid: 18:00:03
Datum: 2011-11-11
Hemsida: http://saandriiiee.blogg.se/
nita

Hon är så duktig. (:

Tid: 18:42:35
Datum: 2011-11-11
Hemsida: http://zphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: