Duktig Hugo

Hemma efter lite hoppning med Hugo. Han var riktigt duktig :) Rebbe som offrade sitt liv (hon är allergisk) bara för att kika på mig tog lite bilder också så det kommer väl upp. Men nu ska jag ut och vara lite i solen så bloggar mer sedan :)

Kommentarer
Theres

Hej! såg en design som du hade gjort till en blogg och tyckte den va väldigt fin. gör du designer till andra också eller bara till kompisar? :)

Svar: jag gör till alla men om jag gör till andra så brukar jag inte göra dom lika fort alltså jag prioriterar andra saker före. Om du vill ha en design så har jag ingen lust att göra en jätteavancerad just nu isåfall kommer den kosta 20kr men om det är en ganska enkel så får du den gratis :) Enkel så menar jag ingen header i paint utan typ som den jag gjorde till http://thesaadefamily.blogg.se/ eller http://jenniieferbylin.blogg.se/. Det är alltså header, bakgrund, profilbild och profiltext :) Blev ganska rörigt men om du är intresserad så mejla mig på monkiapa@hotmail.com och skriv hur du vill ha den :) (jag har ingen inspiration just nu så jag vill gärna veta hur du vill ha den) :)
My Nordqvist

Tid: 20:18:43
Datum: 2012-07-31
Hemsida: http://enbuskes.blogg.se
Emma - hästblogg

Just nu har jag en Dagens Blogg tävling! Var gärna med och vinn en stoor länk på min blogg!;)

Svar: ska anmäla mig :)
My Nordqvist

Tid: 17:12:57
Datum: 2012-08-02
Hemsida: http://crystallheart.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: