Ridlägret dag 3 - lördag

På lördagen blev det att gå upp innan 6. Då skulle vi rida iväg till bandsjön och bada, vädret sög då det regnade. Alla hade på sig regnkläder och sen bar det av. Jag hade Lovely och hon gick på i en rask skritt. Det tog kanske två timmar att komma dit. Då provade jag att gå i vattnet med henne och hon gick i nästan på en gång. Jenny har aldrig badat med henne men hon trodde att hon skulle stanna. Hon brydde sig inte utan stod bara i vattnet medans Hugo stod och plaskade.
När vi varit i vattnet en stund så skulle vi simma. Det var då Humle, Hugo och Lovely som vi skulle göra det med då det var dom som var modigast och sånt. Då var det bara att ta på sig bikinin och frysa sönder ;) Det var jättevarmt i vattnet, eller inte jättevarmt men nästan varmare än i luften. Lovely ville inte simma utan hon gick på botten istället, där Humle simmade gick Lovely ;) Men hon tog faktiskt några simmtag.
 
Efter att vi badat så skulle vi rida hem och då skulle vi ta en annan väg som skulle gå fortare. Det blev ganska mycket problem då vi inte hittade rätt väg och sen fick vi gå i skogen och hoppa över diken och massa. Tillslut kom vi hem efter att varit borta i 6 timmar. Jag kan säga man var ganska död efter att suttit på hästryggen i 6 timmar på raken utan att hoppa av (utom när man bytte om till bikini och de).
 
När vi ätit lunch så började vi göra dressyrprogramen som vi skulle ha på tävlingen på söndag. Efter de så gick vi och la oss. Vi åt glass och kollade på en film.
 
Efter de så hade vi ridlektion två och två. Då red vi programen och det gick väl inte så kanonbra. Programmet som jag red var med skänkelvikning, öppna och sluta så det var det som vi tränade på. Det gick ganska bra.
 
Efter de så åkte vi till stranden och åt mat där. Vi badade och spelade ett spel då man skulle kasta en pinne på andra pinnar som det var poäng på. Typ som kubb.
 
När vi kom hem kollade vi på en film.
 
Och Jenny påminde mig om att på torsdagen efter gymkhanan så hade vi teorilektion halv 12 ungefär ;) Det var om halvhalter och samling. Även fast det var så pass sent så kommer jag ihåg vad hon sa och de fast jag kom tydligen inte ihåg att vi hade det haha ;)
 
Hade inte med min kamera så bilderna är tagna med Jennys och av Jenny :)

Kommentarer
Emma - hästblogg

vad mysigt!

Tid: 18:00:53
Datum: 2012-07-04
Hemsida: http://crystallheart.blogg.se
Rebecca - TeamRAM

Vad mysigt ;D

Tid: 21:16:25
Datum: 2012-07-04
Hemsida: http://teamram.blogg.se
nita

Kan det vara samma spel som vi har i stugan tro? För oss kallas det typ pinnspelet. Haha. XD

Svar: Alltså det är typ som kubb pinnarna/klumparna som man ska få ner. Och på dom står det poäng från 1-12 och man får bara träffa en av dom så om jag träffar 12-10-5 får jag bara tre poäng istället för om jag bara träffar på 12 så får jag 12 poäng :p
My Nordqvist

Tid: 21:08:13
Datum: 2012-07-06
Hemsida: http://zphoto.blogg.se/
nita

Sv: PRECIS! :D Det har vi i stugan, men det är poäng mellan 1-15 har jag för mig. Tycker det är ganska roligt
Kan man inte svara på svar?

Svar: okej :Djag tror inte de. Men det skulle behövas...
My Nordqvist

Tid: 12:01:53
Datum: 2012-07-08
Hemsida: http://zphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: