Frosti, Glaesir och Engstura

När vi kom dit så höll Frosti på att bli rakad. Vi skulle rida ut och jag fick rida Frosti :) Han var superpigg och när man galopperar på honom så är det full fart, det finns inget annat :D
Sedan tog jag några varv på ängen och ni skulle bara sett hur galen han var :D Han sprang runt som en tok :D Var så himla kul :)

När jag hade ridit klart honom så gick jag upp till Linda. Då bestämde vi att jag skulle rida både Glaesir och Engstura.

Glaesir red jag först ut i skogen med, men det var helt kolsvart så jag red upp för backen och desto längre man rider desto längre in kommer man i skogen så efter backen vände jag och red tillbaka. Red till banan och travade/sprang lite grann. Han var varit halt och stått jätte länge så han orkade inte så mycket.

Efter att jag ridit Glaesir så åt jag mat sedan red jag Engstura. Red på banan och hon var väldigt på. Såfort jag nuddade henne med benen så sprang hon, fick nästan sitta utåt med benen haha ;)
Gjorde ganska mycket tempoväxlingar och sånt. Hon var faktiskt ganska duktig :D Har ju inte ridit henne sen sommaren 2010 tror jag :)

Tog någon dålig bild på Frosti då han bara skulle äta och orkade inte gå in i hagen. Så lägger väl upp sedan för nu ska jag gå :)



Kommentarer
Lotta

hur mycket skulle du ta för en design då?

Tid: 11:02:08
Datum: 2011-11-02
Hemsida: http://loottz.com
Maja

Fin blogg du har, du tar jättefina kort :)

Kram!

Tid: 11:32:50
Datum: 2011-11-02
Hemsida: http://majzi.bloggplatsen.se
Louise

Hej!

Vad kul att du var med och tävlade om att bli dagens blogg. Nu har nämligen vinnaren utsetts, så gå in på http://laakinoiise.blogg.se/ för att se om du är den lyckliga vinnaren!

Var även gärna med i den nya omgången! :)

http://laakinoiise.blogg.se/2011/november/dagens-blogg-onsdag.html#comment

Tid: 11:48:12
Datum: 2011-11-02
Hemsida: http://laakinoiise.blogg.se/
Alexandra

Fin blogg du har :) Fina bilder! =)



Kolla gärna in mina bloggar: Ponnyryttartjejen.bloggplatsen.se och Nuuskulover.blogg.se :)

Tid: 13:54:39
Datum: 2011-11-02
Hemsida: http://nuuskulover.blogg.se/
Lotta

okej mailar dig =)

Tid: 14:13:39
Datum: 2011-11-02
Hemsida: http://loottz.com

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: