Ridlägret dag 2 - fredag

Andra dagen på ridlägret så var det enskilda lektioner på schemat. Vi försov oss 30 minuter så vi började halv 9 och hade 40 minuter var. Jag åkte upp till ridhuset och fotade. Jag hann med slutet på Pernillas, hela Jessicas och halva Matildas innan jag skulle iväg och göra iordning Miller.
På lektionen så gjorde vi öppnor, slutor, skänkelvikningar och framdelsvändningar. Det gick bra stundvis men han ville inte riktigt gå med bakdelen där jag ville att den skulle gå i öppnorna och slutorna. Det är tur att han inte är så snabb så då är det enklare att rida igenom honom eftersom han är så pass stor.
På slutet så började vi också på bakdelsvändning men det har jag aldrig gjort vad jag vet så det var inte så jätteenkelt.
 
Efter lektionerna så åt vi lunch och byggde terränghindrena till hoppningen på eftermiddagen.
 
På terränghoppningen hade jag Lovely. Först så när jag skulle rida fram höll hon på att tjura och vägrade fatta galopp. Då hoppade Jenny upp och då gick hon som en klocka så då hoppade jag upp igen och då gick det bra.
Hon tittade ganska mycket på hindrena från början men efter att ha hoppat dom några gånger så gick det jättebra. När jag hade hoppat klart så ville Jenny också prova hoppa lite så hon gick hoppning med båda grupperna nästan så hon fick lite motion ;)
 
Efteråt åt vi mat (tror jag) och sedan gjorde vi väl inte så mycket. Kollade på en film också som var hur dålig som helst! När jag såg den för några år sedan så fanns det några bra saker i den men den var värdelös rakt igenom. 
 
Massor med bilder! Jag är så snygg på bilden då jag och Lovely hoppar... men hon stannade först och sen när hon väl hoppade så måste man ju säga "bra" och då blir man fin ;)
Av dessa bilder så har jag tagit runt 5 stycken så alla är inte tagna av mig.
 

Kommentarer
Emma - hästblogg

super fina bilder! Vad har du för kamera?:D

Tid: 17:46:53
Datum: 2012-07-03
Hemsida: http://crystallheart.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: