Kamerasnack hit och dit

Igår när Melody Club spelade så skulle jag jämföra ljudet på systemkameran och min ena kompakta (den som är vattentät). När takida spela i Umeå så filmade jag förbandet med den kompakta men jag trodde det skulle bli ännu sämre ljud än med mamma och pappas, men när jag kom hem och lyssnade så var det bra ljud.
Nu när jag lyssnar på filmerna från igår så de med systemkameran är verkligen inte bra och med kompakta är jättebra! Okej det är inte jättebra ljud då det låter som om man är i en bubbla eller vad man ska säga, men det är inte ett enda sprak eller vad man ska säga. Tyvärr är bilden jättedålig istället men äh, det är ljudet som räknas säger vi!
 
Så ikväll blir det att fota med systemkameran och filma med den kompakta ;)
Print från film med systemkameran
Print från film med kompakta
Ja ni ser nog att det är lite sämre kvallité på bilden men jaja.

Kommentarer
Sandra

Hej! Såg att du hade gjort headern och designen till http://thesaadefamily.blogg.se/ skulle du kunna göra en liknande header till mig ifall jag skickar bilder? :)

Svar: hade inte tänkt att göra några designer och headers just nu då det är så jobbigt. Tar igentligen 20kr för en hel design då jag blivit lurad ett antal gånger. Är det en hel design du vill du ha eller en hel header? Du kan mejla mig på monkiapa@hotmail.com (jag gjorde till the saade family för att Emma som bloggar där har jag hjälpt många gånger och jag vet att hon inte luras :)
My Nordqvist

Tid: 11:49:13
Datum: 2012-07-07
Hemsida: http://sandraerikssons.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: